33

Анонимен

преди 9 месеца

Бъдете точни,не 40% а 400% увеличение ни очаква!

32

Анонимен

преди 9 месеца

До анонимен 30 Евтиния ток няма как да поевтинее, това са приказки за шаранчета. Като Просто Киро който лъжеше че евтиния руски газ го спират и ще ни доставят четири пъти по-евтин американски газ, въпреки че Америка е на другия край и пътните разходи са по-големи.

31

Анонимен

преди 9 месеца

Браво! Ама у комунизъма беше лошо, нали?

30

Анонимен

преди 9 месеца

Е стига вече с това вдигане на цените!!!

29

Анонимен

преди 9 месеца

Какво значи домакинствата да минат на свободния пазар на ток - този ток да не се предава безжично че да го избирам като телеком? Боклуцци ни управляват - това е истината!

28

Анонимен

преди 9 месеца

А най-забавното е че като ползваш ток няма да знаеш на каква цена е докато не ти дойде сметката :)

27

До30

преди 9 месеца

Щото власта е завзета от нац. предатели и душмани на българският народ. Ако сте млад човек прочетете кой е ББ. с какво се е занимавал, кой е Иван Костов, за фондация "бъдеще за България" прочетете за Гад Зееви, за Майкъл Чорни... И тогава ще разберете поне от части. А Киро е еднодневка като Бареков, Слави, Жорж Ганчев, В. Сидеров и т. нт...

26

Анонимен

преди 9 месеца

И с това ли ще се примирим?

25

анонимен

преди 9 месеца

А защо толкова години ни обясняваха как с либерализирането поради конкуренция щяло всичко да поевтинее? Дори и заклетите привърженици на ЕС почнаха нещо да се съмняват и често чувам от тях, че единственото хубаво е дето младите могат да ходят навсякъде по света, но това пък се оказа крайно лошо за самата държава......

24

Пенсионер

преди 9 месеца

И защо трябва битовия ток да излиза на световния пазар ? Тока си е наш. Излишния ток който продаваме, да излезе на световния пазар.Ето един повод за национална стачка.

23

Анонимен

преди 9 месеца

Под свобеден пазар да се разбира в пъти по скъпо. Нито е свободен, нито е пазар. Просто курдисват едни търговци между производителя, доставчика и крайния клиент и цените тройни. На който не му харесва на да иде на съседната тараба дето цената е същата.

22

Анонимен

преди 9 месеца

А за депутатските заплати какво решихте? Или там не пипате? Депутатските заплати трябва да са 3 минимални заплати. Никакви средни заплати не трябва да ви е мерилото. Докога ще крадете народни пари?!

21

Анонимен

преди 9 месеца

Разградиха ни държавата, изнесоха и изкрадоха всичко, наложиха безумни мерки, дадоха ракети и реактори на един шоумен на бело. Насадиха ни от саксобурги, през харвардци и всякакви други тяхни марионетки. Влязохме в НАТО, СЗО, ЕС... нито е по-сигурно, нито сме по-здрави, по-бедни и унизени от всякога, с огромни данъци на всеки.

20

Анонимен

преди 9 месеца

А някой нещо да каже за цените на всичко останало вдигаши се дежутно покрай цените на тока? Услужливо не нали? Народа блее мухите и гласува умнокрасиво но като го удари по джоба и ще скочи рязко...Умнокрасивитета отсега имуват как да окрадат каквото могат и да се спасяват, когато това време настъпи...За товаса тия непрекъснати отлагания и увъртания...

19

Анонимен

преди 9 месеца

Половината велможи от ДБ вече са уредили родата си на добре платени сладки служби във фирми за търговия с електроенергия. За това драпат със зъби и нокти да се приеме по-скоро. Например мъжа на юридическото острие на ДБ, Надето е във фирма свързана с Конституционният титан Пеевски.

18

Анонимен

преди 9 месеца

Ще ама цените и инфлацията също така че резултата е нула. Шоколад Мила беше 1.20 преди 3г, сега е 2.50 е да и заплатат ми се ками с 500лв. Наемите бяха по 400, а сега 700. Който има 2 сиви клетки разбира че всъщност нищо не се случва. Един бургер ти е 20лв в заведение.

17

Анонимен

преди 9 месеца

Ми спираме хладилника, то и без това е на път да няма какво да се сложи в него и ще се перем по рядко и сме готови със Зеления преход. А тия с отоплението на ток, да забравят.

16

Анонимен

преди 9 месеца

Прави се с идея да плащаме зимата по сметки от 600-700 лева.

15

Анонимен

преди 9 месеца

И това с каква идея се прави? Да се качат още маймуни на клона с фирми близки до политици и офис в един апартамент и да смучат от народа? При голяма конкуренция в нормалните страни обикновено цената пада, тук говорят за повишение.

14

Благодаря ти....

преди 9 месеца

....сглобка!