103

РУСИ ЪСЕНЛИЕВ

преди 1 месец

НЕ СИ ЗАВИРАЙТЕ ГАГАТА ДЕТО НЕ ВИ Е РАБОТА.ПАДНЕ ЛИ И ЕДНА РАКЕТА В БЪЛГАРИЯ БАЯТ НАРОД ЩЕ ЗАГИНЕ ПОРАДИ ФАКТА,ЧЕ МЛАДИТЕ НЕ СА ХОДИЛИ ВОЙНИЦИ И НЕ ЗНАЯТ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС,А СТАРИТЕ СА ОДЪРТЕЛИ И НИЩО НЕ МОГАТ ДА ПОМОГНАТ.НЯМАМЕ НИКАКВИ ОТБРАНИТЕЛНИ СПОСОБНОСТИ,НИТО ТЕХНИКА И ЗНАНИЯ ЗА ЦЕЛТАНАПРАВЕТЕ СИ СМЕТКАТА КАКВО ЖЕРТВЕНО АГНЕ СМЕ.ПРИ ЕДИН КОНФЛИК СЪСЕДИТЕ НИ КОИТО СА ПО ДОБРЕ ОРГАНИЗИРАНИ ОТ НАС ЩЕ НИ УНИЩОЖАТ И ПРЕВЗЕМАТ ЗА ЧАСОВЕ.БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.

102

Анонимен

преди 1 месец

Ми, щерка му е в Париж! Ще мята ли атом там?

101

Анонимен

преди 1 месец

Русия още не е започнала да воюва.

100

Че как да не искат ?

преди 1 месец

Русия Англия и САЩ са гаранти на територианата цялост на Украйна те си дадоха атома на Русия заради гаранциите на трите велики и сега една от тях ги нападна ,ако имаха атомни бомби Русия щеше ли да ги нападне ?Редно е САЩ и Англия първи да пратят воиски а ЕС ако искат те мисля не са гаранти по договора !

99

Анонимен

преди 1 месец

Става опасно за Русия.Синдрома на Кримската война се помни.

98

Анонимен

преди 1 месец

Макрон се изпусна, и сега руснаците го подхванаха, и Захарова, и Песков и всички се гаврят в НАТО, направо им се смеят и подиграват ги канят да дойдат в Украйна да станат на кайма, или да се измъкнат унизително с подвити опашки.

97

Малее

преди 1 месец

И Вучич, как се мазни на Дзинпин....

96

Ами

преди 1 месец

Като става опасно, събирайте панаира и се прибирайте от където сте отишли в Украйна! Или си мислите, че за вас е безопасно? Започнаха да плашат. Първо Пиян Мечо, после Мара Шекерова, сега и този!

95

сатърчето

преди 1 месец

Ходил съм в зоологическата градина. Точно като тоя изглежда xиeната!

94

...

преди 1 месец

епа не е ясно какво ще стане! Реално обаче НАТО може да направи много! дори само да намери НЕ натовски войници за войната в Украйна! така или инак рашистан това прави! Зависи какво иска да направи НАТО! инак, за добро или за зло, войната в Украйна само НАТО решава кога и как да свърши! рашистан може само да заплашва с ядрени оръжия!

93

Анонимен

преди 1 месец

русия ще победи без съмнение от украйна ще остане само съборени сгради и трупове на урки

92

Дарк

преди 1 месец

Отчаянието явно е пълно Още преди повече от век валидните и днес женевски конвенции третират страната пратили войски като воюваща.Ама няма само стоят,дори и кораб заредил с гориво излезе от пристанището ти преди края на войната те прави воюваща страна.Поредеб резил за Запада - пратят ли войски ще ги възнесат на небето,не пратят ли всички ще ги сочат с пръст и ще се превиват от смях.НАТО ли,а да ха,ха,ха се смеят двама на камили в пустинята Сахара

91

как мислите

преди 1 месец

Икономиката на ЕС ще се измъкне ли от рецесията?

90

Анонимен

преди 1 месец

A какво става с визите за САЩ, след 30 години 6лизане на американски гьзове, българите могат ли свободно без визи да бегат в САЩ като западно европейци, или българите са нещо втора категория хора?

89

Анонимен

преди 1 месец

До Борис Бягай там тогава. Как така нито една копейка не живее в рашия?

88

Българин

преди 1 месец

Западният военно-промишлен комплекс е просто нещо ужасно мощно, а също така честно, чисто и абсолютно непобедимо. Не го забравяйте. Русия няма абсолютно никакъв шанс да победи Украйна.

87

или - или

преди 1 месец

Или НАТО ще прати войски в Украйна, и всички ще бъдат убити и НАТО ще се разпадне, или НАТО няма да прати войски в Украйна и Русия ще победи и НАТО ще се разпадне.

86

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 75 Къде видя войски на НАТО в Украйна?

85

Зозо

преди 1 месец

Хахааааа, ако се намеси НАТО на тоа ще му бръснат мустака на "Красная площадь" :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

84

хаха

преди 1 месец

Е нали до сега се биеха срещу НАТО в Украйна, а сега се оказва, че НАТО още не са отишли там и *** пълнят гащите само при мисълта, че може да отидат?