304

учуден

преди 1 година

До: номер 301 (до учуден) Да, случайно съм влизал в болница. И то случайно много пъти съм влизал в болница. И още по-случайно много пъти съм влизал не само като болен пациент.И още по-случайно навремето още докато учих във ВМЕИ, понастоящем Техническия Университет, имаше и такава специалност медицинска електроника, та още по-случайно знам доста за това какво се използва.Но тази техника се обслужва от медицински персонал, а те не са Ай Ти специалисти, нали?Впрочем, и те взимат над 4 бона.

303

Анонимен

преди 1 година

До 310 Прочети ми пак коментара по-долу. Това, че ТИ не знаеш и не можеш, не значи че в България не се прави софтуер. Очевидно не от теб. Хахаххаа

302

Анонимен

преди 1 година

Ай Ти се мислят за много велики, но животът ще ги смачка и ще ги научи. Като им се наложи да отидат на лекар са операция на апендицит и няма кой да ги оперира, ще разберат, че не може само с Ай ти.

301

Реалист

преди 1 година

България е в ЕС и е нормално младите хора у нас да правят сравнение на българските заплати с тези в ЕС. Е как тогава ще работят тук за мизерни заплати?!

300

Анонимен

преди 1 година

До 302 - Много елементарно мислиш! Да, ИТ програмисти измислят софтуера, други ИТ пишат тикети - това е процес, който ти очевидно не разбираш! Има доста български фирми, които правят програми и те се използват в много сфери в България. Не само администрация, здраве, право и т.н. Това че ти не си наясно, не значи че няма и не работят. Хахахаха

299

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 312 : единствено си прав, че не всеки може да е ИТ. За това се иска висок интелект и талант в областта на математиката и логиката. Мога и стени да зидам, но тогава ще вляза в конкуренция с милиони мазачи, и цената ми ще спадне. Като ИТ се конкурирам само с няколко стотин, равни на мен, и бройката е крайно недостатъчна предвид търсенето.

298

Анонимен

преди 1 година

Не всеки може да е Ай Ти, защото хората са различни. Един има талант да е Ай Ти, друг да е музикант, трети да е архитект, четвърти да зида стени. Но всеки трябва да живее достойно, не само Ай Ти.

297

К1Д

преди 1 година

Началника ми инжинер отива в Латвия на 8200Е заплата ,с право се мръщят на 4000 лева младите... Междо другото лев няма от 1998г Валутния борд (след като Виденов и БСП-БКП фалираха за пореден път -9 или 10 ти държавата) от тогава сме полвин евро ...Олигарсите ни -червени доносници в миналото не искат евро и еврозона зада държат народа в икономическо робство...

296

до 302

преди 1 година

В България се разработват различни решения сферата на медицината. Повечето компании не са български, но развойните цетрове са тук. Да не мислиш, че извънземните са ги спуснали?!

295

Анонимен

преди 1 година

един от симптомите на хроничният бедняк : Вярва, че всички успели хора са връзкари.

294

И АЗ СЕ МРЪЩЯ

преди 1 година

НА ЗАПЛАТА ПОД 4000 ЛВ. МЕСТНИТЕ "ФИРМАДЖИИ" КРАДАТ , ТАКА ЧЕ ПЛАЩАТ

293

Анонимен

преди 1 година

До 297 А програмите за здравеопазването, кой мислиш, че ги прави бе, iдiот? ИТ-та, а не хирурзите или личната ти лекарка, която още не може да ти принтира от програмата даже?А програмата за лекарствата по ЕС директивата и още много други. Без ИТ услуги в администрация и здравеопазване, обучение - ще си останем в каменната ера. Не в комунистическата даже. Мисли малко реално, а не в мечтите си да спиш кравата с ръце. Защото и това отдавна не се прави ръчно на запад!

292

Българин

преди 1 година

Виждат цената на живота .

291

учуден

преди 1 година

До: номер 295 Виж, темата придоби интересни измерения. Да, навсякъде има софтуер, но навсякъде има и хардуер. И под хардуер не разбирам само електронни чипове. Хардуер буквално включва всякаква железария, включително шасито и двигателя на багера или трактора.А освен всичко друго, за трактора е нужен и тракторист нали?Да, има и дистанционно и софтуерно управлявани машини. Има обаче и много инциденти с тях и тук възниква юридическия казус кой носи отговорност за тях?

290

Мдааа

преди 1 година

Ами браво на младите у нас! За без пари кой работи в днешно време? Да си работят сами фалшивите работодатели!

289

до учуден

преди 1 година

Като си влизал в болница, на пример, да си забелязал колко software и електроника се ползва за диагностика и лечение? Да не мислил, че някой ги е намерил на улицата.

288

учуден

преди 1 година

До: номер 293 Приятелю, връзки са нужни навсякъде, не само в България. Но в България особено много разчитаме на тях. Това е само разликата.

287

Анонимен

преди 1 година

До 288 - явно не си програмист, щом не знаеш какво правят ЕРП системите. :-)

286

Анонимен

преди 1 година

Аз имам 3 хотела на морето и 1 СПА комплекс в Банско. Карам най-новата седмица 5.0Li. Дядо ми е бил в ДС навремето, през 90та година е направил врътка с някакви приватизации на заводи. Как мислите, аз дали някога ще работя?

285

айтито

преди 1 година

Често офис работниците заради заседналия живот в града се насочват към земетелие и други подобни в свободното си време. Бачкаторите, които по цял ден са физически натоварени, в свободноти си време седят по кафета, градинки, молове и тн