8

Анонимен

преди 3 месеца

"а M-1 пристигнаха известно време по-късно, заменяйки малкото останали Leopard 2A6 на бригадата".............Как така малко останали Леопарди? Когато ги пращаха към Украйна нали пишехте статии как Леопардите щели да обърнат хода на войната?

7

Случаен минувач

преди 3 месеца

С ПТУР поне срамът е по-малък. Но когато ги унищожават с гранати от дронове е много срамно. Защо всички се движат с отворени люкове? Не знам... Какво е това проветряване?Екипажът ли се изпуска като влезе в сражение, що ли?

6

анонимен келеш

преди 3 месеца

Ами те тези нашите Натовски танкове да не са извънземни и да не могат да бъдат унищожени?Много ясно,че като го уцелят с някоя ракета заминава за скрап.Най важното е колко вражески руски танкове ще унищожим в тази война,а те вече са хиляди:):):)НАТО,че дали там 100 танка курбан,голема работа:):):)Човешки жертви също не даваме докато на сметката на руския враг вече тежи цифрата 350К колкото и да не си признават руснаците:):):)

5

ZOV

преди 3 месеца

5 Абрамса дадоха фира и 2 машини за чистене на мини,базирана на шасито на М1Само докато влезнат в боя и получават билет за отвъдното! А в НЕТА има клип,как ,,най добрия" танк в света е закъсал в една кална локва и вика на помощ друг Абрамса,който също се окопа до кръста хахахааааа...Жалко,че руснаците не са ги открили така обездвижени,защото можеха да им пратят по една птичка и да станат гости на Бандера

4

Анонимен

преди 3 месеца

В Украйна ще рухнат всички митове за западното оръжие.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Трябва да се свика Съветът по сигурност на ООН и да се забрани на Русия да унищожава американски танкове в Украйна.

2

Отговор:

преди 3 месеца

Ей, така - Фиуууу, БАМММ!

1

Анонимен

преди 3 месеца

Непробиваем танк със слабо защитена страна на корпуса. Мерси за възторжения анализ. И между другото тия ПТУР за това са правени, а не за нещо друго. Самото им заглавие го казва.