42

Анонимен

преди 8 месеца

Изнасяйте си гладния башибозук от православна Украйна обратно в блатата откъдето изпълзяхте.

41

КРУМ СТРАШНИ

преди 8 месеца

ПЪРВО ЩЕ ОТРЕЖЕМ КРААТУНАТА НА Олiксадр И ЩЕ ПИЕМ ВИНО С НЕЯ,А ПОСЛЕ ЩЕ ВИДИМ ВСИЧКО ОСТАНАЛО!!...

40

Анонимен

преди 8 месеца

Руският бедняк вижда, че стана за смях и не може да мине на повече от 30км от границата, и вече готов на диалог хахахахха. Още малко да изхабите всичкото оръжие на КНДР и Иран и диалогът е готов :Д Къде са ви 1000 броя СУ-57? Защо само 1 имате? Защо унищожавате за 29ти път единствената батарея Пейтриът в Украйна? Защо унищожихте 120 ХАЙМАРС при доставени в Украйна 12? Защо Кинжал падат като круши? Защо няма и 1 брой Армата на фронта? ахахахахахахаха. Киев за 3 дни!

39

РУСКАТА АРМИЯ

преди 8 месеца

РЕД БУРЯТИ,ДВА ЧЕЧЕНИ,ТРИ РЕДА ПАНДИЗЧИИ. ГЛАВНОКОМАНДВАЩ МОНГОЛ.

38

Анонимен

преди 8 месеца

До 37 Е като изпаднеш в истерия и си мислиш,че ще ти повярва някой е ние история си я знаем и за това изпадаш в истерия да се пробуташ

37

Правило

преди 8 месеца

Щом този катър цвили,значи някъде дерат мечката.

36

Олiксандр

преди 8 месеца

За да тръгне България напред по пътя към европейско благоденствие, паметникът на Шипка трябва да бъде взривен и на негово място да бъде издигнат мемориал на геройския турски башибозук, защитавал прохода от руските нашественици и сепаратистите опълченци.

35

КУТУЗОВ

преди 8 месеца

ЛАВРОВ,ЦЕЛИТЕ НА ВОЙНАТА СЕ ПОСТИГАТ НЕ С ЖАЛКИ МОЛБИ КЪМ ВРАГОВЕТЕ,А С РЕШИТЕЛЕН УДАР КАТО ПАРЕН ЧУК ВЪРХУ ТЯХ ДОКАТО ПРЕСТАНАТ ДА ШАВАТ!!!

34

Учете история

преди 8 месеца

"Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския."(Захари Стоянов, из предисловието към брошурата на Г.С. Раковски "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1886 г.)

33

Анонимен

преди 8 месеца

До 31 Е те и минските споразумения бяха истина нали

32

Анонимен

преди 8 месеца

Кобилата Лавров поне е отишла на място където тоалетната не е в блатото на сред двора.

31

Крундел

преди 8 месеца

грустний лошадь бълва лавровизъм след лавровизъм, сащ и запада използват украйна срещу русия, а русия им играе по свирката и напада украйна.интересно къде остана демилитаризирането, денацифицирането и десатанизирането?нещо не се чува напоследък.а понеже са толкова "заплашени" от нато са си изтеглили де що има от западните граници и са го пратили в украйна, затова разни дронове се мотаят 1000 почти километра из територията на рф и посещават терминали разни...

30

ПУТИН

преди 8 месеца

Е АНТИХРИСТА

29

Анонимен

преди 8 месеца

До 28 Айде разкарай се с тия зорозоидни истории,че вече приличат на истерии .

28

смееехххх

преди 8 месеца

Коня нали казваше че няма да нападат Украйна

27

Учете история

преди 8 месеца

"Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии." (Христо Ботев, в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51)

26

Анонимен

преди 8 месеца

Няма по-големи лъжци и мерзавци от рушшняците.Ммръсни оккупатори ддолни.

25

Учете история

преди 8 месеца

"Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти. Но преди да дойдем на този предмет, нужда е да покажем вкратце нашим братям какви неприятелски сношения е имала още от стари времена с наши праотци и как тя сякога старала да ги завладей, какви же злини им нанесла досега за награда и що са тия кръстили и първите начала образования й дали."(Георги Раковски,

24

Q

преди 8 месеца

12 номер доКато на Джото и американците,че Те отидоха в Сирия,Ирак,Либия...да въвеждат свобода на словото и демокрация и да свалят дикатоторите,тъй ли ,умник?)))ха-ха,наивник!

23

Анонимен

преди 8 месеца

Щатите от това печелят. Отдавна са фалирали и сега Европа просто им налива във военно-промишления комплекс свежи цифри. Уж заради Украйна. Която сдаде багажа отдавна и сега само фашистките й групировки водят партизански войни.