116

С ДНЕМ ПОБЕДЫ !

преди 1 месец

С ДНЕМ ПОБЕДЫ !

115

Анонимен

преди 1 месец

До Боко Магнитски...То пък има ли други в Бг ?

114

Аз, Араил

преди 1 месец

В Библията е писано нещо за некроманството.

113

Анонимен

преди 1 месец

Безсмъртния полк на апаратно дишане :)

112

Анонимен

преди 1 месец

БГ комунистите преди войната - " Искаме съюз с героична и социално-прогресивна Германия" "Да живеят другарят Сталин и другарят Хитлер, вождовете на съветската и немската работническа класа!".След войната - активни борци против фашизма и капитализма :D А най-точно - национални предатели и лакеи на Москва

111

Докога?

преди 1 месец

Тези защо не са арестувани? Къде е ДАНС? Защо демонстрация по повод годишнина от убийството на български генерал Луков са забранени, а пропагандатори на кървава империя на злото свободно маршируват в европейска столица?

110

Анонимен

преди 1 месец

До Да те светнаЧЕКАЙ ДА ПИТАМ - КОГАТО НА 23 АВГУСТ СССР И ГЕРМАНИЯ ПОДПИСВАТ ДОГОВОР ЗА НЕНАПАДЕНИЕ- ТОВА Е ДОБРО, КОГА ГЕРМАНИЯ НАПАДНА ПОЛША НА 1 СЕПТ, А РУСИЯ СЕ ВКЛЮЧВА НА 15 СЕПТ, НА 6 ОКТОМВР ОБЯВЯВАТ ЧЕ ПОЛША Е РАЗДЕЛЕНА- ТОВА ДОБРЕ ЛИ Е-СЛЕД КАТО УБИВАТ 20 000 ПОЛЯЦИ И ГИ ЗАРАВЯТ В ОБЩ ГРОБ- КАТИН, ПОСЛЕ СЛЕДВА ЛИТВА, ЛАТВИЯ, ЕСТОНИЯ И ГИ ПРИСЪЕДИНЯВАТ 1940Г НАВЛИЗАТ ВЪВ ФИНЛАНДИЯ И ОДЕЛЯТ РАЙОНИ ОТ НЕЯ- ТОВА СПОРЕД ТЕБ КАКВО Е ОДОБРЯВАШ ЛИ ГО...ВИЖ В МАПС РУСКА КАРЕЛИЯ- РАЗРУХА.

109

Анонимен

преди 1 месец

Виждам, че този полк се охранява от гвардейците.

108

Angelov, Valve Corp

преди 1 месец

Проблемът с обезличаването и липсата на индивидуалност е точно проблемът: За артистът и правото му да го има!

107

Анонимен

преди 1 месец

Истински президент! В едно с народа!

106

Анонимен

преди 1 месец

Пародия ! Имаше ли снимки на загинали от Балканската война , от ПСВ ,особенно боевете за Тутракан и Добрич ,боевете при Дойран и т н .Това за нас е безсмъртният полк .

105

До 119

преди 1 месец

Всичко е пародия. На комунистите им се разрешава всичко, защото ги покровителстват от службите, които работят за Русия. Ако активист от Луковмарш си позволи да направи нерегламентиран протест, ще му изпратят жандармерия и ще го бият като куче. България е кремълска губерния.

104

Анонимен

преди 1 месец

В София излезе, но в Блатная е забранен, от страх да не проличи огромния брой на руските жертви в Украйна...

103

Дванадесет!

преди 1 месец

Фашагите в общината са се изпокрили от страх. Ако разрешат ще им се карат от посолството. Ако не разрешат, значи са 100% фашисти.

102

РУМЕН РАДЕВ

преди 1 месец

ОТ ИМЕТО НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ БЛАГОДАРЯ НА ВЕЛИКА РУСИЯ ЗА ЩЕДРОСТТА В ПОЩАДЯВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, КОЙТО В МОМЕНТ НА СЛАБОСТ СЕ СЪЮЗИ СЪС ЗЛОТО (ЕВРОПА) ! НЕ ЗАСЛУЖАВАМЕ ТАЗИ ЩЕДРОСТ И ВЪВ ИДНАТА ВОЙНА !

101

аааахахахааааа

преди 1 месец

Уникални кадри.Липсва ми обаче един тавариш на снимките, тавариш Волгина.Той щеше да е черешката на тортата ако се беше появил с оная тениска с надпис СССР и сърп и чук под надписа.

100

Анонимен

преди 1 месец

Поредните маллумници, почти умрелия безсмъртен полк съставен от червени бабички и старци. Видени от Румбата ест.

99

Ферди Тайфур

преди 1 месец

Циркаджии в кадър,.. официално България заема страната на Xитлер тез къв парад правят?

98

Анонимен

преди 1 месец

Нали сме били винаги като папагали и ние с Безсмъртен полк. Всеки си прави каквито си иска паради. Че и Радев отишъл да ги поздравява. А този парад вчера в медиите писаха, че не е разрешен от Общината. Че то така и Луков марш може да се състои.

97

Анонимен

преди 1 месец

До 91 " Победата на СССР над фашизма е победа и за нас." Чуваш ли се ... знаеш ли колко сме загубили заради тази победа над фашизма ? Да, избрали сме страна когато Европа е била във война, и на прага ни е имало немска армия. Но това е нашата история и нашите причини да минем през това с минимални щети. Всяка държава в Европа е направила своя избор, но вероятно не всяка има толкова предали колкото нашата.