38

Анонимен

преди 4 месеца

Данъкът на старите коли ще стане от 20-30 лева на 35-55 лева. Асен Василев направо ще прибере милиарди от това увеличение :-) Вдигането на данъците винаги е признак на икономическа и финансова импотенност

37

До 35

преди 4 месеца

Ако трябва да бъдем точни,данъкът се е наричал "Dis kirasi" Или казано на нашенски "Зъбна рента"

36

Саша

преди 4 месеца

Цената е такава, искаш ЕС, друг съюз, Ченген, ценности, ами ето ти, хахах. Га, вди кифтьетата ни рива, сега няма бонус, има само конус.

35

Анонимен

преди 4 месеца

Данъците върху печалбата са около 30% навсякъде, с малки изключения като България, и навсякъде са плоски. Въж доходите на работниците се облагат различно, тези с ниски заплати около 1000 евро на запад плащат към 30% данък, тези с по големи заплати към 3-4 хиляди евро вече плащат по 50% данък като там се включват и осигуровките, и от там нагоре вече данъка става плсък, ако ще и 10 хиляди заплата или 20 хиляди да взимаш.

34

Анонимен

преди 4 месеца

Данъка върху печалбата навсякъде е плосък, по цял свят, ако ще и милиарди печалба да имаш. Прогресивно се облагат само бачкаторите.

33

Анонимен

преди 4 месеца

Още първия месец от годината нямало приходи в бюджета . Стягайте са щото и бизнеса на вас чака да го спасявате . Нямало пари в бюджета . Те фалираха малкия и средния бизнес сега от големите акули кви пари ще вземат ? Лихварите плащат 10 % данък а никакви лихви не плащат на вложителите . Смятай колко много пари изнасят тия от България заради евроатлантическите партии . Лихварството е порок от древни времена . Как с такива ,,ценности,, евроатлантиците ще пълнят бюджета ?

32

Анонимен

преди 4 месеца

"Министерство на иновациите и растежа" взама стари идеи и ги пробутва като нови, за ваше/наше добро разбира се, пък дано стане някаква промяна. Ама надали!

31

Анонимен

преди 4 месеца

Никъде по света богатите не се стрижат с големи данъци, богатите плащат най-малко данъци. С прогресивен данък стрижат дамо пролетарията който е на заплата, на средната заплата и вече половината ти взимат за данъци, а богатите си получават парите от дивиденти и други финансови операции където данъците са минимални и плоски.

30

Анонимен

преди 4 месеца

Ами в един момента просто спираме да плащаме каквото и да било. Друг начин няма. Няма да плащаме нито данъци нито застраховки, нит прегледи, нито нищо. Ще си караме така пък да видим. Даже и номерата ще сваля от колата. Масово неподчинение трябва. Иначе ще ни мачкат докато ни уморят от глад.

29

Анонимен

преди 4 месеца

Мосово по света богатите се стрижат с по големи данъци,където данък върху високите доходи стига петдесет процента,данък върху печалбата същи е прогресивен,данъците на големите собствениците на недвижими имоти и земя също летят в небесата,тук обаче е най лесно да стрижем с данъци сиромах-гутьоо,или казано шест милиона българи а останалите сто-двеста хиляди индивида които най вече са от кастата на червените крадци и техните наследници да продължават да се обогатяват безпрепятствено,докога Беее!

28

Анонимен

преди 4 месеца

До 12 не диш парасъ,а данъка се е казвал "диш хаккъ"тоест агите като се хранели си протривали,зъбите,и за това се е удържал ,този данък,от раята.

27

Анонимен

преди 4 месеца

Компанията за коли под наем Hertz ще продаде 20 000 електрически автомобила, преминавайки към автомобили с бензинов двигател поради слабото търсене и високите разходи за ремонт.

26

Анонимен

преди 4 месеца

В Германия ще бъде затворен най-големият завод в Европа за производство на слънчеви панели на швейцарската компания "Майер Бургер", съобщи PV Magazine. Заводът във Фрайберг, Саксония, отвори врати през 2021 г. и създаде около 500 работни места за града. Той е най-големият производител на слънчеви фотоволтаични панели в Европа. Собственикът обаче обяви намерението си да затвори завода до началото на април заради влошаването на пазарните условия в Европа.

25

Анонимен

преди 4 месеца

Путин откри в Калининградска област най-голямото в страната предприятие за производство на компоненти за слънчева енергия.

24

Анонимен

преди 4 месеца

Руско-китайските Москвичи са доста добри, на Русия не и трябва да побеждава във Формула 1, Русия може и без да произвежда автомобили, ще си купува от Китай, и пак е първа икономика в Европа. Руската автоиндустрия беше умряла, а сега отново се развива, но не е първостепенна за Русия. Докато автомобилната индустрия е гръбнака на икономиката на Европа, и в момента умира, и формула 1 ще се провежда с колела и тротинетки, защото скоро няма да могат нищо да произвеждат, заводите вече затварят.

23

Чудно

преди 4 месеца

Ще вземат и още пари от на най бедните. Как не ги е срам тия които са го предложили? Що вдигнат данъците на богатите? Тия дето имат десетки коли в гаражите си. Знаете ли че има хора в България които имат по над 50 коли. Що не им вдигнат данъците на тях?

22

Анонимен

преди 4 месеца

Ще "стимулират" електрическата мобилност като увеличат шоково данъците. Тези в това министерство са бавноразвиващи.

21

пляс пляс педалите

преди 4 месеца

Скоро и лада няма да можете да си позволите, ще карате само колела, в цяла Европа, и с каски, с каски за сейфти, ха ха ха... Качествени коли ще карат в Русия и в Китай.

20

Анонимен

преди 4 месеца

Никъде не субсидират покупката на електрически автомобили. Има само по ниски данъци за тях.

19

па лижете гъзове

преди 4 месеца

още 35 години, може и да се оправите и да карате нови коли тогава