70

Анонимен

преди 7 месеца

До 61 Колко да ти изяде инфлацията , колкотео е ! Банкерските пари не ги ли яде инфлацията , ако мислеха , че така ще се защитят , щяха цели квартали да притежават , а те пари ...странна работа .Като си дадеш парите за бетон и тухли , този който ги вземе на него не му ли се обезценяват , защо да взема пари като може да си стиска имота . Главата не е само да се пази равновесие , с нея може и да се мисли .

69

Анонимен

преди 7 месеца

Уж конспирация, а всичко върви по план. Основната задача е населението да няма собственост, а да живее под наем. Данъците ще станат непоносими за работещите хора. Целта е пълна зависимост на хората, втълпявайки ни, че това е свобода. Да ви е познато?

68

Анонимен

преди 7 месеца

И какво получаваме насреща, за данъците си? Хубаво - Казваш, че данъла ми става двоен, а после казваш, че цената на имкта ми е 3 пъти по висока и ще давма 12000 лева на година. И какво ще видя насреща?

67

Много е правилно

преди 7 месеца

Кое му е скандалното и теслата.

66

Радослав

преди 7 месеца

До 40: виж да има глоба за тези които не поддържат имота си съм за. Защото има много които нито си боядисват терасите, падат плочки, опасни са, но не носят отговорност. Да има служба която да обикаля и да проверява дали имотите са обезопасени, това наистина е необходимо и да ти слагат глоби и да ти вдигат данъка като си лош стопанин, за това съм с две ръце за.

65

Анонимен

преди 7 месеца

Старите жилища са по-качествени от новите и трябва да са с помалко данък. В София данъка ще скача според пазара за да не се пренасели.

64

Анонимен

преди 7 месеца

До 67 - Ако Жельо не беше направил онази недомислица, сега нямаше да имаме ИТ сектор.

63

Гошо

преди 7 месеца

Асен Василев е най-добрият финансист и специалист. Време е пенсионерите да намаляват. Това му е целта.

62

защо триеш?

преди 7 месеца

В коментара ми нямаше нищо нецензурно, но потъна, тъй като споменах специфичния мек говор, който се носи все по-често по софийските улици. Дълбоко засегнах някого в редакцията ли? :))) Ако Желю не беше направил онази недомислица, щяхме да си спестим стотици проблеми. Но пък сега ще вдигнем рентите на новоприиждащите и така ще компенсираме за новата KoKoрчова данъчна тежест.

61

Анонимен

преди 7 месеца

Значи - Аз плащам днаък, но тоя, дето живее във фургон със сестра си, зетя и две деца, дето може и да са от него, получава съшуте блага? Аа абе не неее

60

Анонимен

преди 7 месеца

Малоинотните естествено, в ЗЛОБАТА СИ, искат останалите, можещите, добрите, да страдаме.

59

Радослав

преди 7 месеца

До 40: като прехвърляш жилището на детето си нали трябва да му се направи данъчна оценка, а тя включва и графа овехтялост, тоест ако си правил ремонт наскоро ти вдига оценката, ако е соц мечта оценката е ниска. Но това трябва да отпадне. Защото аз вече данък съм платил когато съм купувал материали, на фирмата за ремонта и тн., оценката трябва да е еднаква според локацията. Състоянието на имота е лична преценка и отговорност и не би трябвало да оказва влияние върху данъка.

58

zombay

преди 7 месеца

Иде края на плоският данък. IT-тата с вишуту да почват да ривът!!

57

56

преди 7 месеца

Кажи, бе!!! Аа! Имам парини ко? Да ги яде инфлацията ли?

56

Анонимен

преди 7 месеца

Ами на запад има и данък ако в рамките на 1-2 години купиш и продадеш жилището, тоест целта ти е печалба, а не да живееш в него, има и данъчни облекчения за теиз които дават под наем, както и данъци ако жилището не се ползва.Така трябва да стане и при нас, жилищата са за живеене, не за спекула, инвестиции или печалби,това е важен социален актив.Доста закъсняха тези промени с данъците на жилищата, а и ще имаме горе-долу нормална данъчна оценка, което ще е свързано и с цените за покупко-продажба.

55

Анонимен

преди 7 месеца

Социалистите уйнахте пак ... И какво полупавам АЗ за по-високия си данък? Няма проблем - ако ми стане скъпо, ще срин имотите и ше са парко места!!!

54

АСЕН НЯМА ИМОТИ..

преди 7 месеца

НЯМА АДРЕС.... НЕ МОЖЕ ДА ГЛАСУВА..... ОБАЧЕ СЪБИРА ПАРИТЕ НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ....... КАК СТАВАТ ТИЯ РАБОТИ..?...... ОНЯ ДРУГИЯ-МИЛИОНЕР--ЗАРЯЗАЛ СИ МИЛИОНИТЕ, ДА СЕДНЕ В КАНЦЕЛАРИЯТА НА КМЕТСТВОТО НА ДЪРЖАВНА ЗАПЛАТА..?..... КАК СТАВАТ ТИЯ РАБОТИ..?........ ЗАМИСЛИЛИ СА ГОЛЯМА ДАЛАВЕРА.....

53

Анонимен

преди 7 месеца

До Христо - Ристие! Не ставаш за адвокат, ристиее!

52

Анонимен

преди 7 месеца

До 53 - И какво? Аз имам, но защото ти нямал, не било честно, така ли?

51

Анонимен

преди 7 месеца

Да вдигнат данъка на инвестиционните имоти!