132

Анонимен

преди 3 месеца

До 140. Щом си рекъл...

131

Не си оригинален

преди 3 месеца

138 Комунярник!

130

Смешници

преди 3 месеца

Русия ,пиши един .....е велика сила. За сведение, в тази велика сила работната заплата е двойно по ниска дори и от България.

129

Анонимен

преди 3 месеца

Не мой да се получи каквото и да било хубаво в държава, в която обръчи и кръгове "държат" всичко.

128

Анонимен

преди 3 месеца

Всички чужди инвеститори отдавна са чули за пепитата и нотариусите в българия. Ха ха ха.

127

ПП

преди 3 месеца

Продължаваме промяната. Скоро не инвестиции няма да има, ами и тези дето са тук ще избягат. Гарантирано от ПП.

126

Анонимен

преди 3 месеца

Ние ще плащаме чували с пари за 50 кв имот а то жива инвестия в страната няма.

125

Анонимен

преди 3 месеца

Как е халката Странджа? Извинявай снощи прекалихме групата

124

Анонимен

преди 3 месеца

За запада украинския мъж е просто едно пушечно месо, а украйнската жена е просто една н а п и к а н а _ м р ъ в к а

123

Анонимен

преди 3 месеца

Под Авдеевка е унищожен главатаря на френските нацисти и футболен хулиган Сезар Ожаро. Членувал е в групировката на нацистката френска организация "Парижките Зуави". Заминава за така наречената страна украйна и постъпва в нацисткия полк "Азов". Денацификацията си върви с пълна пара. Няма прошка за нацягите!!!

122

Анонимен

преди 3 месеца

Русия е велика сила и разруши икономиките на запада за 2 години. За 2 години Русия изпрати над 2 млн укронацяги и натовски наемници на вечна командировка при бандера.

121

Анонимен

преди 3 месеца

А бря пускам тв и гледам бТВ предаване за тия където поправят апартаменти и къщи ,те са нова бригада ,но май всички са завършили в Сарафов ,артистчета,плачат реват сякаш не са строители , че падна от смях с това предаване )

120

Анонимен

преди 3 месеца

Краварските системи патриот могат да свалят само пътнически самолети с военнопленници...Затова ще продължават да ядат Кинжали, Искандери, Х-101, Х-555 и Герани. Мачкайте братушки, мачкайте нацягите или т.нар. демократи!!!!!!

119

Аrаmсо

преди 3 месеца

В страна, в която хора като НОТАРИYСА и цялата организирана престъпност са едно цяло със съдебната власт, няма никога да дойде ЧЕСТЕН и почтен бизнесмен или инвеститор! Ние сме приключила държава, ама много от сънародниците ни още не го знаят. Отдавна нямаме никакви икономика и суверенитет! На практика съществуваме само като географско понятие.. Ако искаме да оцелеем - трябва да изринем CГЛOБКAДЖИИТЕ!

118

Брюкселска кл0ака

преди 3 месеца

1957 година в центъра на цивилизована Европа, в Брюксел, затваря последният човешки зоопарк където са докарвали жени и деца от Африка да ги показват на европейците като живoтни. През 1957 година СССР пуска първият в историята спътник в Космоса.

117

Анонимен

преди 3 месеца

В украйна правят масови хайки и ловят невинни и цивилни хора по улиците и ги измъкват от домовете им за да ги пращат като мес0 на фронта. Нашите русофоби заслужават такава съдба. Нашите русофоби само могат да пишат спам тук във форума и във фейса. Нашите русофоби биха се надрискали от ***, само когато им поискат документите.

116

Анонимен

преди 3 месеца

Кефи ме, че русофобите и запада ядат яки шамари и kuрове от всички. Русия ги мачка, хутите ги торпилират, арабелите и африканите им лашкат жонките и им точат социала, Китай им подбиват производството, местните земеделци ги обливат обилно с fekалии, анархистите ги подпалват и т.н. Zапада иZтече в канала и ти русофобе скоро няма да бачкаш за 1300 в завода, а ще чукаш камъни за филия хляб и чаша вода. Вие си го направихте сами това, мирижливи русофоби!!!

115

Анонимен

преди 3 месеца

Който има читави политици е така .получава

114

A клошариге и

преди 3 месеца

Наркоманите в България не ги ли виждате че са навсякъде

113

Анонимен

преди 3 месеца

Контингента от гласуващи за пп-дб възлизат общо на до 150 хил човека и управляват създадената от себеподобните им кл0аkа. Възраждане събраха над 604 хил подписа за референдум, който беше отклонен. Защо така?