11

Анониме неграмотник

преди 4 месеца

До 16. Анонимен. Мислех че Аржентина е развита страна като Испания, но щом влизат в един съюз с Бразилия, Индия и Русия, ти явно че нещата не са много добре там. . . . Къде пише, че се присъединяват? Пише не целесъобразно! Учи се да четеш от I до IV клас и си оправи правописа! Поздрав от Буенос Айрес!

10

Shark

преди 4 месеца

До 20. Ти в Китай ходил ли си, че говориш за мизерия. Най-добре *** да видиш за какви магистрали иде реч, за какви стадиони и как изглеждат градовете им. И за каква дисциплина при хората. Много знаете да плямпате, ама само като ви кажат, че ще затягат контрола и мерките са спазване на парвилника за движение и започвате да обяснявате как не можете да го спазвате. Затова България е на този хал, ама иначе хората оправяте!

9

Анонимен

преди 4 месеца

GDP, GDP per Capita & GDP PPP са три коренно различни неща. Като ти остане време от редене на рафтове в Лидл и ако освен рушшки и бг разбираш и от английски може да прочетеш. Отивай си в Столипиново да им проповядваш икономика тесен специалист

8

Анонимен

преди 4 месеца

Какво значи БРИКС? Те не са икономически съюз, нямат единен пазар, обща валута, свободно движение на работна ръка, изпълнителни или законодателни органи...Това е някакво митническо споразумение за преференции, нищо друго!

7

doctor.no

преди 4 месеца

ще бутат долара а вноските за членство в долари - етиопската валута ми се струва много стабилна. Петрол добре, ама то 4 производителя, сега ватата продава с големи отстъпки на Китай и Индия - ОАЕ и СА къде са в играта.

6

Анонимен

преди 4 месеца

А България кога? Гледам, не поставят условия за сирийски и украински емигранти.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Нас българите не ни интересува БРИКС, ние играем във Висшата Лига - ЕС и НАТО. Ние сме развита страна.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Какви са перспективите на ЕС при това положение- плачевни! Хахаа

3

Анонимен

преди 4 месеца

Брикс е нещо като втора дивизия. Страните които още не са достигнали до ниво да играят във Висшата Лига, могат да се обиграват в БРИКС.

2

Анонимен

преди 4 месеца

Пфффф тва не е покупателна способност, тва е БВП на глава от населението и е нещо съвсем различно:))) . Тук само "експерти" се събрали бухахахха

1

Ром"с

преди 4 месеца

БРИКС-ЦЕЛ на 1: премахване на долара като международна валута.цел 2: премахване хегамонията в световната икономика...