59

Анонимен

преди 1 месец

Собственикът на оръжието арестуван ли е? Ако не е, защо?

58

Анонимен

преди 1 месец

Въоръжени не трябва да присъстват на детски рожден ден!Дедо Коледа с пистолет ли ходи?Същото е!

57

Анонимен

преди 1 месец

Мила родна картинка,сбирчица на червени новобогаташи където се ходи с със заредено бойно оръжие,където децата си пуцат на воля по родата си!!!!!

56

Анонимен

преди 1 месец

Имам газов пистолет, който купих на младини за да гърмя на Нова Година. Стой в касата заключен и разглобен, заедно с няколко останали халостни. Пълнителя и пружината съм ги скрил на друго място в къщата. Подрастващите са изключително любопитни и изобретателни. Ще ме издебне да заспя, ще ми вземе ключа от касата и ще сътвори някоя беля. Така ще му е доста по-трудно.

55

Анонимен

преди 1 месец

Предлагам да пратим Божанков и сина му доброволци в Украйна, да се настрелят на воля щом толкова искат, стария Божанков може и да го он одят в окопите, той ги обича тези работи.

54

Анонимен

преди 1 месец

Важното било, че нямало жертви. Последствия какви ще има бе?

53

Костя

преди 1 месец

Всичкото ППДБ са умствено бъгнати

52

Бре

преди 1 месец

Домакинът на партито е персонала на заведението, а не рожденичката. А може би собственоственика на ресторанта / неиталиански/ е рожденика.

51

Въпроси пак

преди 1 месец

Инциденти стават. Моралният въпрос какво прави господин на детски рожден ден със зарязано на масата огнестрелно оръжие, остава. В какви среди движи този променен депутат, щом на рождените дни на приятелчетата на децата му се размахват пистолети? Отговорът е ясен и въпросът е риторичен. Сега разбира се, ще има куп: Моля ви, детето ми е в шок, инцидент и нито намек защо в кръга му се разхождат с пистолети? Дори и на детски рождени дни.

50

КОРУПЦИЯ!

преди 1 месец

Служба КОС е на Борисов,те им дават оръжия без да ги инструктират как да ги охраняват!Стана като с книжките !Шофьори стават без да знаят как се кара!!!!!!!!!!!!

49

Анонимен

преди 1 месец

"в италиански ресторант в Арбанаси е имало рожден ден на съпругата на местен бизнесмен. Сред гостите е имало много известни хора от областта, а сящо и депутати." Всички са навързани като свински черва, иначе за пред хората са непримирими опоненти, наужким.

48

народна приказка

преди 1 месец

Имало едно време, едно мафиотско царство-господарство, събрал се един ден половината Селски политически "Елит" на туй царство Бг от Мутри и Мутреси (Сноби Екстра Качество) да празнуват рожден ден и не щеш ли станал сакътлък...

47

Анонимен

преди 1 месец

Политическата принадлежност няма значение отпадака си е *** дали ще е буржоазен дали, комунист,дали либерал.

46

Анонимен

преди 1 месец

Ето защо едно време са ги клали до 9то коляно. Като е развалена семката няма оправяне. Днешните лидери в ЕК повечето са роднини на ССовци, *** е начело. Тук примера е Асен Агов - дядо му доставя бомбата за атентата в Света Неделя, днес негодникът е пръв евроатлантик и е готов да продаде бъбреците на майка си за едно браво от посланика - гнила му е семката.

45

Ж.И.

преди 1 месец

Келе ша се е целил в тейка си,ама явно е пропуснал гове дото и натресъл леля си! Жалко,Явор щеше да е първия български действащ парламентарист,понесъл своето наказание,ама българите пак ударихме на камък

44

Анонимен

преди 1 месец

Мутрите от 90 год управляват вече

43

Ха-ха

преди 1 месец

Децата на комунистите са винаги готови за бой

42

Пловдив

преди 1 месец

Абе,как така,пистолетът в сакото,онзи до тоалетната,децата шпиони,ние не сме ***,трагедия,борци,срещу справедливост.А,и,пистолетът има,предпазител,Здрасти,как си?

41

Анонимен

преди 1 месец

Тия шарлатани онзи ден биха Соня Култуклиева днес се изпозастреляха на парти Такъв пистолет боен така ли се оставя а това момче не знае ли че чужди вещи не се взимат

40

Анонимен

преди 1 месец

Гангстерска сбирка. Малките отрано се учат да стрелят. Ще бъдат достойни заместници на родители си, до един престъпници!