63

Напредъкът

преди 1 година

Украйна е вече без пет области до момента. А Русия все още не е започнала пълномащабна офанзива. След което още поне пет области ще влязат в Русия.

62

ТИ ЗЕЛЬО

преди 1 година

Нарко направи тази война. Ти допусна русите да си вземат тяхното си. А сега ще убива свои за да си върнеш територията. Нагъл *** и не мислещ. НО ЩЕ СИ ПОЛУЧИШ ЗА ВСИЧКО ЩО СИ ЗДЕЛАЛ НА ВЕДНЪЖ

61

Анонимен

преди 1 година

Двадесет и шести юни по принцип е един щастлив ден особено за рожденниците.

60

Анонимен

преди 1 година

Нищо не се вижда на картата на военните действия. Успехите: превзети две ниви, един синор и откраднат бидон със сланина от селото от което са избягали.Те това са успехите.

59

Коста Мутрофанов

преди 1 година

А нашия зелен чорап нищо не прави.

58

Българин

преди 1 година

Едно джудже има, един бункер, един страхливец наакан. И той е в Москва.

57

Анонимен

преди 1 година

Година и няколко месеца все това четем по нашите медии как Укропите побеждават и напредват. Те и затова останаха без авиация, танкове, бронирана техника скоро и без хора. Всеобщата мобилизация в Окрайна е от всички навършили 16 год. до 57 год включително инвалиди лека форма, включитно и жени изкарали някакво военно обучение. Някак си така изглежда абсурда Окрайна побеждава но остана без въоръжение и армия нещо такова се получава според нашите медии хаха.

56

Дико Сашев

преди 1 година

Както е тръгнало една от най-големите ядрени сили в света ще капитулира пред 4 пъти по-малобройна армия. Докъде стига промиването на мозъци ...

55

Анонимен

преди 1 година

О бонго бонго с повдигането на такъв въпрос ни в клин ни в ръкав ти си един родоотстъпник и предател на българските национални интетеси както и цялата агитка на всички посолства и неправителствени органи които ви спонсорират.

54

Анонимен

преди 1 година

В никакъв Донецк не е ходило това джудже.Направили са му студио до бункера в Киев и там от време навреме заснема клиповете си това противно джудже.Иначе постоянно се крие в бункера и съвсем е изтрещяло,цял ден крещи с оня глас на гарга и подскача истерично из бункера като пумпал.

53

До Зеленския

преди 1 година

Къде постигате напредък ? Нещо да кажеш за района на Купянск където руските части от два дни са в офанзива и напредват на север и после завой на запад от града ...И в резултат Укро Вермахта струпан около Краматорск и Славянск ще се окаже в обкръжение !

52

Анонимен

преди 1 година

Цялата сорросоидна агитка мобилизирана да слага минуси на анти лили путин .

51

посмали малко

преди 1 година

Защо ли не му вярвам на този нашмъркан клоун!

50

Анонимен

преди 1 година

"това е един щастлив ден" - СМРЪКНА ЛИ СИ ЗЕЛЕ?! ДОСТАТЪЧНО ЛИ СИ СМРЪКНА?...

49

Анонимен

преди 1 година

Е, писанията поемат в нормалното си русло

48

Анонимен

преди 1 година

Като свършат украинците и няма кой да мобилизира какво ще прави това джудже гадно?Сигурно ще започне да мобилизира украинките и това ще е хитър план защото тогава даже и Вагнер няма да воюва срещу тях..

47

Анонимен

преди 1 година

Два Су-27 прехванаха над Черно море разузнавателен самолет RC-135 и 2 многоцелеви изтребителя Typhoon на британските ВВС, приближаващи се към границата на Руската федерация - Министерството на отбраната на Руската федерация.Чий го дирят там англичаните?

46

Точен

преди 1 година

Отново перемога, като крайната цел е Лов и полската граница, където ще се вее флагът на Русия.

45

Анонимен

преди 1 година

Двата лагера олекнаха с по няколко милиарда и сега музикантите се прегрупират.

44

Анонимен

преди 1 година

Пълната мобилизация в украйна ще доведе до пълна излагация защото ще се види че на фронта не се бият украинците а всякаква пaплaч. Украинците които ще бъдат мобилизирани няма да се бият в тази война , това ви го гарантирам.