132

IQ 3.14

преди 1 година

фуражка критикува зелен чорап. на дървен камък седи млад старец и чете изгорел вестник.

131

Токмаков

преди 1 година

А вие комунистически демократи да не сте статисти. Защо не обявите импийчмънт на президента който вие назначихте. С колко процента от гласуващите ви го назначиха.!?? В главите ви само сърпове и петолъчки и крадене до припадък. Искам лустрация и никога повече да не срещам пияните ви мутри в интернет пространството. Гнус ме е от вас ***.

130

Анонимен

преди 1 година

А, значи докато имаше ала-бала с президента Радев беше удобен, а? Божкееее! Да не би Киру да имаше предвид БайДън когато в онзи запис каза: Истината е, че цялата схема, която направихме, през всички тези години, интелектуалците са 7%. Направихме ала-бала през президента. Ако пуснеш народа да се презентира, ние трябва да сме 10% с ДБ и с всичко.??? БайДън или Радев е президента с ала-бала?

129

Анонимен

преди 1 година

Ако ви стиска направете му импийчмънт, пък да видим наода дали вяма мас да ви ипийчне -предатели!

128

Анонимен

преди 1 година

Радев е новия цар Самуил.Но ще свърши доста мизерно.....

127

NP kota 2

преди 1 година

Той п.... а.....Радев, откакто е на власт само критикува. Истински STULTOS.

126

Анонимен

преди 1 година

Танасеее, това правителство не е на България. По заръка на Посолството Киро и Бойко се гушнаха и направиха правителство. Но ролята на това правителство е да прави всичко, което им се нареди от САЩ. Основаната, ако не и единствена задача е да се дава всичко на Украйна. То работи повече за Украйна, не за България. Затова не е наше, а на Посолството.

125

Атанасов биография

преди 1 година

Бивш комунист ,настоящ фашист,бъдещ предател докато свят светува.

124

Анонимен

преди 1 година

Атанасов, вие го избрахте Радев. Сега ще му сърбате попарата!

123

Анонимен

преди 1 година

Джуджи, я кажи тия, с които направихте правителство мафия ли са все още, както твърдяхте, или не са?

122

Неразбрал

преди 1 година

Жабока Кърмит кой изобщо го е избирал?Колко процента има на изборите че дава и акъли на туй отгоре!Ченге комунистическо,сега лаещо за други!

121

До 129

преди 1 година

Статията е за Гнома. Под статия за Борисов и него ще насоля както му се полага.

120

Президент Зеленски

преди 1 година

Се изгаври с Румата Русняка достойният теляк на путиновите *** ди

119

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 126 - Той нищо не каза, а за Бойко такива работи се говорят, че е правил тогава ...

118

Анонимен

преди 1 година

Респект за президент Радев! Моят президент! Изобличител на шайката национални предатели! Изобличител на крадливата евроатлантическа rмеж!

117

Анонимен

преди 1 година

Гномчето е най-малкото американски плашило. Той по времето на Живков, когато му беше прокурор, защо не каза на Живков Спрете се, когато Живков нареди насилствена смяна на имената? Има още живи, които помним Атанасов като комунист. Сега угоднически се пребоядиса, за да се пенсионира като депутат и да получи още 1 чувал с пари. Атанасов, СПРИ СЕ! ЖАЛКА ИСТОРИЯ СИ.

116

Анонимен

преди 1 година

Спри се, че не мога да пиаш на другите хора. !До до 94 - Ок, може, но псециално за оръжията означва, че ни дават добра сделка и продаваме. Ако руснаците н и дадът по-добра, ще продаавме на тях. И на ISIS ще продаваме, ако има парична изгода. Капитализъм е все пак!

115

Нумбър 1

преди 1 година

Сегашното правителство тика България в катастрофа .Направо в калта .Подлизурки на западни посолства доразрушават България ,за да може еврочиновници да управляват тук .Като нямаме нищо ще сме 1000 % по зависими от всичко - от храна до оръжия. ТОВА Е ЦЕЛТА НА най- голямите разрушители в цялата история на България !!!

114

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 84 нали именно през Швейцария, руснаците са получавали френско военно оборудване и германски машини за военните фабрики. Просто в момента се правят на светци, защото в банките им има много руски и арабски пари, за тях това е основният бизнес. Нашата военна индустрия в момента крепи смотаната държава и всеки, който развява руски знамена или се прави на голям пацифист, работи против България и основно за Руски интереси.

113

Анонимен

преди 1 година

Помислете как ще се прегръщате и целувате с Путин или следващият след като войната приключи...