148

No justice

преди 1 година

Какво наказание и съд ?!? Вие ненормални ли сте?В САЩ затова получаваш парична премия и орден за вярна служба на обществото!! Олигофренска сбирщина!!!

147

така е

преди 1 година

До До Сата НАТО Тоя е русофил бе,човек,какво мислене търсиш в него!?

146

Анонимен

преди 1 година

До 155....Айде да пробваме..

145

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО След като извършителите са повече от един, вече са ОПГ или банда! Кое не ти е ясно?

144

Още !

преди 1 година

Трябвало е и другите двама да ги гръмнат !

143

Анонимен

преди 1 година

До 139....Истината е...ако чуеш полицай да ти казва да легнеш и стреля във въздуха, съвета ми е да спреш и да легнеш....А не да разсъждаваш както сега Защото докато се чудиш , дали да легнеш и защо да легнеш .И какво точно иска полицая от тебе Както сега мислиш и разсъждаваш...И за тебе ще пишат във вестниците.Колко разумен и добър младеж си бил.И каква обичаща майка имаш...

142

Тя да погледне

преди 1 година

Хайде сега тази устата ромка да я изправят пред майките на всички, които са подали оплакване, че са били причаквани в тъмното и са били удряни по главата с желязо, за да бъдат ограбени. Нека тя да ги погледне в очите и да им каже как и защо е възпитала такъв престъпник и не трепва ли нейното сърчице пред мисълта, че тези майки не са отгледали деца с единствената цел да бъдат убити или осакатени от нейното детенце, та да може то да си набави джобни пари!

141

Скромно мнение

преди 1 година

Случая е същия ката онзи с доктора. Помним какво стана с него.Стреля се със стоп патрони , а не с бойни.

140

Ашколсун! Пеевски!

преди 1 година

Радостното е , че няма да се стига до съд ! Екскрементът-бандит е осъден на вечен живот в гробищата и няма да замърсява българския терен ! На доблестния полицай - благодарско от всички българи! Ако имаше като него поне 200 човека, щяхме да сме в шенген още преди 10 г !

139

помним Зад Колоните

преди 1 година

като има камера и се правят Холивудски екшъни . нивата на тормоз са три - лошо, по лошо, най-лошо. Кога спираш , ако те гони дзвер . Минал е 100 м за няма и 20 секунди . На открито, и започвам да бегам бате . Знае, че ще го открият по камерите . И загива от Свръх точен боеприпас на високоскоростно оръжие . Някой цитира точка по точка остарелия правилник , а има цялата сила на света , а сега съжалява и се оправдава за чанта . С Пистолет вътре . 3 кг пистолет, тръба, маратонки , маска, муниции .

138

правосъдник пипков

преди 1 година

Как реве майката е ясно,не е ясно как се чувствуват момичетата удряни с желязна тръба по главите!Ама това не е интересно,нали!?

137

Сата НАТО

преди 1 година

Обясненията на полицаите, когато се усе рад, винаги са изключително *** умни. В първите репортажи твърдяха, че това било банда, която от един месец следят как нападат и ограбват хора.

136

Анонимен

преди 1 година

До Питам Няма какво да питаш! Такъв като тоя когато и да го гръмнеш, все има за какво! Точка по въпроса!

135

Анонимен

преди 1 година

До IQ 3.14 "..е улучил 2 пъти поред на 100 метра с макаренко" - макаренко го е изпуснал докато гони престъпника ,стрелял е с друг пистолет (лично оръжие) но никъде не са казали нито марка ,нито модел :) . Ако беше стрелял със служебното ,сега нямаше да има жертва ,най-много някой счупен прозорец на околните автомобили или сгради :))))

134

Специалист

преди 1 година

Правилно действие от полицията. Следващият път пак. Пълен тараш на ромите от Ботунец. Какво крадено крият? От какво живеят като не работят?

133

Анонимен

преди 1 година

Най-смешното в новината е, че прокуратурата била повдигнала обвинения на другите двама. Ай на бас, че до седмица са навън, първо са малолетни, после НПО се активизираха, после са от правилния етнос на канадския ***. До месец пак ще бият с тръби децата и мисирките нищо няма да пишат, щот е политнекоректно спрямо тая *** от ппдб. Нямаше и да разберем за случая ако нямаше убит

132

Анонимен

преди 1 година

До 137...Я си стой в бараката в джунглата.И не се обаждай бе индианец.

131

До 133

преди 1 година

Не бе, пич! Тя иска да има обвинен, за да се опита да изкрънка обезщетение чрез някой устат адвокат, платен от някое НПО. Да видим дали ще има адвокат на място, който да я попита в съдебната зала за какво точно ще трябва да бъде обезщетена? За плячките, които синчето й е носило у дома всяка нощ, след като е удряло с бухалки по главите нищо не подозиращи хора на улицата?

130

сайга 12

преди 1 година

До две страни и две Ти имаш ли представа какво означава ,,тежко въоръжен,,? Не всеки разбира от оръжия в различните класове, но поне преди да пишеш малко прочети.

129

Питам

преди 1 година

Полицая произвежда два предупредителни изстрела и две попадения в тялото на младежа. Намерени с три гилзи. Къде е четвъртата. Нещо не се връзва.Първо казва че е стрелял със личния пистолет ,служебния бил изпаднал , а сега със служебния.Коя е истината ?