304

Анонимен

преди 3 месеца

Руснаците вече се заканват -край на държавицата бандеровска ! Зеления да купува черни чували ще му трябват ...

303

Анонимен

преди 3 месеца

До АнонименМи, защото два пъти Запада се мобилизира срещу Русия и двата пъти Русия стига до Париж и втория път до Берлин.Та, затова.

302

Анонимен

преди 3 месеца

Цялата световна общественост ще осъди този акт, но едва след като се убеди, че не сте си го спретнали сами, поръчан от късокракия бункерен плъх с добре познатите кагебейски номера.

301

Фродо

преди 3 месеца

МОРДОР ще иZгори!!!!

300

Анонимен

преди 3 месеца

путинизам в дествие

299

Анонимен

преди 3 месеца

Кремъл вика "Дръжте Кремъл"! Защото те го извършиха. Шизоидна им работа!

298

Каховка 2

преди 3 месеца

До Северен Поток 3 Абсолютно :)

297

тероризма е западна

преди 3 месеца

методология

296

Анонимен

преди 3 месеца

До почне ли се така.. и защо ти руска гн,,,ида си мислиш 4е запада няма да се мобилизира и да ви пръсне цевката от бой данеби само *** раската ти русия да е накаква супер дупер мега гига сила мизерници си бяхте и мизерници ще измрете

295

Северен Поток 3

преди 3 месеца

"сигурно са руснаците " :) нали?

294

КГБ история

преди 3 месеца

По това кой ще обвинят ще разберете кой го е организирал. Когато искаха да нападнат Чечения, руските терористи под ръководството на сегашния фашист в Кремъл обвиниха чеченците за организирания от самото ФСБ атентат срещу руските блокове. Помните ли?

293

Анонимен

преди 3 месеца

Русия допусна голяма грешка ,че нападна Украина. Това беше много наивен ход. Сега да си сърбат попарата. Русия ще стане като в Северна Корвя, това е неизбежно. А Безгърбначнните Руснацции.ще.си загиват като мухххички, не че до сега не ставаше.Сега ще е по-често и по-страшно..Да Ви кажа искрено, хич не ми пука за нито един Руснак.Те позволиха дявола да ги управлява, никой не им е виновен. Русия е един голям ковчег!

292

Анонимен

преди 3 месеца

Все, кто стоят за террористическим актом в отношении наших граждан должны быть уничтожены. Планомерно, безжалостно, с такой жестокостью, какую можно себе представить. Не надо рассказывать про то, что мы не такие. Сегодня убили наших беззащитных братьев и сестер. Весь гнев, который испытывает сейчас каждый из нас должен стать самой страшной карой террористам и их заказчикам, которую видело человечество.

291

АнонимеН

преди 3 месеца

НА РЕЖИМА В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ МУ ТРЯБВА ПУШЕЧНО МЕСО ЗА ФРОНТА В УКРАЙНА И ОПРАВДАНИЕ ЗА НОВА ЯКА МОБИЛИЗАЦИЯ ТЪЙ, ЧЕ ЗАЛАГАМ НА ГНУСНИЯ РЕЖИМ В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ, ЧЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ НАПРАВИ АТЕНТАТ В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ.

290

Мда

преди 3 месеца

Идеално, да свикват.

289

Анонимен

преди 3 месеца

Щях да повярвам на руските конспирации, ако залата се намираше върху бункера на кремълското джудже. А така и с просто око се вижда, че на Путин му трябват още войници за фронта и затова е спретнал смерча. Никой друг няма полза.

288

Анонимен

преди 3 месеца

Е вече е операция беше до освобождаване на териториите на ново присъединените републики.Но след терористичен акт в сърцето на Руската федерация.която на всичко отгоре е и ядрена сила си е директно обявена война и сега ще чакаме отговора

287

ЦРУ постановка

преди 3 месеца

също като Северн поток : "Те руснаците сами..."

286

Анонимен

преди 3 месеца

До Понеже Най-много от този кървав погром има полза фашиста в Кремъл и Песков каза ЗАЩО: защото вече лъжите със "специалната операция" не вършат работа, сега вече трябва "военно положение". ОБЗАЛАГАМ СЕ, че скоро ще последва МОБИЛИЗАЦИЯ и пълен погром в Русия срещу всеки, който досега е дръзнал да се противопостави на военопрестъпника ВВП.

285

Понеже

преди 3 месеца

Русия няма как да си го върне на организаторите от ЦРУ, ще пострадат извършителите - ще изравнят Лвов до базова скална маса.