193

Даа

преди 3 месеца

И аз като видя че двама съседи се трепят, въоражавам единия с лопати и каквото имам, докато другия не пукне!

192

Хаха

преди 3 месеца

Интересно е дали ще опитат да блокират излъчването на интервюто , може да сте 100% сигурни че в момента кипи трескава дейност да не види бял свят.За щастие е по швейцарска TV ,където пипалата им по-трудно намират достъп.

191

Дърти Хари

преди 3 месеца

Един мъж трябва да знае ограниченията си!!!

190

Анонимен

преди 3 месеца

Путин е психопат като Хитлер.Плановете му са необосновани.Не разумни.С такъв агресор не може да преговаряш.С такъв агресор не може да постигне с разумен мир.Омразата го е погълнала изцяло.Като човешко същество той е приключил.Няма обяснение в предложението на Папата.Ако му е лично предложение, да заповяда в Кремъл.Да направи лична визита.От там да се спусне в разрушените градове от Путин.И да види реалността.А дано сети с кого си има работа.Птрдполагам е чувал за ,,Сатаната."

189

Зеленски

преди 3 месеца

Християните са агенти на Путин! Да се забрани Християнството и християнските ценности!

188

Зеленски

преди 3 месеца

Аууу богохулство, ерес- Християните искат Мир а не вечна война! Агресори! Всички милиарди християни по света са путинофили!

187

Ром"с

преди 3 месеца

Зеленски се прави ,е не е разбрал или толкова си може ..папата каза,че щом губиш на бойното поле и се вижда ,че нямаш никакви шансове да победиш ,то най-разумното нещо е да вдигнеш бялото знаме..за да няма кръвополитие ,жертви ,разрушения...а да се смириш (както е написано ..) и да имаш смелостта да сключиш мирен договор за да се избегнат повечето кръвопролития и разрушения. На кой не му ясно е какво е казал папата,да на Вашингтон и Лондон с кликакта на Зеленски не им е "ясно" -това е разбираемО

186

Евтоцености ?!

преди 3 месеца

Ей вие забравихте думата мир,само за войни и смърт говорите.

185

Зелю

преди 3 месеца

Да скочи от някоя висока сграда!

184

Ха-ха

преди 3 месеца

Забелязвате ли, че подредените по-рано опорки на со*р*ос*ои*ди*те вече преминават в нечленоразделно ломотене?

183

Християнството

преди 3 месеца

Папата срещу Еврейството ( Зеленски) - кой ще победи?

182

Анонимен

преди 3 месеца

Пanaтa нe kaзвa нищo cлyчaйнo или тoky тъй! To be continued...

181

Мокрите сънища

преди 3 месеца

На Русуфилите ще ги приключим в Някоя нощ на дългите ножове. Те заслужават точно това

180

Ше скача

преди 3 месеца

В Украъна който не скача е москал ;)Затова Зеленски постоянно скача

179

Анонимен

преди 3 месеца

,,И коя държава"...Путин ще започне с провокации.Ще запиташ кому е нужно...Ще ти отговоря ясно....На пПутин.Защо ли.Защото Путин е този който не иска войната да свършва По подобие на Хитлер и Путин няма вариант за изход Хитлер е военнопрестъпник.И Путин е такъв Путин разбира , че ще го преследват.За това хвърля Светът в кървава война.Той го мисли Макър приближените му да се досещате.И Хитлер не разкри своите планове до край..Но Путин планува Трета Световна.Бъди сигурен.За това мисли за България

178

Мда

преди 3 месеца

Нека видим дали ще посмеят да включат Папата в "Миротворец" за отстрелване като враг на Украйна и да настроят 1 млд. вярващи католици срещу страната си.Илън Мъск им каза вече няколко пъти че са бита карта и няма смисъл да се наливат повече пари там , сега и Папата.Тия двамата по-глупави ли са от Тагарски или Макрон примерно ? Най-богатият човек на Планетата и най-влиятелният религиозен лидер на тоя свят !

177

(^.^)

преди 3 месеца

Тук едни отцепродавци с българки имена и руШко самосъзнание вече са продали Родината си на путин и искат същото да направят и украинския народ и Зеленски ... гHуc ме е от тези хибридни oблюдkи, без род, родина и човешко достойнство ... !!!

176

Ядосан е

преди 3 месеца

Че не спечели Оскар, даже не го поканиха да държи реч по видео ;))

175

Наблюдател

преди 3 месеца

Психото е впрегнати цялата държава на военна икономика, и няма да се спре! Той и Украйна нямаше да напада,ама всички го видяхме, как лъже! Следващите са ...Молдова, Армения, Казахстан, С една Азия ..., и накрая Европа!Той освен с нови оръжия, с друго не се хвали! Докато тази секта е в Кремъл , Русия все ще напада!

174

Хаха

преди 3 месеца

Най-големите "тигри" в НАТО , Полша и Прибалтика са вярващи католици и посланието на Папата им го набива такъв дебел и четвъртит че ..Западна Украйна също е католическа , а вероятно само тя ще остане като бъдеща Украйна , ако поляците в крайна сметка не си я припознаят .