62

Анонимен

преди 2 месеца

"Изостаналата" социалистическа Корея (КНДР) произвежда ракети и всякакви високи технологии. Населението на Корея расте, докато Бг е в демографска катастрофа. Потърсете в Гугъл напишете "Пхенян", вижте облика на града. Сф прилича на разбита, изостанала кл0ака в сравнение с Пхенян. Корея е само една, защото южната част е п0робена от кравария отдавна, точно като Бг сега. Време е за освобождение от Zападното Zл0! Слава на Чучхе, долу западните т0талитарни режими!!!

61

ХИТРИТЕ БРИТИ

преди 2 месеца

ВЪОБЩЕ НЕ ИМ ПУКА КАКВО ЩЕ СТАНЕ В УКРАЙНА - ВАЖНОТО Е ДА САБОТИРАТ РАШКИТЕ В СТИЛ ЧЪРЧА-ПЪРЧА!!!

60

Анонимен

преди 2 месеца

Каквото и да правят вече жидо-краварите и бандерясалите укропутеци ,то Русия спечели войната , а това,че зеления еврейски нашмъркан шут продължава да изпраща на фронта украйнски момчета за пушечно месо които или дезертират масово или се предават или умират е само продължаване на агонията на зеления наркоман и киевската му хазарска хунта и нищо повече.Зеленски е на ясно ,че след края на войната украйнците ще го линчуват.

59

Анонимен

преди 2 месеца

Русия мачка нацягите и наетото натовско дришньо и напредва стремително на фронта. Русия направо пържи нацягите и натовците още в хотелите, преди да са се добрали до фронта. Русия ви пръска русофобчета и аз съм много доволен муахахаха!!!

58

Анонимен

преди 2 месеца

Под Авдеевка е унищожен главатаря на френските нацисти и футболен хулиган Сезар Ожаро. Членувал е в групировката на нацистката френска организация "Парижките Зуави". Заминава за така наречената страна украйна и постъпва в нацисткия полк "Азов". Денацификацията си върви с пълна пара. Няма прошка за нацягите!!!

57

Анонимен

преди 2 месеца

Русия е велика сила и разруши икономиките на запада за 2 години. За 2 години Русия изпрати над 2 млн укронацяги и натовски наемници на вечна командировка при бандера.

56

Анонимен

преди 2 месеца

Някой може ли да обясни какво означава името "украйна"? "Накрая", "В покрайните"... На кое? В покрайнините на Русия ли? Хахаха. Това е държавата "урина" или на галено "ууссрайна".

55

Анонимен

преди 2 месеца

Русофоби какво правите още тука, а не ходите да помагате на вашите приятели укронацягите в Донбас?

54

Демократ

преди 2 месеца

Надеждите говежди които са обзели зет обществото се дължат изключително на действията на мазния плyжек тръмп, който забави до последно военната помощ за украйна. Докато военна помощ имаше регулярно, путлерастите не можеха да мръднат и метър напред, под авдеевка им насипваха с касетъчните снаряди и чмобиките мреха като скакалци. И въобще друзя, изхода от войната не зависи от жужето, а от това какво ще решат във вашингтон. До този извод стигна и скабеева по пропагандон тв.

53

пияница мистик

преди 2 месеца

Ставам значи за военен стратег. Още от началото на войната говоря, че този мост трябва да бъде разрушен. Цял свят военни умуват, умуват и разни институти по война, за да стигнат накрая до това, което аз го знаех още в самото начало и съм го писал неведнъж тук. След няколко години ще стигнат и до извода, че трябва да започнат да разрушават и заводите на 0pkите, които произвеждат оръжие и муниции

52

Анонимен

преди 2 месеца

Поръчков пасквил !Ако не беше така щяхте да напишете истината ,че 1во помощта за 00крайна никога не е спирала,2ро от тези 61 милиарда отпуснати от конгреса 2/3 от парите остават в ВПК на щатите и едва 1/3 са реална помощ за Израел и каквото остане за Киев и 3то удар по кримския мост просто ще бъде една пи-ар акция на зеления еврейски наркоман,защото след като Русия завладя юго-източната част на крайната и получи сухопътен коридор до Крим моста не е от стратегическо значение

51

Анонимен

преди 2 месеца

Според Майк Мартин от Кралския колеж в Лондон, най-дългият в Европа Кримски мост е трън в петата, защото бил символ на руското технологично превъзходство.

50

Анонимен

преди 2 месеца

Едни експерти казват, че залагат големи надежди на ракетите с голям обсег на действие ATACMS и Storm Shadow, но други експерти ги поливат със студен душ като им припомнят, че руснаците вече научиха своите РЕБ-системи да се справят с ATACMS и Storm Shadow.

49

тръпнем в очакване

преди 2 месеца

в Полски Тръмбеж от повече от две години. Избръснал съм се под мишниците да не мирише на ванка с танка....

48

Анонимен

преди 2 месеца

За ужас на целия запад, Русия става все по силна и на практика в момента има добри икономически показатели. Съотношение на дълг спрямо БВП е само 17%, растежа на БВП 5% инфлацията е 7.7%, растежа на доходите е 10.8% а безработицата е само 2.7%. Търговският баланс показва че изнасят доста повече отколкото внасят. В целият западен свят няма нито една държава с толкова добри показатели в момента.

47

Лакомо дупе кръв сер

преди 2 месеца

Русняка ше научи тази поговорка по трудния начин. Бяха взели крим, донецк и луганск, ама им се видя малко , освен това жужака видя че окупираните територии в донецк и луганск силно изостват в икономическто развитие от съседните територии под украински контрол, а любителите на руския мир от донецк и луганск започнаха да търсят работа в украинските територии, понеже трябва да ядат нещо повече от вяличието с което пуйлото ги храни 8 години.

46

Анонимен

преди 2 месеца

Няма проблем! Перемогата стана изнемога.Ами я съберете от улиците тези инвалиди със скъпите коли дето джиткат у нас без застраховки и към Часов Яр.

45

Анонимен

преди 2 месеца

Дано по скоро да унищожат Украйна и да продължават напред и да се свършва по бързо че вече не се търпи.

44

Тулупа от Банкя в цс

преди 2 месеца

Руския джуджар почти 3 години воюва с някалолко села..ако Македония се притече на помощ на Украйна ..какво правиме тогава с руската армия а?

43

Красьо

преди 2 месеца

Русия всъщност няма никакви проблеми. Войната се води на територията на Украйна и не само това ами Русия увеличава територията си, докато същевременно в Русия не усещат по никакъв начин че РФ води война