32

В. К. Минев

преди 6 месеца

До Там 19.... Неграмотно си го написал.Научи се правилно на четмо и писмо.

31

Тесла за дърва

преди 6 месеца

В америка заради "глобалното затопляне" температурите паднаха под -25 градуса. Хората не могат да си запалят електрическите коли, в повечето колонки за зареждане просто няма ток. Хахаха, какво стана с вашия зелен преход бе еврогейове и НП0-та? Междувременно за денонощие в америка от студа са умрели над 250 човека. Евала краварофили!

30

Бустерос морталис

преди 6 месеца

Путин и внезапната смърт от експерименталните ваксини е виновен. Дебейска му логика.

29

Полярная сова

преди 6 месеца

Гледайте документални филми са колониите Черния делфин и Полярната сова и ще видите къде е единственото бягство от затвора - гробичещо

28

Анонимен

преди 6 месеца

Стига с тези глупости,Путин бил го убил,шефа на украинското разузнаване ,е потвърдил тезата на Русия,че Навални е починал от тромб.

27

Анонимен

преди 6 месеца

От украйна казаха, че не го е убил Путин. Стига сте лъгали, затова ви мразят журналята.

26

Име

преди 6 месеца

До Фют 7, доста наивен и елементарен коментар!

25

Христо Христов

преди 6 месеца

НЕ БЕШЕ ПУТИН ВЯРВАЙТЕ МИ И БУДАЛАНОВ СЪЩО ПОТВЪРДИ!! :D

24

Анонимен

преди 6 месеца

Укрите клекнаха и бил починал от тромб в гулага, ще кажеш нема хиляди начини да го убиеш в гулага :)))

23

анонимен келеш

преди 6 месеца

Аре копейки седаме да гледаме Капките:):):)И днес поне 200 ваши"братушки"заминаха при Свети Петър директно от Украинските бойни полета:):):)Наздаровье:):):)

22

Анонимен

преди 6 месеца

Нека Навални тежи на съвестта и на германците и американците, освен чудовищетоПутин! Тези които са протакали освобождаването му във времето, също са убийци!

21

I’m

преди 6 месеца

Да, Путин сън не спи, че Навални ще е свободен. И вместо да го освободи, а после пчела да го ужили и да умре от анафилактичен шок, Путин реши да го убие в затвора, та да разлае кучетата. Не е много умен този човек. Мда

20

Анонимен

преди 6 месеца

Ко се занимавате с политика ве хора, само главоболие ще получите :)))

19

Да

преди 6 месеца

Само пълни ид..ти могат да пишат такива глупости и лъжи.И също такива да им вярват.

18

Анонимен

преди 6 месеца

По-голяма глупост не бях чел! Екипът решил да го замени, ама Путин му завидял и го убил!? Кой ще го изведе от колонията и как? Кой решава дали да го заменят? Нали е диктатура, как така някой решил нещо? Вече се чудят какво да измислят. Щом и от Втората най-велика нация след Македонската признаха, че е починал от тромб, значи е така! Или лъжат? Ако лъжат, къде останаха евроценностите? Нали само руснаците лъжеха и убиваха... Запада не подбира методи да води борбата си срещу Русия и Путин!

17

Анонимен

преди 6 месеца

Аз като му чух възледите на Навални, имах чувството че говори Путин но с различен тон, но джуджа не търпи конкуренция, той требва да е единствен за матушката си :)))

16

Там

преди 6 месеца

Първият унищожен танк от САЩ "abrams" в Украйна гори като кибрит в видео на лента.ру

15

АнонимеН

преди 6 месеца

ЩОМ НАЧАЛНИКА НА УКРАИНСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ БУДАЛАНОВ КАЗВА, ЧЕ НАВАЛНИ Е УМРЯЛ ОТ ЕСТЕСТВЕНА СМ-ЪРТ И Е ПОЛУЧИЛ ЛИЧНО ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ ОТ ГЛУПОВАТИЯ ФАЛШИВ ПУТИН ЗНАЧИ ТОВА Е ИСТИНАТА!

14

ЦРУ

преди 6 месеца

Путин е мъртъв от 26-ти Октомври. В момента Кремъл се управлява от Политбюро, начело с шефа на ФСБ Патрушев. Използват двойници докато разпределят властовите позиции и после им припишат негативите. Юни месец двойниците ще се "пенсионират".

13

Анонимен

преди 6 месеца

Значи Путин хем е смятал да размени Навални, хем го е убил?!? Аз това разбрах от тази статия.