89

aa1830

преди 7 месеца

Работи наркотици Начо!

88

Гошо пъпеша

преди 7 месеца

От случая ,, Начо,, се вижда какво бреме е МВР за държавния бюджет...Една огромна, неработеща,корумпирана система.Черна дупка за парите на данъкоплатците.....Тия са още с щат от социализма!!!!

87

Анонимен

преди 7 месеца

До 80.Намерил е начин да се оправи в живота, сбъднал е американската мечта в България и сега лош бил! /Ганyo тоест ако звънне на баба ти да и реве по телефона и тя са си хвърли пенсиите през балкона ,друга песен ще запееш .

86

Дядо Стефчо

преди 7 месеца

Начо работи същото като Асен Василев. Прави глупости които носят страдание.

85

Анонимен

преди 7 месеца

Организирал е купуването на гласове за избори, разбира се организаторът прибира хиляди пъти повече отколкото цената на отделен глас, поне така предполагам. Лихварство също може.

84

ДъРжАвАтА На НаЧо

преди 7 месеца

Знаете ли какво работи НаЧо ?Това което ние си мечтаете да работите.Сводник дилър телефонен измамник кражби.Но има и нещо което го оневинява ако е измамил някоя Дър та комунистическа пенсия да ву хвърли кеша краден от народа добре е направил.То като се замисля други пенсионери нямат по 50 бона кеш.

83

Анонимен

преди 7 месеца

Оставете човека на мира, завистници! Намерил е начин да се оправи в живота, сбъднал е американската мечта в България и сега лош бил! Мъртвите Бог да ги прости! Живота е за живите! Газ до дупка с триста...

82

ами

преди 7 месеца

Не знам защо толкова се говори с каква скорост се е движил,след като това е модерен автомобил и въпрос на желание е да се установи това от компетентни лица.

81

Вьзмутен

преди 7 месеца

Та колко са като начо , защо не питахте терзииката откаде пари за милионен бизнесАйде без лицемерие

80

от паметника на са

преди 7 месеца

като му видях походката ми се струва че е от другия бряг :) мдааа

79

Анонимен

преди 7 месеца

Тез не са от ало ало ,тея са от джиджи биджи.Такива дето лява ръка ,десен джоб в Лондон.

78

АнонимеН

преди 7 месеца

НАЧО БЕЗ ТРУДОВ СТАЖ ИЗДЪРЖА СЕМЕЙСТВО И ХРАНИ И КОЛА! И АЗ ИСКАМ ДА ЗНАМ КАК СТАВА ТОЗИ НОМЕР :D ИЛИ Е БОГАТ НАСЛЕДНИК ИЛИ НА НАЧО НЕ СА МУ ЧИСТИ РАБОТИТЕ!

77

Хаха ха

преди 7 месеца

Нали плюхте социализма имаш скьпа кола , кьща - проверяват се доходиСега що ревете Момчето е атлантик , европеец това стига

76

Анонимен

преди 7 месеца

"Работи" социално слаб. Сега всички институции да обяснят защо един убиец е пуснат да се разхожда и да прави каквото си иска, защо никой не му търси данъци, а на мен НАП ми дири задължения от стотинки, защото си подавам деклаация си плащам редовно. Защо същия тоя ползва помощи от държавата и се води безработен, а има къща, колкото цял жилищен блок? И въобще кога в тая територия администрацията ще започне да върши нещо????

75

Анонимен

преди 7 месеца

Важното е, че Путин да е виновен и Русия да стане част от САЩ!!! Важното е, че живеем в демокрация и сме свободни да си правим каквото си искаме!!! Пискате, пишете, ама като утрепете някой и не ви арестуват и осъдят ще сте супердоволни!!!

74

The Nachos State

преди 7 месеца

Той е снимал сам че кара с 260 скъпия Мерцедес който вие плебеи никога няма да имате.Аз ще имам.И тука разни Хю м нега нарочно пишат че е карал с 150 после ще пишат ме било с 130 после ме било с 120 и така ще манипулират че си е карал с позволената скорост и няма вина.Така се прави и съда казва Ферарио е виновен Начо е невинен Аре чао.

73

Анонимен

преди 7 месеца

Говори по телефона :)

72

Анонимен

преди 7 месеца

До предишния. А сети ли се за телефонни и други измами и пенсионери, които хвърлят спестяванията си през балкона. Дори може не лично той да е контактувал с потърпевшите, а негови роднини или наети лица. Може и да е държал няколко джебчии и просяци в Западна държава да му изкарват.

71

от село

преди 7 месеца

Начо работи това което работят депутатите . СВОБОДА ЗА НАЧОООО!!!

70

Анонимен

преди 7 месеца

Работи каквото и останалите 80% с подобни возила, каквото и Семерджиев и тн. Преди сто години още щяха да проверяват по данни на кат луксозните возила и доходите на собствениците. Дали има другаде по белия свят обяви за коли по 100 хиляди с лизинг без доказване на доходи? А Спецов? Що не почнете оттам.