49

Анонимен

преди 10 месеца

И каза Динко: Просяко хром, стани! И стана чудо, и стана хромият просяк, и беше здрав. И заплака просякът и рече: Благодаря ти, Господинко, ама си губя пенсията.

48

Общество от примати

преди 10 месеца

. , . обществото възприема това поведение на Динко Вълев като един българин с изградено самосъзнание и гражданство. . . . Огледайте се и вижте антропологичния вид на повечето около вас! Генетично дегенерирали типове, прекланящи се пред такива герои като Динко! Представяте ли си бъдещето на тази държава?

47

Анонимен

преди 10 месеца

А обвинения на Кирил Петков за фалита на държавата кога?

46

Сашо

преди 10 месеца

Това,че хората масово осъждат постъпката на Динко, но в същото време неосъждат постъпката на този фалшив инвалид е доста показателно,че обществото ни е само виновно за несправедливостта у нас.Ако този дето бие шаратие не беше Динко, ами някой неизвестен и без големи финансови възможности едва ли щеше да има критика-даже напротив.А такива като това мекотело, което се прави на инвалид боя му е малко или вече имаме други европейски ценности...

45

Анонимен

преди 10 месеца

Прокуратурата на РБ в истинския й лик! Тя предупреждава, че не можеш да правиш за смях МВР и Съдебната власт! Иначе като начало прокурорите се задвижват, следват обвинеия за предишни прояви, после съд и краткосрочен затвор. Всяка жаба да си знае гьола и всеки гьол да си знае жабите! По време на тоталитаризма избирахме председателя на РС и този на РП и председателят на ВС. Сега те се самоизбират, а ние им носим бремето.

44

Анонимен

преди 10 месеца

Ето това е криворазбраната чалгарска цивилизация. Политиците ви крадят и мамят за милиарди, направиха ви бедни като Африка, ама нападате някакъв просяк, измамил ви с 50 стотинки. Това е закона на джунглата, по-силното куче изяжда по-слабото куче, важи за всички животни и за вас. Но не е човешка цивилизация.

43

До кога ще търпим

преди 10 месеца

Корумпираните правителство, прокуратура, милиция???????

42

Анонимен

преди 10 месеца

Динко героят на про.стац. ите :)))

41

Асан

преди 10 месеца

Много грозно! Човекът като е измамник, греха тежи на неговата душа ще си го плати той, това грозно държание е недопустимо. Кой си ти да съдиш бе брат. Бог ще го съди!

40

Крайно

преди 10 месеца

време беше този бабаит да бъде задържан . И 6-те години ще са му малко и когато излезе ще си продължи със същото поведение.

39

Анонимен

преди 10 месеца

Аз освен КАТ с камери и КАТ с палки ... други полицаи трудно виждам . В морските курорти и градове липсват . Изобщо не се усеща тяхното присъствие? Сравнение с други европейски столици и градове . Кога ще накарате тея плюжаци да ходят пеш и да гледат за нередности през деня в целия град ? Иначе като трябва да пазат парламента се появят хиляди от някъде....

38

Анонимен

преди 10 месеца

Да не беше снимал.

37

Анонимен

преди 10 месеца

Динко е герой в очите на про ***, те се познават отдалече :))) Хубаво правил се е на инвалид рахита, ама защо аджеба е отишъл Динко с аверчето си да снима, как бута некакъв 50 кила с напикани га щи, той какъв се явява в тази територия ямболския цър вул :)))

36

Комунист

преди 10 месеца

не е честно

35

Анонимен

преди 10 месеца

Свети Динко извърши чудо - куц проходи.

34

Анонимен

преди 10 месеца

Динко се гаври с демократични колониални ценности. Нама да му се размине

33

Анонимен

преди 10 месеца

Евала България, евала либерастия. Стигаме до там, че оправдаваме финансови престъпления само и само да изглеждаме по-либерални, без значение моралният ни компас какво казва, дори когато фактите са на лице...

32

Joker

преди 10 месеца

Когато Динко вземе да бие истинските бабаити, тогава ще ми се вдигне в очите! Тоя просяк, може и петокластник да го шамари! С крака и безкрака, който му се дава ще му дава, но агресията е видима и безсмислено голяма! Динко, блъскай някъв напомпан наркодилър и съм ти фен номер едно! Това е!

31

Анонимен

преди 10 месеца

А толкова хвалените, галени полицаичета къде са за да предотвратяват подобен род престъпления от финансов характер? Нека позная, или пият кафенца някъде, или нагъват мазни дюнери, дебнат под некой пътен знак да прибират рушвети, или дремят в храсталаците докато им мине смяната.

30

Анонимен

преди 10 месеца

А искам да попитам кога прокуратурата, ще повдига обвинения срещу шефовете на МВР по градове ? Кога прокуратурата, ще накара полицията да си върши работата? Как така граждани все намират проблеми и обществото , а те немогат ? Ако полицията НЕМОЖЕ или НЕИСКА тогава защо издържаме такъв щат полицаи ? Искаме отговори? Кога ще почнат да ходят пеш из градовете и ще работят?