63

Българин

преди 2 месеца

Сега ние българите трябва да се готвим за голяма война. Цяла Европа се готви за голяма война. Ако искаме да живеем в демокрация, трябва да се готвим за голямата война. Демокрацията е най-великото благо дадено на човечеството и трябва да се защитава на всяка цена и всякакви жертви.

62

Анонимен

преди 2 месеца

Незнам в каква алтернативна реалност живеете, но в момента Русия не атакува пълномащабно а води рутинна работа по смилане на ВСУ... Тази дейност се води от началото на СВО... Последните изменения на фронта са резултат не от руска офанзива а от украински колапс!!!

61

61 милиарда

преди 2 месеца

Имаш пари, пари лесно се печатат, а какво има на рафта? От къде ще купят тези оръжия? Кой ще ги произведе да ги продаде? Освен да дават от военните си запаси. Гърция вече отказа да им даде системите Патриот.

60

До 60

преди 2 месеца

Не си измисляй. Аз бях в Руси и във Владивосток на хиляди километри от Москва има канализация. Не ги гледай руснаците. Виж си собствената държава член на ЕС. В София има квартали без канализация ти си тръгнал руснаците да осмиваш.

59

Анонимен

преди 2 месеца

Здравейте тролейбуси:) как е, днес пак ли ще превземаме Киев за 3 дня:)))

58

Адмирации

преди 2 месеца

Това някаква шега ли е? Военни обикалят и тъпчат мъже по улиците, министрите им молят бежанците им да се върнат от Европа й да идат на фронта, всеки ден се губят територии и новожелаещи да умрат няма, дори отмениха две годишното пенсиониране от служба, ако си бил на фронта. Явно американците искат да убият всички украинци, а на някой като писах това преди 2 години, им беше забавно!???

57

Анонимен

преди 2 месеца

Въпреки открито диктаторския характер на режима на Зеленски, ще бъде много трудно да се събере армия от принудително мобилизирани хора.

56

Анонимен

преди 2 месеца

Желанието на Киев да продължава да се бие и дори да атакува ще угоди на Русия в краткосрочен план. Западът е в състояние да помогне на Украйна с военна техника и боеприпаси, но не е в състояние сам да осигури мобилизационни ресурси. Тогава ускореното унищожаване на украинските въоръжени сили в офанзиви като миналогодишната е приемливо за Русия.

55

Анонимен

преди 2 месеца

Без да се връщам от някъде знам, че в България член на ЕС има още села без канализация дори и електропреносима мрежа и 95% са с външни тоалетни.

54

До 60

преди 2 месеца

Ай стига опорки, Русия е огромна и гаранция има хора без канализация, те и в Бояна нямат, ама не се жалват много

53

Анонимен

преди 2 месеца

ЕС лъжците - лъгаха за Русия, за Буча. Зелената сделка - пълна измама. Цензура. Отмяна на свободата на словото. Преследване на инакомислещите. проблемите се решават с налагане на волята на големите и силните над малките и слабите. Рецесия, икономиката се свива и няма никакви изгледи за възстановяване.

52

Фют

преди 2 месеца

До 29. А чаршафите които прииждат, с визи ли идват в България и Европа??? Напиши нещо разумно.

51

Анонимен

преди 2 месеца

Вчера един приятел се върна от Русия и разправя, че 90% от руснаците живеят без канализация и ползват външни тоалетна. Извън Москва и Петербург положението е страшна трагедия - някакви блата, няма пътища, разруха. Руснаците никога не са виждали друг живот като на запад при цивилизацията, и за това 90% гласуват за Путин.

50

Анонимен

преди 2 месеца

''предприема стъпки за облекчаване на предизвикателствата си с личния състав през следващите месеци'' Демек лов на украинци..

49

Анонимен

преди 2 месеца

Нов рекорд, руснаците пратиха под земята 664000фашисткиурки(80000 за 2024г.)

48

Анонимен

преди 2 месеца

Пунта Мара то " украинското настъпление"!!-:)

47

Анонимен

преди 2 месеца

Недо-държава Украйна: знаме - от Долна Австрия, герб - хазарска тамга, химн - полска "незгинела", територия - открадната от Русия, население - видиотени укродебили, украинска мова - измислен език на доярките и овчарите, който никой не го знае, история - фантазии на душевно-болни.

46

Анонимен

преди 2 месеца

Вчера Сирски призна, че Русия постави Украйна в трудна оперативно-стратегическа обстановка. Обаче някакъв институт пише врели, некипели без грам познанания какво се случва на фронта и с какъв ресурс разполага сбирщината на ВСУ. Нищо не е в състояние да промени фронта в Украйна ако се намери още пушечно месо може да забави но не и да промени ситуацията. Единствения изход е капитулацията за Укрофашистите преди да влязат новите 2 арми Север с численост 650К.

45

До 42

преди 2 месеца

В БРИКС е поне 60% от петрола и към 80%от редките метали, плюс поне 50%от населението (бачкатори), Г7 без ресурси и с разглезено и застаряващо население е въпрос на време да глътне въздух

44

Анонимен

преди 2 месеца

Премиерът на Литва: Трябва да се подготвим, че това е последният пакет помощ на САЩ за Украйна.