107

Космонавт

преди 11 месеца

Без да чета предните коментари, знам какво са писали русофилите, те са много смели пред мониитора. Другари, когато вие тръгнете да обирате мандри и да взривявате църкви, ние ВЕЧЕ ще сме въоражени от НАТО. Спокойно :))

106

Анонимен

преди 11 месеца

Щом са русофили, службите да арестуват всички евроатлантици, аконе значи са кравофили набедени за русофили.

105

Анонимен

преди 11 месеца

НА ЗАПАД ВСИЧКИ ДЕМОКРАТИЧНИ МЕДИИ ОТ ГОДИНА ВЕЧЕ ЕЖЕДНЕВНО И ЕЖЕЧАСНО ОБЯВАВЯТ СКОРОШНАТА ПОБЕДА НА УКРАЙНА, И ВСИЧКИ ХОРА НА ЗАПАД СА УБЕДЕНИ В ПОБЕДАТА НА УКРАЙНА, НО САМО ПPOCТИТЕ КОПЕЙКАДЖИИ СИ ЖИВЕЯТ В НЯКАКВА ПАРАЛЕНА РЕАЛНОСТ НЕ МОГАТ ДА ГО РАЗБЕРАТ ТОВА НЕЩО, И ЩЕ БЪДАТ МНОГО ИЗНЕНАДАНИ КОГАТО СЛЕД ДНИ, ДОРИ СЛЕД ЧАСОВЕ КОГАТО УКРАЙНА ПОБЕДИ!

104

Анонимен

преди 11 месеца

Е те "колегите" им от руските служби са същите които са и в ДАНС.

103

Анонимен

преди 11 месеца

Напротив, нито един ром не е за Възраждане, апредимно обикновени образовани българи. Възраждане не било във властта и няма финансовия ресурс да плащат на роми да гласуват за тях, виж Боко Тиквата и Карадаиъ имат много крадеми пари от вас за да плащат на роми да гласуват за тях.

102

щи бе?

преди 11 месеца

А защо на балканите, Балканите нямат граница с Украйна, не може ли в Унгария, те имат обща граница, защо не може в Унгария примерно?

101

Анонимен

преди 11 месеца

Това пак някаква хибридка за сплашване ли е? За да се разрасне до Балканите, първо трябва да мине през Румъния, Унгария и Полша, а там не чакат "освободители".

100

БУКВАЛНО В МОМЕНТА

преди 11 месеца

Най-вероятно в близките няколко минути, хегемона Русия ще превземе Украйна, цял ЕС, Турция и половин Индия. Другата половина Индия ще остане за Китай. ТРЕПЕРЕТЕ ***

99

Анонимен

преди 11 месеца

Медведев: ако се потвърди опитът за нападение на Смоленската АЕЦ с натовски ракети,тогава трябва да се разгледа едновременен, руски ответен удар по Южно украйнската АЕЦ, АЕЦ Ровно и АЕЦ Хмелницки, както и ядрени съоръжения в Източна Европа. Няма от какво да се срамуваме.

98

Порьчков матрял

преди 11 месеца

Поръчков матрял да се оправдае - износа на орьжие което всеки бьлгарин е плащал от джоба си

97

КуКлус

преди 11 месеца

Случайно Зеленски освен всичко ....да е поискал и територията ни ? Нали за опазване на мира не за друго ....както са му нужни оръжия и пари .....нали за опазването на всеобщия мир ? Такова джудже като България ....от както му заповядаха да затрие армията си ....сега няма право на думата и трябва да слушка по големите ! За това и трябвахме на НАТО ......За какво на който и да е военен съюз му е нужна държава без оръжие ? За територия и нищо друго !

96

Анонимен

преди 11 месеца

Преди време Путин буквално им каза на световния икономически форум, че Русия ще използва ядрено оръжие, и не приема предложението на САЩ за договор за съкращаване на тактическите оръжия с които Русия превузхожда многократно запада (използва "хрен им", интересно как са го превели).

95

Анонимен

преди 11 месеца

До DarkoЕрдоган ще пожелае и Русия да влезе в Нато и Китай срещу пари.

94

не, не може

преди 11 месеца

Грешно смятат българските служби, Путин каза, че няма да водят военни операции извън Украйна, там Русия ще действа по съвсем друг начин на военни действия и прийоми.

93

Анонимен

преди 11 месеца

Верно ли имало толкова наивно-*** български политицим, че да си помислят че някой ще си мръдне пръста за тах камо ли да воюва.

92

ХХХ

преди 11 месеца

Зеленски беше на посещение в България и .....вече се започна предупреждение и всяване че Русия ще разшири войната до Балканите :) Давайте на Зеленски колкото се може повече оръжия белким по бързо се разшири войната ! САЩ това искат ! Слабоумници ! Ако Украйна се биеше с Русия без чужда намеса ...щеше ли да се стигне до тука ? Не ! Ама нали САЩ и цял ЕС искаха да "огасят" огъня с бензин .....

91

Анонимен

преди 11 месеца

Това, ако стане ще помагам на руснаците, белким ни освободят от краварско робство.

90

Топлата вода

преди 11 месеца

Може. Но това ще бъде заради агресивните политики на субсидиране с всякакъв тип оръжие на Украйна.

89

Анонимен

преди 11 месеца

В Украйна ги взривяват с граната които не искат да се бият, имаше видео как офицера ги взриви.

88

До василев

преди 11 месеца

Василев колко плащат да хвалиш - кирчо , буцо и шишиДай да захлебим и ние