78

Анонимен

преди 1 година

КО СТАНА БЕ НАЛИ СИ СКЪСА ОСТАВКАТА

77

Анонимен

преди 1 година

Мачкай, Гешев!Не трябва да се допуска Борисов да бъде изпран от ППДБ.Хората искат справедливост.Мутрата в затвора!

76

Анонимен

преди 1 година

Гешев няма ли да обясни на про столюдието най - сетне, къде криеше досега тези дела и къде ги беше скрил. Все пак не са от вчера. И той трябва да отговаря за това.

75

брей

преди 1 година

..."формално да има двама главни прокурори" и още колко мераклии

74

Анонимен

преди 1 година

Цялата държава знае за 3 години какво свърши каскета. НИЩО. основната му функция беше да пази мафията в лицето на банкянския ***, опг герб , пеевски и опг дпс. изключително морално пропаднал човек.

73

SS

преди 1 година

С приказки не става ....!

72

Анонимен

преди 1 година

Гешев е пътник, но трябва да си замине заедно с Борисов и Пеевски, от които е бил назначен с единствената цел да потулва престъпленията им. Ще се радвам ако Гешев успее да говори пред европарламента и комисията в Брюксел, която се състои от мошеници, подобни на закриляния от тях Тиквон.

71

Анонимен

преди 1 година

Гадна мазна прасешка ушева физиономия, тотална калинка, само че сега настъпена. Тия дела, за които говори отдавна събират прах, късно е да се прави на много честен и работен. Сбогом.

70

Главанак

преди 1 година

Само че, за това състояние нае страната определена вина имаш и ти! Колко време ти беше необходимо, за да разбереш простата истина- мафиота от Банкя най напред ще те жертва тебе, нездивисиво, че му държа делата на трупчета!Затова ти предлагам- сложи си ръка на сърцето и кажи истината! А на българина му трябват още 45 години , за да проумее още една истана- задължително трябва да се пребори с мафията герб, макар и трудно, бавно и мъчително! Имаш възможности, направи го!

69

Анонимен

преди 1 година

Не можахме да се освободим от руското влияние и тава е резултатът. Останахме си една жалка руска губерния която на всичко отгоре започна да слугува на Вашингтон. Тая нашата държава нищо не става от нея.

68

Анонимен

преди 1 година

Следва съд и затвор за Гешев. После съд и затвор за Тиквата и Пра сето. Дано ги съберат в една килия. Може да им пратят Доган за писар да си споделят размисли и страсти. Преди избори да се показват в килията и да знаят кандидатите какво може да им се случи ако крадат.

67

Дусейтата Хикс

преди 1 година

Тази постановка е по-зле и от цирковете на Емели Туртенетката. Разделяй и владей - но много очевадно и пошло. Толкова си могат. :D

66

Зозо

преди 1 година

Айде Гешооооо, дойде Уволджака - Джако :)))))))) УВО, УВО.... 23 :)))))))))))

65

Юрдан

преди 1 година

Гешев, хвърли някоя флашка, видео, записче за забавление на масите. Да те запомним с добро. Ясно е, че реформа ще чакаме сами на скалата, дето много духа. Истината е, че си голя, страхливец. Затова се криеш зад помпозни думи, геройство юнаци битка, смелост, мъжество. А си страхлива бедна душица, ако не беше такава нямаше 3 години да слушкаш, нямаше и да си тръгнеш както дойде- като мишка. Теб и поколението ти ще запомним като Киряк Стефчов- слугата на лошите в Под игото.

64

Пелишат

преди 1 година

Пусках на всички, а накрая ме изнасилиха всички публично!

63

...

преди 1 година

гешев, нали щеше да правиш разкрития за боко о шиши, какво стана или всичко е театър? Всички сте за доживотен затвор и отнемане на имущество и средства на българските граждани.

62

Анонимен

преди 1 година

Късно е либе за китка!

61

Анонимен

преди 1 година

Толкова много редакционни грешки допускате ,че понякога се запитвам защо изобщо ви чета глупостите.

60

Юрдан

преди 1 година

До АнонименКаква кантора ще си отвори, кой ще го наеме? Освен това има няколко милиона причини да не работи и той и пра пра внуците му.

59

Зозо

преди 1 година

Кой каза...? УВО, УВО, Уволнениееееееееее :)))))))))))) Айде Гешоооооооо :))))))))))