10

Бог да пази Русия

преди 1 година

Ние българите сме с вас Руски братя. Вие ни създадохте като държава и ние никога няма да ви предадем. Знаем че сте непобедимите , и винаги ви се налагало да воювате с целия ге.й.ски свят срещу ви.

9

Анонимен

преди 1 година

Движението напред е в рамките на няколко километра. Превзети три села. Струва на Украйна около 250 загубени танкове и БТР и хиляди убити.

8

По същество

преди 1 година

Хар два ми как сте го сложили в кавички това "движение напред". Хахахаха

7

Зелен Шебек

преди 1 година

Украйнците измислиха нов вид напредване , нарича се НАзадване , правят крачка напред и после 3 назад

6

Офанзивен дефанзив

преди 1 година

Приветства ги за движението напред - към гробищата... С нетърпение очаквам голямата офанзива, а не само тези проверки на руската отбрана на конкретни места. Много ми харесаха видеата как Леопардите горят - искам да видя още няколкостотин консерви как стават за скрап. Жалко само за хората вътре! Американците наистина ще се бият до последния украинец!

5

Анонимен

преди 1 година

Трябва да си сляп за да не виждаш колко много хора губи Украйна в това. Не знам кой и защо го прави, но явно искат да жертват още стотици хиляди ..и накрая споразумение

4

БЪЛГАРИН

преди 1 година

МАЧКАЙ РУСНАКА, А ТАКА

3

Анонимен

преди 1 година

Русофилски МЪР.ШИ, още малко остана.

2

Пак

преди 1 година

От сутринта се почна с вицовете и лъжите на хунтата в Киев.

1

Анонимен

преди 1 година

Бай Дрън кара Зелето да натискат напред,за да не му пада рейтинга.Представяте ли си?Заради рейтинга на някакъв дъртак зад океана карат укрите да са пушечно месо и ги мобилизират насила.