185

стига

преди 9 месеца

стига американско робство. Бъдещето на България е в Брикс, рамо до рамо с Русия. Америка и ЕС са фалирали бедняци. Русия ще ги купи всичките!

184

Овцата Доли

преди 9 месеца

Хората се управляват по лесно от овцете.

183

Лили

преди 9 месеца

До Чичовместо това ще слушаш писъците от кеф на сина ти докато някой му пръска отверстието

182

Нищо ново

преди 9 месеца

Продажниците си остават продажници.

181

Български Дипломат

преди 9 месеца

Днес е добър ден за българската демокрация!Счупихме оковите на комунизма!!!!Българинът ще бъде не роб а свободен както е казал Васил Левски!!!

180

посолствоТО

преди 9 месеца

Парите за агитация за премахването на паметникът ще се раздават във вторник след 15 часа.

179

Сила

преди 9 месеца

Русия е номер 1 военна и иконочимеска сила в момента. Аз лично съм притеснен, че са ни обявили за неприятелска страна. Ако решат, ще си върнат Източна Европа за по-малко от година. Кой ще ги спре ? Фалиралата Америка дето не може да издържи и месец във директна война с Русия или книжния тигър НАТО? Не знам за Вас, но Аз лично съм супер притеснет и разчитам единствено г-н. Путин да ни пожали и да се смили над над и да ни подмине. Но да видим. Страшна е руската армия. Страхувайте се и се молете!

178

Анонимен

преди 9 месеца

По скоро ще махнат главите на общинарите ,защото бутат държавата към гражданска война

177

Ultras1914Levski

преди 9 месеца

203 Путин вече не е фактор!Рушията Умре Але Але!

176

Анонимен

преди 9 месеца

Щели да съборят правителството, кои сте вие по-точно? Един автобус платени галошари от провинцията или тия дето си оставиха майките и бабите да го бранят? Жалки, смешни, безполезни русофилчета, всичко за което милеете отива в канала бетер със вас.

175

Сега

преди 9 месеца

С тази агресивна политика, сега като паднат укрите, не ми се мисли г-н. Путин дали няма да реши да ни понамачка. Всички знаем, че може да си го позволи без да му мигне окото. Русия има силата и мощта да воюва срещу целия ЕС, НАТО и САЩ без проблем. То се вижда и сега, че руската армия няма аналог. Ще ни премажат за 2 дена. Жалкото е, че Тагаренко, Киро, Кокоря и другите са с паспорти за топлите страни и ще духнат 1 ден преди войната. Те си имат и милиарди в сметките. Ние ще ядем дървото.

174

Зозо

преди 9 месеца

Охххх кеф :))))))))))))))))))))))))) Днес копейкаджиите ще си режат вените. Специални поздрави за Гуцанов, Коци Копейката, Мая и Рундю :)))))))))))))))))))))))

173

мхм

преди 9 месеца

Докато не видя мястото изчистено не вярвам.

172

Шиши

преди 9 месеца

*** само рушат- Костов, Трайчо, Киро Простото,Кокорчо. Мекерета мила моя майнольо.

171

Анонимен

преди 9 месеца

Чудесна новина! Искам да слушам писъците на русофиилистиците :))))))

170

Чичо

преди 9 месеца

История било,трябвало да се пази!?Много комунисти и пъпчиви ремсисти пишат тук бе!А като изкъртиха и изхвърлиха орела и другите символи със свастика и паметници на Хитлер не беше история нали и ръкопляскахте!?! Като изхвърлиха сатрапа Сталин от мавзолея защо не ги спряхте бре?....Комунизъм и националсоциализъм са неща които трябва да се изтрият от мозъците на чугунените глави!

169

Анонимен

преди 9 месеца

Точно по Рождество са били най-жестоките англо-американски бомбардировки. Призовавам българолюбците от София да изготвят и монтират близо до огражденията, а и из цяла София, големи, големи платна със снимки, показващи самите бомбардировки, а и последиците от тях. Да понапишат нещо към тях. Да дадат кадри и от войната в други страни. Защото поколението под 40 г. вече е безпаметно напълно. Има архиви, не са секретни. Нужно е просвещение. включително за студентите.

168

WSFFEN SS

преди 9 месеца

188 Фълшивата комунистическа окупаторска и Анти българска история трябва да бъде разрушена и да пи ка ем всички дружно върху нея и тези които ни я налагат престъпно!Потъпквайки паметта на над 40 000 българи избити от червената чума!

167

Анонимен

преди 9 месеца

Мда, най-големия проблем на София е паметника. А това, че кварталите са заринати с планини от *** и улиците са като сирене Ементал, не е важно!

166

Няма да се събори!

преди 9 месеца

Не си го и помисляйте. Съборите ли паметника - ще съборим и правителството. Това е символ на българската свобода, безсрамници. Без съветската армия, Чърчил да ни е затрил и напълнил с пакистанци и афганистанци. Поклонете се и се смирете и благодарете на братския руски народ. Нищо няма да се събаря. Ще има масови безредици отново. Ха да видим!