68

Зелената

преди 4 месеца

Сделка изисква и бомбите да са с електродвигател и батерии, а ПВО то със солари.

67

Анонимен

преди 4 месеца

Гх, гх, гх... производител на оръжие, казва имам нов завод, подавам ви оръжие спешно на двойна/тройна цена, защото според мен вие нямата :D Нее, това въобще не е спекула ;)

66

ае закривай!

преди 4 месеца

Четеш тази статия, а долу в ъгъла ти илиза "Още от ЕС Германия признава: Вече не сме икономически конкурентоспособни, изоставаме..". Што тъй стана бе?

65

Колю

преди 4 месеца

Не думай .Значи ли че украйна и русия могат да превземат европа за седмица ?

64

Анонимен

преди 4 месеца

Не складовете, главите на европейските лидери са празни.

63

Лигльо

преди 4 месеца

На Шолц джобовете са празни. Изпразни му ги онзи дядка Байдън. Няма мърдане. Все още германското злато е в банките в Лондон, Париж и Ню Йорк.

62

Анонимен

преди 4 месеца

Спите ли?Днес, 13.02.2024 година в 10.35 часа пристига първия самолет с мигранти от Австрия. Престъпното управление на сглобката ни е договорило около 10 000 талибана за трайно заселване в страната ни. Това го няма в обществения договор, който сме сключили.

61

Анонимен

преди 4 месеца

е как складовете са празни? а гюлетата в музеите? да не би и тях да пратихте на украйна?

60

анонимен

преди 4 месеца

сега ако тръгнат руснаците, ама яко, не като в украйна, за нула време са на ламанша!

59

Баба Урсулка

преди 4 месеца

Съобщение: Европа започва кампания за събиране на капачки от бира, кенчета и консерви. Дари кенче, спаси Европа! Всяка капачка куршум. Молим да използвате контейнерите за разделно събиране! Европа разчита на вашето дарение.

58

Анонимен

преди 4 месеца

От самото начало беше ясно, че САЩ и Турция са партия с Русия. Вкарват ГМО на ниски цени да ошушкат европейския фермрер и препродават руска газ за да унищожат европейската индустрия. Вече прехвърлят немските инженери насила в САЩ. Англетата и те излязоха от ЕС още преди войната и сега ни лук яли, ни лук мирисали. Повторение на ПСВ и ВСВ - САЩ, О.К. и Русия с Турция са *** и наковалнята на Европа. Партньори друг път, по-скоро лицемери.

57

Веселинъ 7112136860

преди 4 месеца

"Може ли наистина президентът на САЩ да откаже защита на член на НАТО?" На първо място има значение КОЙ е Президент на САЩ. После идва и равносметката,че НАТО отдавна не е защитник на Свободата на Нашата Раса,а окупационна войска от е.н.и.ч.а.р.и . на АзиатскиАфрикански и Латиноамерикански расисти. Реално погледнато днешното НАТО е армия и на Путин ,Зеленски и Ердоган. Малко фактология! България е под турска окупация , а НАТО не признава това. Аз вярвам само в освободителната мисия на Израел.

56

Анонимен

преди 4 месеца

Екологично чисто ли е да се произвежда оръжие? Нали ще слагат маски на кравите отзад, за да не отделят емисии? С какво се го правят това оръжие? От къде ще изкопаят барут? Или ще рециклират капачки, за муниции?? Зелените казаха ли от къде?

55

Анонимен

преди 4 месеца

"Европа изпрати огромно количество боеприпаси в Украйна, като остави малко за самата себе си, поясни той."-------------Остава отворен въпроса за коефициента на интелигентност на "европейските лидери".

54

Анонимен

преди 4 месеца

До 10 години я камилата, я камиларя.

53

Анонимен

преди 4 месеца

До 10 години я камилата, я камилата.

52

Бонго Бонго

преди 4 месеца

НАТО расте. Фалира Русия.Скоро и Украйна в НАТО.

51

Анонимен

преди 4 месеца

За да го признаят, значи нещата са много по зле..

50

Анонимен

преди 4 месеца

С две думи НАТО фалира.

49

Бонго Бонго

преди 4 месеца

Европа инвестира в и индустрията за икономиката .И произвежда според колкото е необходимо и няма разхищения.Но имат пари да купят казашките републики.За сащ да не пиша, че са 5 пъти по оборудвани от Европа.