39

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 48 - И разликата между теб и космонавата е? Аз имам жена, *** не мога да я трая толкова рано сутринта, защото пак ще ми заприказва за инстаграма, за дрехи и кученца. Чакай да дойде следобяд, да се поразгоня малко и тогава...

38

Анонимен

преди 9 месеца

Кулеба наставлява Тръмп!

37

Анонимен

преди 9 месеца

Рашията най големия ГУЛАГ на Земята, днес и завинаги!

36

Анонимен

преди 9 месеца

Този път сa подбрали снимка на уплашения путин, тип скимтящо кyченцe!

35

38

преди 9 месеца

Какво точно лошо казах, че залужих минус :( ... Вече,ако коментарите не са тотално против Путин и не зоват за смърт и разруха на съвременна Русия, автоматично ги изкарвате лоши. Франция, не е много по-добра стопанка на Северна Африка. Защо си мислите, че Нигер в моемтна ги гони? И как си мислите, че имат и възможност, да ги гонят?

34

Анонимен

преди 9 месеца

До Космонавт Ето ти нещо умно - намери си сериозна работа, намери си жена, измисли си някво забавно хоби или просто излез навън в хубавото време, не събота сутрин да драскаш глупости за неща дето не те засягат

33

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 40 - "Даже космонавт, макар и с гръцка етимология, все пак е дума, която поиняеакъв начин е влязла в главата ти от матушка Русия." - Да, видиш ли, човека руфофил зъл и гаден, защото ползва дума, която в България се позлва откакто имахем нужда за пдообна дума, ама щото Русия я позлва, демек сме зли и гадни ... Въййййй.

32

НЕ

преди 9 месеца

Правилното изречение е: **** Не лъжете Путин и не го предавайте и той ще спази всяко едно свое обещание.****

31

Урока е за Зеленски

преди 9 месеца

И предстои! Никой западен терорист на по-висока длъжност не е останал жив след загуба на интерес от господарите!

30

Анонимен

преди 9 месеца

И във Френска Африка на руски ли вече говорят?

29

чебурашка факти

преди 9 месеца

Аз му вярвам, обеща евра срещу това да го подкрепям в нета. Парите пристигат, всичко е точно.

28

Анонимен

преди 9 месеца

"Оттогава Кремъл обстрелва украински пристанища и зърнени терминали, унищожавайки храни, предназначени за развиващите се страни." - Ако Русия обстреля склад - гръмнали храната на миличките недоразвити страни ... Ако Украйна гръмне склад - унищожили последните 2 ракети и 8 снаряда на Русия ...

27

Анонимен

преди 9 месеца

До А ето ги фактите - 32 докато източника определено не вдъхва доверие, то самото твърдение не е нелогично. Вагнер тотално избута френските войници от северна Африка (нарична от някои и от с право Френска Африка). Определено Франция има мотиви, да го острани. Какво и да приказвате за Пригожин, не може да се отрче, че беше ефективен в работата си.

26

ХЕ ХЕ!

преди 9 месеца

А запада със всичките лидери които са били отгледани от запада а после "демократизирани"? От Саддам - до Осама? кво да кажем?

25

Анонимен

преди 9 месеца

Как е неудачници, бистрите ли световната политика хаха космонавт я кажи нещо умно ахахахаха

24

Анонимен

преди 9 месеца

"През декември миналата година заел френският президент Еманюел Макрон" -------- Никой не се интересува от позицията на Микрон. Всички разбраха, че той е балалайка. Не става за мъжки разговори.

23

Анонимен

преди 9 месеца

Поредна доза фантасмагории от неуспелите на фронта. Тая сутрин чета и други подобни фантастики, че Уткин обичал Хитлер. Да бе, затова Вагнер се бият срещу симпатизантите на Хитлер в Украйна. Още повече, Пригожин е евреин.

22

Анонимен

преди 9 месеца

"Само тотален малoумник може да си мисли, че Путин не е поръчал Пригожин. Тоя удар се случи точно на същата дата, два месеца след опита за преврат." - Вагнер е компания за милиони и в моемтна може да завладее всяка страна, която не е в топ 20 по военна сила. Има много кандидати за поста ;)

21

А ето ги фактите

преди 9 месеца

Руското разследване за смъртта на Пригожин снощи съобщи, че има индикации, че Пригожин е ликвидиран от Франция, със съдействието на Украйна - специално обучени от англичаните терористи. Англичаните са създали отряд от украински неофашисти, за ликвидиране на неудобни африкански лидери и техни помощници. Странични коментатори, бивши топ специалисти в спец службите на Русия коментират, че ако Пригожин е ликвидиран от руснаците, най-лесно това е можело да стане, когато е бил в Африка.

20

Анонимен

преди 9 месеца

Пуснете арестанстака снимка на Тръмп. Не знам какво си мислеха тея, дето го арестуваха, ама си го набиха много яко ...