105

Radi

преди 6 месеца

То е ясно, че от ПП-тата идват всички проблеми.И няма да е зле да си оправите заглавието - сАботирал.

104

Анонимен

преди 6 месеца

Аха, отново се завръщаме към записите. Защо ли този маниер не ме изненадва, че идва от ГЕРб в момента, десетки копромати, записи и флашки през годините са свързани основно с ГЕРБ и мафията около тях?

103

Анонимен

преди 6 месеца

Браво на Кокорчо, че се е опънал на тьотките на Бацо и конкретно на Пунта Мара Гаргамел!

102

Анонимен

преди 6 месеца

Като си оставихме чистата и свята република да я управлява един философ , така става .

101

Анонимен

преди 6 месеца

Както и да ги въртим, сполитиците от последните 34 години не става !

100

Анонимен

преди 6 месеца

До тоти. Ами има си елементарен микрофон на всеки телефон бе, глу.пав променлив. Не е никакво СРС и няма никакво изискване да пита ококорения.

99

Хаха ха

преди 6 месеца

Тази и биков щяха да борят гербВместо това полегнаха на борисичКато кирето и кокоранко

98

Хо хо

преди 6 месеца

Отук нататък пъпъдъците ще ядът мазен пилаф на Росенец в щедрия скут на Шиши и с надеждата да ги пуснат в АЛДЕ. От друга страна Ицко Лодкаря ще прави совалки между Росенец и Зайчарника с надеждата Баце да го гушне и да му поднесе постното народно кафе на ЕНП.

97

гербер

преди 6 месеца

До нещастници. Колко си жалък в завистта и злобата си, че твоите променкаджии се оказаха шарлатани и тотални некадърници. А ти така и ще си умреш със злобата към ГЕРБ, а тях пак ще ги има. И вероятно пак първи.

96

тоти

преди 6 месеца

Ето че съм много прав!!! Още вчера писахче,,ГЕРБ ОСВЕН ДА САБИРАТ КОМПРОМАТИ И ПАЧКИ ,ЗА ДРУГО НЕ СТАВАТ !!! Как точно е извадила и от каде,кой без сагласие на Василев тази си позволи да цитира думи пред цяла България ...??Значи СРС-тата не са спрели!!!

95

Анонимен

преди 6 месеца

Тя изглежда като да може друго да извади, а то... Между другото, има софтуер, с който може и видео да направиш, в което Асен Василев (или който и да е) казва каквото си избереш. Нямат стойност вече такива "записи".

94

Вьзмутен

преди 6 месеца

Мисля , че по скоро ще гласувам за вьзраждане отколкото някога вече за герб откак полегнаха на кокоранко и оня умния кире

93

Анонимен

преди 6 месеца

Това нещо само като го видиш и ти идва да теглиш една .... Класически пример за въжеиграч, хамелеон и кариерист. Всички са един дол дренки и отвратиха цял народ

92

реалист

преди 6 месеца

Ганььо е уникален гад, представител на най-долното племе на тази планета - независимо дали е учил в Банкя или в Харвард.

91

Анонимен

преди 6 месеца

Дали смеят да идат на избори, Възраждане дишат зад врата им. Знаят какво ги очаква и че ще трябва да отговарят за всичко, което са творили. Затова здраво се държат за ръчичките.

90

НЕЩАСТНИЦИ

преди 6 месеца

ГЕРБ-стигнахте дъното!!!Наистина!!!Все по-малко ще са нормалните хора сред електората ви!Но вие се постарахте за това!!!Вече почти 18 години от основаването ви!!!

89

Анонимен

преди 6 месеца

Аз пък намерих запис в Ютуб как Сачева казва че Борисов е мафиот пък сега му цока от чучура

88

Анонимен

преди 6 месеца

Бай Тодор ако стане и види докъде са ни докарали тия за 35 години, до каква мизерия, бандитизъм и разруха-ще се прекръсти и ще легне по очи.

87

възмутен

преди 6 месеца

Мазният кокор е изключително гнусна и подла личност. Изпитвал е огромна завист и злоба, че ТОЙ никога няма да е премиер, а "някаква" си Мария Габриел.

86

мда

преди 6 месеца

някой трябва да отвори тълковния речник, за да употреби правилно думичсата и що е то саботаж, тук можеш да прочетеш личното мнение на един човек и нищо повече