153

Анонимен

преди 6 месеца

Това е външна политика , и Пеевски не е виновен. Външната политика се спазва от всички. Не зависимо дали се казва Пеевски или ДПС.А Възрабдане ако не се съобразяват с тази политика да се изнасят от НС и да ходят при чичко *** да ги утешава..

152

Слава на Пеевски

преди 6 месеца

Бащата на Нацията

151

Анонимен

преди 6 месеца

Това недорузумение постигна обратна тяга - бях забравил за съществуването на тази телевизия, сега ми се пригледа. Проверих, работи и пак ще почна да я гледам вместо нашите мисирски журналистически телевизии.

150

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя става смешен вече с евроатлантическите си напъни.

149

Анонимен

преди 6 месеца

Русофилските елементи хвърлят злоба....И да се злобеете , пак ще ви победим в Украйна

148

Анонимен

преди 6 месеца

Тоз някаква полезна работа ще свърши ли тази година?

147

Анонимен

преди 6 месеца

Делян Пеевски - нашето евроатлантическо лице в целия си блясък!

146

Кака Мара

преди 6 месеца

Тъпички сте затова все сте прецакани. 30 години все с един и същи *** ви сапунисват и още не можете да се усетите. Съжалявам ви за нивото ви. Естественият подпобр ще си каже думата.

145

Анонимен

преди 6 месеца

Дали родителите на Пеевски така благородно докладваха през комунизма хората гледащи забранена турска телевизия която се хващаше на места в югоизточна България?

144

Анонимен

преди 6 месеца

С русофила , вижда се трябва да се постъпя само по един начин.... ВЪН ОТ РОДИНАТА НИ.... И който не се подчинява да се разстреля като ген. Заимов за предателство и вреда

143

Ей го Шишияк Стефчо

преди 6 месеца

Ако правят екранизация на "Радини вълнения" ето го новия образ на Кириак Стефчо - няма по-добър от него. Шишияк Стефчо ! Кириак Стефчо Пеефски !

142

Анонимен

преди 6 месеца

Само да вметна със или без забраната на Руските телевизии Руснаците ще победят Украйна. Но тази сглобка за много кратко време натрупа много негативи на България. Както виждаме не ни приемат в Шенген, визите за сащ не са паднали. Обаче нашите марионетки продължават с чуждопоклонничеството. Ние трябваше да сме като Унгария и щяхме да бъдем много по добре. След като Русия смачка Украйна положението в България ще стане много тежко заради такива като този на снимката.

141

Анонимен

преди 6 месеца

След като САЩ и Русия си стиснат ръцете за Украйна, ние ще плащаме бабаитлъка на нашия"елит". А бабаитите ще са отлетели за топлите страни, заедно със "заработеното" от тях. На печелившите честито!

140

Анонимен

преди 6 месеца

Какво общо има американците и Пеевски с тази цензура. Цензурата е за ЕС.... Русофила пише на посоки ,хаотично и злобно.Също като Путин хвърля ракети на посоки, без никакъв смисъл. Да има повече убити. И той като Хитлер е полудял от страх , защото му идва краят.

139

Анонимен

преди 6 месеца

Типично за Русия да прави лъжливи филмчета а Волгин е направо за затвора това е национално предателство Отворете си очите ние водим хибридна война четирихилядниците са нейната армия след това ще дойдат танковете бомбите и робството

138

Анонимен

преди 6 месеца

Трупа точки да го извадят от Магнитски. Да напомня само, че отзоваването на нашия кореспондент в Москва бе реципрочен отговор на отзоваването на руски кореспондент от София. А защо ни обявиха за"вражеска"страна да не напомням. Турция и Гърция от НАТО пуснаха самолета на Лавров. Ние, не! Иначе Херо се размотаваше из наши военни и други ведомства където си пожелае. А"Галя от посолствоТо"по телефона нарежда кой да оопраскат.

137

Мразя Русороби

преди 6 месеца

Марш в Русия руски еничари никой не ни пречи да ходите там като я обичате повече от България!

136

Правилно

преди 6 месеца

Русия вън от България. Диваци и варвари нямат място тук.

135

Анонимен

преди 6 месеца

Малее, тоя излезна по-голям европеец от самите европейци :)

134

Путин В.В.

преди 6 месеца

Уникален глиган, че и кухичък!