151

Анонимен

преди 1 година

Нима?! )))) Навярно са разширили гробищния парк....

150

Анонимен

преди 1 година

Столтенберг не е глупав банкерче е все пак !

149

Анонимен

преди 1 година

"Ти чакай някой да се жертва за Украйна,ама това няма как да стане" - няма как, но става. западняците мразят и в червата си Русия, и вярват, че всеки момент Русия ще рухне и Украйна ще победи и са готови да правят жертви, а засега са богати, обедняха с около 10% за една година, но се живее, още може да обедняват, а Русия всеки момент ще бъде победена и ще потекат трилиони репарации, всички на запад са убедени в това.

148

Анонимен

преди 1 година

Този се страхува да стъпи в Украйна. Постоянно обикаля из Европа сега. Сигурно се страхува, че неговите хора ще му видят сметката. Заради него загинаха стотици хиляди укропитеци.

147

Анонимен

преди 1 година

На мен ми се струва, че контраофанзива няма да има.

146

Анонимен

преди 1 година

Столтенберг изчаква да дойде бабата на власт и тя да обере плодовете от фиаското , за август-септември се планира квот ще става

145

Анонимен

преди 1 година

Обаче прави впечатление, че най-голям зор за контраофанзивата дават про-кремълските агенти. Явно вече са на ръба на силите и нервите си, та постоянно питат "Кога ще започне, кога ще започне". Когато - тогава... Ще чакате.

144

Анонимен

преди 1 година

Зеления е искал да прекръсти Владимир Кличко на Володомир и затова са се скарали :)))

143

Анонимен

преди 1 година

Противна физиономия.

142

Анонимен

преди 1 година

До 141 Ти чакай някой да се жертва за Украйна,ама това няма как да стане.И не си мисли ,че ЕС е толкова богат след тая пандемия.

141

Пригожин

преди 1 година

Да дойда ли да присъствам на церемонията по откриването?

140

Анонимен

преди 1 година

До юлиян дори да е така Зеленски не може да бъде защитаван защото е западно протеже което праща украинците да умиргат за Блинкен за Нюланд и мошетата....

139

Анонимен

преди 1 година

Киев няма какво да противопостави на Русия нито по отношение на мобилизационния потенциал (40-милионна държава в която останаха само 20 милиона, срещу 140-милионна държава), нито по отношение на възможностите на военно-промишления комплекс. Украйна в монента е полутруп който живее само и единствено от финансовите инжекции на запада, които идват от джоба на западноевропейците и американците.

138

Колко ли може Зелето

преди 1 година

Да протаква? Преди да се всисни съвсем?

137

Анонимен

преди 1 година

Не може да вчера да си бил хлапе, да си видял само училище и дискотека в живота си и да станеш добър специалист с 2-3 месеца обучение, в която и да било област за това трябват години практика. А на бойното поле няма кого да попиташ и няма възможност за грешки - при първата грешка си мъртъв или в най-добрия случай в болница. Дано да не умрат много деца заради болните амбиции на тоя наркоман :(

136

Анонимен

преди 1 година

Украинците немат национално самосъзнание, те са нещо като нашите северни макета, измислят си историята както им скимне, нищо че са си етнически поляци повечето :))) Преди година "Володомир" се казваше Владимир Зеленски, сега остава и Владимир Кличко да се преименува на Володомир :)))

135

Анонимен

преди 1 година

Хахахахаха!!!!

134

Анонимен

преди 1 година

Споко, ЕС е богат, има огромни резерви, мощна икономика. Може поне още 2-3 години да обедняват гражданите с по 10-20% годишно и икономиката да се свива докато не рухне. А ако зимите са топли и има вятър и слънце за вятърна и слънчева енергия и ако европейците затегнат много здраво коланите може и още до 5 години да издържи докато се срине.

133

АнонимеН

преди 1 година

ПУТАНИТЕ В УКРАЙНА ДОЖИВОТ НЯМА ДА МОГАТ ДА ХОДЯТ СЛЕД ЛАШКАНЕТО КОЕТО ГИ ЧАКА :D

132

Анализатор

преди 1 година

*** от ПП и ДБ,хващайте шмайзерите и тръгвайте за Киев.Ще бъдете съборени на следващите избори,когато и да са те!Голямата грешка,съдбоносната издънка беше на Киро,когато тича до Македония,тича като глупав до Украйна,изгони 70-ет служители от руското посолство.Ти не знаеш,в каква държава живееш. Аланкоолу,ние сме првославни християни заедно с руското общество,молим се на един Господ,за разлика от задокеанските ти *** партньори.Вървиш към дъното и съвсем скоро ще си там.