23

АнонимеН

преди 9 месеца

ЗЪРНЕНАТА МАФИЯ В БЪЛГАРИЯ ПРЕЦАКА РЕЖИМА НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИНУВЦИ! АКО БЯХА ПРОДАВАЛИ ПО БОРСОВИ ЦЕНИ ЗА ЕС СЕГА НЯМАШЕ ДА КУПУВАМЕ ОТ УКРАЙНА! АЗ ЛИЧНО АКО БЯХ НА МЯСТОТО ФАЛШИВИТЕ ПУТИНУВЦИ БИХ ПОРЪЧАЛ НАЙ ГОЛЕМИЯ ЗЪРНОПРОИЗВОДИТЕЛ ДА БЪДЕ ОЧИСТЕН И НИЩО ЧУДНО ДА Е СОБСТВЕНИКА НА ЗЪРНЕНИ ХРАНИ АД ТОЕСТ ХИМИМПОРТ ТОЕСТ ***

22

Дон Хуан

преди 9 месеца

Отказа от украински зърно под лъжливия предлог че е радиоактивно или пълно с пестициди са оправдания, за скъпия хляб, а от там и завишените им печалби. Украинското зърно е по евтино защото расте върху най богатия чернозем на планетата. От там са и добрите добиви. Това от нашите зърнати няма да го чуете.

21

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 9 месеца

Бравоооо, НЯМА ДА ЯДЕМ ЗЪРНО ОТ ЧЕРНОБИЛ - Токсичното Зърно Да Го Ядат - Денков, Кокоррчовците, Байдъм, и Урсула Фондерлаййнен.....ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА.......Ние Да Не Сме Гллуупаци......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

20

Баристов

преди 9 месеца

Българския хляб е един от най-фалшивите който може да се купи. Масовия у нас хляб е въздушен -*** нещо гълташ нищо и може да изядеш почти един хляб на ядене.

19

Анонимен

преди 9 месеца

Да си изнасят зърното в САЩ и Великобритания .Ние *** не искаме.

18

АнонимеН

преди 9 месеца

ВАЖНОТО Е, ЧЕ ЩЕ ИМА 2000 ПУТИНСКИ ТРУПА В УКРАЙНА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЗЪРНЕНАТА СДЕЛКА И ТО САМО С БЪЛГАРИЯ! 1000 ПУТИНСКИ ТРУПА ЗА ПШЕНИЦАТА И ОЩЕ 1000 ЗА ЦАРЕВИЦАТА И СЛЪНЧОГЛЕДА! ПУТИНСКИТЕ ТРУПОВЕ КОЛКОТО СА ПОВЕЧЕ ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ!

17

До 12

преди 9 месеца

Пич хляб правят хлебарите не зърнопроизводителите. Колкото повече глутен има в хлебната пшеница тя е толкова по качествена.

16

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 17. Даже повече лъже и от цар Киро.

15

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 15. При тая повсеместно ширеща се корупция и шуробаджанащина как ще повярваш на резултатите от изследванията на която и да било лаборатория ? Че нас ни минават "ковид" за да спечелят докторите от пътеките ти за една пшеница ще повярваш че е анализирана стриктно и резултатите не са подправени ?

14

Анонимен

преди 9 месеца

За да се успокоят хората, ще е добре да има сайт на който да се публикуват протоколи от оторизирани лаборатории за направените измервания на украинското и българското зърно за радиация, тежки метали, пестициди, хербициди, микотоксини и т.н. Всичко друго са само приказки и обещания.

13

Нелка Бестселъра

преди 9 месеца

Аре, ваксинираните могат да ядат всякакъв хляб, с всякави химикали, патогени и дори с радиация чупеща гайгеров брояч, добре! Ама нормалните какво да правим?

12

Ss

преди 9 месеца

Интересно е в момента, че ПП скачаха реваха за лаборатори за проверка на пистициди на Капитан Андреево а в това време нищо не казват за зърното. Ако някой мисли, че милите украинци не пръскат с канциругенни отрови забранени в ЕС дълбоко се лъже и да храни децата си с тях !

11

Анонимен

преди 9 месеца

Не знам каква е украинската, но знам каква е българската пшеница - пълна с глутен и пестициди! Днешния хляб е изключително некачествен, не случайно народа е толкова масово затлъстял и болен! Аз отлично знам как се прави хубав хляб, в хлебопекарната ми, с брашно от лимец (задължително), слагам малко нарязани зеленчуци, семена, но той няма нищо общо с това което се продава в магазина!

10

Анонимен

преди 9 месеца

Първо: украинската сделка не касае хлебопроизводителите, защото произвеждат хляб единствено и само от българска пшеница. Второ: ако някъде има порочни практики, контролните органи трябва да си свършат работата. Трето: порочните практики изключение ли са в Бг? Четвърто: контролните органи вършат ли си работата?

9

ББ

преди 9 месеца

Значи всичкият хляб и закуски ще са от украинска пшеница.

8

Анонимен

преди 9 месеца

До РУСКАТА СГЛОБКА. Определено не си добре. Нали сглобката беше най-великото прозападно управление щото мисли преди всичко за Украйна ? Що така се изврътя кат фурнаджийса лопата ? И що пищиш ?

7

Анонимен

преди 9 месеца

Човек способен да си купи двадесет годишен димящ кош на 132000 километра,каран от баба аристократка само до магазин в неделя,но не всяка неделя, няма как да бъде излъган за каквото и да е.

6

Анонимен

преди 9 месеца

И що лъжеш или просто си безпаметно неумна ? Сигурно проверяваш всеки хлебар в България каква пшеница ползва ?

5

Анонимен

преди 9 месеца

Вервайте ми!

4

РУСКАТА СГЛОБКА

преди 9 месеца

ПЛЮЕ ПО ВСИЧКО ЕВРОПЕЙСКО.... ИСКА ДА ВКАРА БЪЛГАРИЯ В ЕВРАЗИЯ НА ПУТИН...