40

Анонимен

преди 3 месеца

Избиратели с манталитет на роби, 800 години държани в робство. Няма друг такъв народ и страна да е била толкова векове под робство. Първо качество роби са българите, дори са по-добри роби и от африканците

39

малко Гномче

преди 3 месеца

Аууу...пак ме прецакаха...няма да бъда председател на НС и пак ще подсмърчам на опашката за пенсии...с останалите плебеи...

38

Анонимен

преди 3 месеца

До Как стигнахме дотук ... абсолютно вярно, Славиту уби цялата инерция, направо трупяса всичко. Много навреме беше задействан този мушморок.

37

Краси Петрофф

преди 3 месеца

и ГЕРП са мошеници, ама тия от ППиДБ са нагли, нагли, нагли, недодялани ламтящи за постове и власт !!! Някой да чу какви реформи искат - само смяна на шефовете с техни хора и нищо друго!!! ВЪН ППиДБ, ВЪН ГЕРП! Да живеят други партии!!!

36

Анонимен

преди 3 месеца

Да изхвърлим ПП на Украйна и без това мислят само за нея

35

тумба лумба

преди 3 месеца

Предстои връщане назад във времето след следващите избори.Тиквон ще върти схеми ще се гърчи в комбина със шиши но властта няма да дадат.Най лошото е че ще успеят да настроят народа срещу тези които искат и могат да подредят държавата ни.

34

Изклатен демократ

преди 3 месеца

аз съм отвратен от меко телото денов, дето се молеше снощи на "мафията" за да не падне от столчето /нали обичал да пътува/, отвратен съм и от Баце - който се скри като мишка, въпреки че се е намагнитизирал здраво, отвратен съм и от леворезбарите асена василева и къдравия пудел, отвратен съм и от недоразвития кирчо, отвратен съм от шишо и компания!! Ще гласувам за някой друг!

33

В България

преди 3 месеца

всеки политически проект се прави с отвратителни субекти, така че избирателят винаги получава от същото-още отвращение.

32

Анонимен

преди 3 месеца

До 24 и къде са му милионите? Пази си ги в офшорка за, когато стане на 70? Виж Доган и сарая му... Ето това е крадец. Барселона имал, той даже не ходи там...

31

АнонимеН

преди 3 месеца

ВРЕМЕ Е ЗА НОВИ ИЗБОРИ! ДЕНКОВ ОПОЗОРИ ПП-ДБ ВЕЧЕ НЯМАТ МОРАЛНОТО ПРАВО ДА УПРАВЛЯВАТ В ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ!

30

Как стигнахме дотук

преди 3 месеца

Имаше правителство на ПП-ДБ-БСП-ИТН с премиер Кирил Петков. ИТН гласува за вота на недоверие, внесен от ГЕРБ. На ИТН, на Слави и Тошко трябва да "благодарим" за това, което последва. За Бойко евроатлантизмът винаги е бил средство за корупция. В това "евроатлантическо мнозинство" с чувстваше съвсем на мястото си. Никакви реформи не му бяха нужни.

29

Анонимен

преди 3 месеца

Тия пък. Какви избиратели са тва. Роби. 200 години византийски, 500 турски и още 100 руски роби. Това не са избиратели. Туй е най-низшата каста рая

28

Анонимен

преди 3 месеца

Боцан е решил да смени лагера. Ясно е че тая сглобка е под натиск от кукуБайдън и най-вече неговата администрация, там досиета магнитски и тн. Само че демократите губят сила нещо и нищо чудно да дойде кукуТръмп с неговата си администрация. Като дърти тарикат-играчи Шиши и Бучи са се договорили и с новите, които са с по-либерални възгледи за нас, и сега големата борба им е да забавят съдебните реформи до УСА изборите. ПростоКиро и Кокора само гледат мача, както винаги.

27

само питам

преди 3 месеца

До ИСТИНАТА И за кого да гласвам, като всеки път се въртят едни и същи

26

Мунчо

преди 3 месеца

До Анонимен 18като казва "Мишките напускат кораба първи" :)

25

Андрешко

преди 3 месеца

Никакъв нов проект не е нужен.Перфектния проект вече го имаме но балканския ни късогледо еснафски манталитет не го вижда и осъзнава.Възможно най подходящите и грамотни хора имаха поддтиснат шанс и се пробваха в последните 9 месеца да избутат мафията но уви не получиха достатъчно подкрепа в следствие на което гроб и дпс предстои да ни мачкат и за в бъдеще.Народе сърди се на себе си че не даде мнозинство гласове на подходящите за да ни измъкнат от сметището в което ни наместиха Боковци и тиквони

24

Анонимен

преди 3 месеца

До 7 какво проверяваше,уговаряше комисионните си,а на такива като теб разправяше приказки,че даже и 1стотинка ,не взел от черепа.

23

Анонимен

преди 3 месеца

Реалистичния вариант е всички да се вдигнем и да гласуваме и да изчегъртаме тази отровна сглобка! Иначе трябва революция, ама останахме само приказващи. Копейкин и Слави са същите като Джереми Корбин в Англия - точно когато народа иска да им даде най-голямо доверие и те почват да си играят свои простотиоръжие и спонсори.и. Оня ще излиза от НАТО! Видя се какво направи с референдума за еврото, спри се малко или намери оръжие и спонсори.

22

нов проект

преди 3 месеца

партия на пенсионерите да се направи, ще отнесе всички останали

21

Отвратени е меко

преди 3 месеца

Казано. Шайката корумпирани крадци трябва да напусне парламента