9

Слава на Русия

преди 4 месеца

Руснаците са наши братя. Най-близките ни. Ние с братушките сме една кръв и една вера!

8

Анонимен

преди 4 месеца

Ще пращат гейове в затвора и после ще ги мобилизират да се бият в Украйнските полета до там ли стигна тая т**а страна.

7

Анонимен

преди 4 месеца

Видяхте ли в западните църкви как trаверси се въртят на пилони, как се женят едноп0л0ви и как са превърнати в сатаниски сб0рища?

6

Анонимен

преди 4 месеца

Като се разхождам по улиците 3 от 10 човека са русофоби и тия същите за една ракия биха продали и майчиното си мляко. Биха станали палачи подчинени на западния фашизъм.

5

Анонимен

преди 4 месеца

във Франция ходете бе .Там сте на мода.А за това че сте уязвими сега го чувам определено сте доста агресивни и всеки път тръгвате със думичката аз съм ....... и вие не *** уважавате бе.Напаст Божия сте вие.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Изостанала държава. Нямат си там гейове да правят стриптийз на малолетните докато им пеят "Ако си възбуден, нека го направим. Язди го, понито ми. Седлото ми чака. Ела и скочи върху него", както правят в напредналите държави.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Русия е велика сила и разруши икономиките на запада за 2 години. За 2 години Русия изпрати 2 млн укронацяги и натовски наемници на вечна командировка при бандера.

2

Мачкай Вова!!!!

преди 4 месеца

Е затова българите обичат Русия

1

Анонимен

преди 4 месеца

Ами спрете да "изразявате себе си" за това с кого и как си лягате!! Толкова е просто! Никой от колегите ми не знае с кого и как правя секс, за разлика от единия гей който имаме, за когото трябва непрекъснато да знаем всичко! Изразявай се в леглото! Извън него НИКОЙ НЕ ТЕ ПИТА!