14

Петров

преди 7 месеца

Украинците напредват към гробищата, Биден одобрява, Зеленски става все по богат

13

нурс

преди 7 месеца

Леопардите са скрап отдавна. Западът жертва украинците залази потомствената насадена омраза към Русия и нужните евтини руски ресурси.

12

Анонимен

преди 7 месеца

до 12 според американски източници само убитите урки са над 350 000 свери си часовника

11

Анонимен

преди 7 месеца

аве някой зняели къде останаха леопардите и чалънджърите нещо се изгубиха напоследък

10

абе

преди 7 месеца

какво значи"постигнали успехи" - по малък брой избити украинци ли?

9

Анонимен

преди 7 месеца

Важното е руския башибозук да се унищожава денонощно и методично! Броят на убитите и ранени руски варвари вече надхвърля 280 хиляди, което е два пъти повече от украинските загуби... Статистиката показва, че ВСУ са унищожили 4687 танка, 8972 бойни бронирани машини, 6409 артилерийски системи, 794 РСЗО, 536 единици ПВО, 4991 дрона, 1529 крилати ракети, 20 кораба и катера, 316 хеликоптери и 315 самолета (данните на британското разузнаване за самолетита са за около 90).

8

Анонимен

преди 7 месеца

Мдааа превзели Андриивка- едно село с 5 бараки, а Клещеевка вече 4 месеца йок! Та в памет на 5 превзети къщи украинците колко гробищни парка построиха що не кажете?

7

АнонимеН

преди 7 месеца

ГЛЕДАХ ФИЛМ ЗА ВИЕТНАМ И ТАМ ПОЛЗВАХА АРТИЛЕРИЯ КОЯТО ПОРАЗЯВАШЕ ТОЧНО ОБЕКТИ НА 10 КИЛОМЕТРА И ТО СЪС СНАРЯДИ А НЕ С РАКЕТИ! С ТАКАВА АРТИЛЕРИЯ МОЖЕ ДА СРИНЕШ ГРАДОВЕТЕ СЪС ЗЕМЯТА! И ТОВА СА СЪБИТИЯ ОТ ПРЕДИ 50 ГОДИНИ! ИЗВОДА Е, ЧЕ СЪМ КРАЙНО НЕДОВОЛЕН И ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ ВЪВ ВОЕННО ОТНОШЕНИЕ ! ОБЯВЯВАМ ЗА ПОЧТИ ПЪЛЕН ПРОВАЛ И РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И УКРАЙНА ! НЕМОЖЕ ПРЕДИ 50 ГОДИНИ ДА СА ВОДИЛИ ПО-КАЧЕСТВЕНИ ВОЙНИ ОТ СЕГА ТОВА Е НЕРЕДНО!

6

оракула

преди 7 месеца

Бандерия вече е история.......

5

Анонимен

преди 7 месеца

хаха мале ще падна от смях,къв напредък ве уркопит.еци?Руснаците са изтласкали урките с около 2 км в някои райони а по фланговоте край артйомовск ги млатят отвсякъде.Тези работи що не се пишат тук,в други медии ги ипа а в телеграма има и клипове.

4

Анонимен

преди 7 месеца

1, 'Цялата ви редакция е за затвора' -- аз туй го говоря 3 г :)))

3

(-_-)

преди 7 месеца

.. източния театър на своята контраофанзива.. Постановката си е чиста трагедия.

2

Анонимен

преди 7 месеца

'Нацистките войски постигнаха напредък в източния театър на своята контраофанзива за прогонване на руските окупационни сили, но са под натиск по на север, обявиха вчера немските официални представители.'

1

Анонимен

преди 7 месеца

Ония от Сглобката в момента доунищожават България и прибират милиарди в лични сметки, тука с кви глупости не занимават....ХАХАХАХА