13

Анонимен

преди 9 месеца

Ми що да не са на плаж в Крим брашуките ве, кравари умирисани у форумаю??. Херсон е на 150 километра от полуострова, а украинските фашистки мишки в Херсон вече половин година не смеят да преминат реката в настъплние на изток. Муахахахаа

12

Анонимен

преди 9 месеца

До АнонимеН "ВСИЧКИТЕ ЗАСЛУЖАВАТ ЕДИН ДРОН ДА ГИ ДУМНЕ ТА ДА ИМ СТАНЕ ОЩЕ ПО ВЕСЕЛО!" Ама и украинците ли? Нали тях Зеленский щеше да ги освобождава, след което да организира Етническо Прочистване!

11

до 5

преди 9 месеца

на зеления плъх вече нищо не му трябва, за какво му са земи без народ, укрите се стопиха и са на изчезване, избягаха, избиха ги - само в русия са избягали над 3 млн....и запада мълчи, защото измислената държава е на изчезване!

10

Кекъл

преди 9 месеца

Руснаците са белите цигггaни на света. Нямат си дом или ако имат е тотално блaто и мизерия- кoчинка, вечно скитат някъде из света, мързеливи са, злобни са и брутално нагли и нахални. Единствнета разлика между рoмите и рaшистанците е цвета на кожата... само че мaнннгaлите правят 100 пъти по-яка музика.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Хе, хе, осма снимка - място за целувки. Готино!

8

АнонимеН

преди 9 месеца

ЯЛИ ПИЛИ И НА ПЛАЖ ОДИЛИ КРИМСКИТЕ ПУТАНИСТИ! КОГА ПЛАЩАЛИ ПЛАКАЛИ!! ПРЕЗ 2014-ТА ЩЕ СЕ ПРЕДСТАВИ НА КРИМЧАНИ СМЕТКАТА ЗА ПЛАЩАНЕ ОТ УКРАЙНА!

7

Анонимен

преди 9 месеца

А вчера нали имаше някакви преговори за мир в Джеда, 40 държави щели да участват... Какво стана, нищо не се чу?

6

Анонимен

преди 9 месеца

Русия е териториално най-голямата страна в света. Едновременно с това, новината че руснаци ходят на плаж в Русия става световно събитие отразено дори в България. Според вас, това не означава ли че Русия освен най-голямата е и най-прозттата държава в света?!

5

Анонимен

преди 9 месеца

До 4: и само за 75г такава заповед никога не се е получавала. За разлика от любимия ти запад където изкарват забрани всеки ден и стадото следва.

4

Абе

преди 9 месеца

На Зеленский Му трябва Крим, ама без кримчаните. Без значение дали са руснаци или украинци. Вече се стяга да прави етническо прочистване на полуострова, след като го превземе.

3

Алекс

преди 9 месеца

Ужас.Само дебели лелки.

2

от село

преди 9 месеца

Кат Русия няма втора тъй велика не света ,тя е нашата упора и ще взриви запада !!

1

русофоборциците

преди 9 месеца

си лаят, живота си върви... вместо доброволци при зелковски