262

Европа към ФАЩ

преди 2 месеца

Не сме балъци кат урките...пратете си вашите хамериканскиГЕЙ войски за пушечно месо в Уркия!!!!

261

Анонимен

преди 2 месеца

"Украинците защо настояваха да влизат в НАТО?" - Точно заради това, което сле случи преди 2 години. Ако бяха вече в НАТО мислите ли, че Путин щеше да се осмели да започва война с тях. Украйна направи много грешки, че подари на Русия много от оръжията си от съветско време. Включително и балистичните и ядрените си ракети. И трябваше много бързо да влезне в НАТО, както направихме ние.

260

Бум

преди 2 месеца

Абе а франсетата още при настаняването в хотела ти посрещнаха с избухващо парти. Лукс и Азис.

259

българина

преди 2 месеца

българина е изключителен егоист, който не гледа по далече от носа си. Абе Украйна има нужда от помощ, а ние се правим на дръж ми шапката. А на нас, когато Османците ни изтребват, търсиме някой да ни спасява, нали? Еми не сме честни.

258

Анонимен

преди 2 месеца

гово pи ce че на шaйгy му готв ят обви нени я в кору пци я.

257

До Анонимен 242

преди 2 месеца

Да, може. Но в този случай, също толкова бързо Русия ще стане част от Китай.

256

Анонимен

преди 2 месеца

Това са последните издихания на пълният идиотизъм и болезнени фантазии. Какви войски бе, джанъм?!? С техните бутикови "армии" не могат един бунт в Нигер да се справят. Цяла Европа едва произвежда 1/3 от снарядите, които Русия произвежда сама. Евро ге*йо.вете стават само да прибират комисионни докато си повтарят глобалистката п*о.мия.

255

Анонимен

преди 2 месеца

Френските доброволци в Славянск вече са станали на омлет дю Пари

254

Анонимен

преди 2 месеца

еее разбира се, вия я започнахте, другите да се оправят. Вярно давате пари, ама вие си ги печатате и си ги давате на вас си .... А да накрая парите стигат до фондовете и борсата, които пак са ваши. Както се казва затворен цикъл на производство на лъжи и измами и лицемерие

253

САЩисан вие на луна

преди 2 месеца

К0зяшките зюмбюли то жълтини.бг в Харков: X-59 изключи укро телевизията на незалежната, и в ефир вместо Зеленски се появи Путин ...😂

252

Анонимен

преди 2 месеца

Продължават да ръчкат мечката, ама да не вземе да събудят Китайския дракон в съседната пещера.. прости англо-саксонски пед..ЛГБТгерои.

251

Анонимен

преди 2 месеца

Моля, не цитирайте подобни провокативни статиии.

250

Анонимен

преди 2 месеца

Първо политиците от екрана , после ние след тях , иначе не тръгвам никъде .Може малко да ги е страх , че ще бъдем зад тях с калашници , но това е само усещане за старх .

249

атжотв

преди 2 месеца

братска русия!!!!)

248

Анонимен

преди 2 месеца

предлагам китайците да почват тайван, иранците израел, руснаците ще довършат започнатото тук - и така краварите барабар с памперс а си ще клатят гората!

247

Смех

преди 2 месеца

Леле! Това е върхът на америкснската циничност! Нямало да участва НАТО, а само Европа срещу Русия. Става ли ви ясно какво искат наглите кравари?! И колко е *** Европа, ако клъвне. Но псевдо лидери като Урсула и белгийския г3й, нищо чудно да ни замесят дълбоко.

246

Светльо Левскаря

преди 2 месеца

Няма се давате, братя! Ще победим в името на 3000 долара заплатка и някоя друга доза бЕло! Слава Украинье!

245

Анонимен

преди 2 месеца

Украинците защо настояваха да влизат в НАТО? Има правила които Украйна трябва да спазва - Украйна не може да бъде в НАТО! При това Москва многократно предупреди, че Украйна в НАТО е неприемливо за Русия, а те пак настояват? Не веднъж, не два пъти, 100 пъти Русия им обясни правилата - не може в НАТО, такива са правилата! Не разбират ли, какво ли, да не са умствено изостанали? Еми сега да си носят последствията. Не само, че никакво НАТО няма да видят, но ще загубят и държавата си.

244

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 2 месеца

Българите не сме толкова наивни като укрите. Не може да ни излъжете. Знаем, че тия които призовават сега в България за война с Русия нямат никакво намерение да ходят на фронта - нито те, нито техни деца, а искат да богатеят от нашата кръв. Няма да мине.

243

Анонимен

преди 2 месеца

"Американската армия блесна с цялата и мощ в Афганистан." - В Афганистан дори и СССР се провали, а уж беше по-подготвен, отколкото е сега Русия.