30

Анонимен

преди 5 месеца

И какъв е проблема неподходящите нелегални емигранти да бъдат експулсирани?! Това даже е нормално и много закъснало действие.

29

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 25 Меркелица доведе Мюмюн, тя да му плати билета за зорноволното пътуване в обратна посока. Не тя ще го избута вън от Германия. Това ще направят учещите и работещи връстници на Мюмюн, както и техните отрудени родители, които не желаят вечно да хранят Мюмюн и мюмюнчетата,които той вече е започал да създава и увеличава ежегодно населението на Германия с по едно такова.

28

.).

преди 5 месеца

Либерастията ще завърши лошо, нормално е да се появят разни крайно настроени групи , защото нещата са доведени до крайност от разните леви либерали и не уоук , моук и други психично нестабилни.

27

Зоран за дръжавата

преди 5 месеца

Германия се задъхва от емигранти. Но въпросът е: Кои ще им работи черната работа?Те не искат хора лежащи на социален багаж а работещи. Нашите роми и афганистанците не са такъв тип работници.

26

Анонимен

преди 5 месеца

И ние трябва да предприемем същите мерки, след като от 1958 г. до днес екзотичните ни съграждани не успяха да се адаптират към нашия начин на живот - да се издържаш посредством труда си, да спазваш законите и да създаваш толкова деца, колкото можеш да изхраниш и възпиташ със собствени сили. ЦК на БКП не е провел референдум, за да пита българския народ дали е съгласен да качи на гърба си 400 000 и да ги хрантути во век и веков. Затова не сме длъжни да спазваме това рушително за България решение.

25

Анонимен

преди 5 месеца

Това е равнозначно на гражданска война. 70 годишната фрау Меркел ли ще депортира 25 годишния Мюмюн? С бастуна ли ще го избутва?

24

баба мара

преди 5 месеца

след 50 години им доиде някаква идея меркел да ги гони скрила се на спокоиствиеи гледа сеир шолц ще обере сега гнева на хората бира и наденички и за другоне мислят това не се поддава на интеграция пример селата със смесено населениеи индииците

23

Анонимен

преди 5 месеца

Кръвта вода не става

22

хм

преди 5 месеца

Рано е още, не е дошла точката на пречупване, но скоро ще дойде. Всичко изкуствено и натрапено, ще бъде отхвърлено. Жалко, че покрай сухото гори и мокрото и доста свестни хора ще пострадат, но затова са виновни днешните политици, които допуснаха тази масовка. Допуснаха белите, хетеросксуални, християни да се чувстват като гости в собствените си държави и да се чувстват длъжни да издържат всякаква пасмина от целия свят.

21

Анонимен

преди 5 месеца

В коя Африканска държава щели да ги прогонват?

20

Анонимен

преди 5 месеца

*** ми, дойди ми.

19

Анонимен

преди 5 месеца

До Командирът на Щаба - Идеята ти е блестяща. Да пратим тукашните бхаратци на остров Папуа. Там е топло, има ядлив дивеч, а също и условия за земеделие, ако не ги мързи. Но като няма кой да им дава соц.помощи, щат не щат ще започнат да работят. Тоест, чрез такава депортация ще им направим възможно най-голямото добро, нали трудът е превърнал в хора едни други същества.

18

Анонимен

преди 5 месеца

15- НАЦИЗМА И ФАШИЗМА ГО ВЪЗРОДИХА РАШИСТИТЕ, А ПОСЛЕ РУСОФИЛИ ГО ПОДЕХА- ТАКА ЧЕ РАШИЗМЪТ Е РАВНОЗНАЧЕН НА ЖЕСТОК ФАШИЗЪМ В СЪВРЕМЕНЕН ВАРИЯНТ- РАШИЗМЪТ УБИВА- ЗАПОМНЕТЕ 23 АВГУСТ 1939Г И ЕДИН ПАКТ НА ОСНОВАТА НА КОЙТО ЗАПОЧНА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА- 1 СЕПТЕМВРИ НАВЛИЗАТ ГЕРМАНЦИТЕ В ПОЛША, НА 15 СЕПТЕМВРИ СЕ ПРИСЪЕДИНЯВАТ ТИЯ НА СССР, НА 6 ОКТОМВРИ ОБЯВЯВАТ ЧЕ СССР И ГЕРМАНИЯ ИМАТ ОБЩА ГРАНИЦА, СССР ОСТАВАТ ХИЛЯДИ ЗАКЛАНИ В КАТИН- ПРИЗНАТ ЗА ГЕНОЦИД, 1932/33Г ГЛАДОМОР- УМИРАТ МИЛИОНИ УКРАИНЦИ

17

Анонимен

преди 5 месеца

Уж тайна, пък днеса още на третия месец разбра.

16

Командирът на Щаба

преди 5 месеца

В Потсдам обикновено се преначертава бъдещето на Европа. Това е явно Потсдамска конференция II. Няма защо да си заравяме главата в пясъка. Единственото безкръвно решение на проблемите на миграцията, ислямизацията, гетоизацията и тероризма е масова депортация на неевропейските елементи в трета страна. Това рано или късно ще се случи въпреки яростната съпротива на Сорос и еврейските организации. Впрочем Австралия отдавна практикува подобна политика след двустранно споразумение с Папуа Нова Гвинея.

15

До днес издръжката

преди 5 месеца

на потомците на "внесените" от Т.Живков катунари ни коства 2 до 3 милиарда годишно, отделно щетите, които те нанасят не само с кражбите, но и посредством разрушителния си начин на живот. Можем да ги причислим към третата от посочените в статията групи - "такива, които не са достатъчно асимилирани", т.е. които категорично не желаят да приемат манталитета и ценностите на държавата, която ги е приела и на нейното коренно население. Чехите ги нарекоха "неадаптируеми към култури, различни от тяхната"

14

Анонимен

преди 5 месеца

Вкарват мигранти,които не ги карат да работят и ги изддържат местните.Това задължително води до недоволство на местните.В същото време същите пускат изкуствен интелект по социалните мрежи,които обяснява,че "фашизъм" означавало "национализъм" и всъщност всичко от ВСВ било измислица...определено някой се опитва да възроди нацизма,което си е кървава дикатура.

13

Хора

преди 5 месеца

Снощи вървях по центъра на София и се чудих дали съм в Ливан или др.арабски град или София?!Пълно е с Араби и пр.лица,продажните политици ни отнеха България.

12

а дано

преди 5 месеца

От тях и Меркел тръгна масовото ислямизиране на Европа. Въпроса е дали ще спре или те ще ни асимилират и европеидната бяла раса ще стане малцинство

11

Клеций II

преди 5 месеца

Журналисти, не всеки, който иска да подреди държавата си, и да прекрати беззаконието и хаоса, се нарича "ннацист". Много ви моля. Който е посещавал Германия в последните 10-тина години, ще разбере за какво говоря. Берлин е завладян град, който изглежда като гето след 23:00. 90% от проблемите идват от "новите немци". На този етап, всяко едно масово депортиране е крайно закъсняло, но абсолютно необходимо.