40

Руди Терминатора

преди 1 година

От всичката жълтопаветна гмеж остана за отстрел умрялото куче БСП. По всяка вероятност килъра Руди ще пропусне за да има на кой Радев да връчи поседния мандат под звуците на Реквием за една неуспяла революция.

39

Просто Кирчо

преди 1 година

В посолството съм на инструктаж.

38

Анонимен

преди 1 година

Поредната Патерица.

37

Анонимен

преди 1 година

Марш обратно към азиатските степи, пустини, мизерия и "благодатна" КО-***-ПРОПАГАНДА, радьо-сиромахомили! Дружна напред с РР и яловите му отрочета - я Киро-Кокорчовците, я СлаФчУвите чалгаро-радьовисти, малко не случихме със СтьиФко-яновчетата, ама нищо де - в трепетно "очакване" сме за следващия ***-проекто на "великия" вожд и бащица РР! Нека всички МРЕМ в името на "великия" г..ъз гнус РР!

36

Анонимен

преди 1 година

Покажете една държава в Европа с двама главни прокурори, двама премиери, един президент, един цар, няколко капи ди тути капи, двама-трима фюрера, няколко султана и цял оркестър Кукубенд парламент? Не виждате ли, че сте направили пълнаИдиотия, а не държава? Такава държава няма никъде по света, даже в Африка има по-разумна власт.

35

мдаа

преди 1 година

Киро и Асан ще перат Борисов, а мисирките перат ПП.

34

хаххаха

преди 1 година

НЕ ИСКАМЕ ПРАВИТЕЛСТВО, ИСКАМЕ ИЗБОРИ!!!

33

Анонимен

преди 1 година

ПП = Прокуратура и Пандиз!!

32

Анонимен

преди 1 година

Сега като връщат мандата, да вземат да си бият шамари с президента пред камерите. Само това не сме гледали още. Ще е интересно за народа. Да види нещо ново.

31

Анонимен

преди 1 година

А най- *** е как тия хора ПП ДБ се кълняха как било почтено да изпълнят закръката на избирателите си никога с ГЕРБ.Е, какво стана.Вече са готови на всико да вземат малко власт и истерично очкват Бойко да ги пожали.По-жалки от Янев,ОП,РБ и тн.

30

ПРОГРАМИСТ

преди 1 година

Ако имаше държава вече трааше да са в затвора ***

29

Анонимен

преди 1 година

Чл. 101. (1) Български гражданин, който напусне страната или откаже да се върне в страната с цел да се постави в услуга на чужда държава или на чужда организация, за да и служи във вреда на републиката, се наказва с лишаване от свобода от три до десет години.

28

Да се чудиш и маеш!

преди 1 година

Излизат финансисти и казват,че сме пред фалит,след 10.06.няма да има пари за нищо, излиза Кокорчо и казва,че по-добре не сме били.Излизат политолози,социолози, общественици и казват,че сме свидетели на планиране на овладяване на държавата, службите,институциите(които трябва да са неутрални,без партийни пристрастия), излизат Кирчо,Кокорчо,Гномчо и казват,че това за тях е нормална практика.Къде живеем,кого да питаме за нормалността,като по медиите ни заливат с мега лъжи, къде е истината?

27

Орхан Мурат

преди 1 година

Какво скандално има да си предател към изжирателите си, да служиш на чижди посолства и да върнеш Борисов на власт? ... не виждам!!!

26

Анонимен

преди 1 година

Чл. 103. (Доп. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Който, изпълнявайки държавна служба или поръчение пред чуждо правителство или международна организация умишлено ги води във вреда на републиката, се наказва с лишаване от свобода от десет до петнадесет години, както и с лишаване от права по чл. 37, ал. 1, т. 6 и 9.

25

Анонимен

преди 1 година

много се акцентира върху т.н. "съгласуване" ама мене ако ме питате това е най-малкия проблем, изпирането на Борисов, пазенето на имунитетеа му, алабалистиката на изборите това са истинските скандали в записа

24

Анонимен

преди 1 година

Чл. 105. (1) Който се постави в услуга на чужда държава или на чужда организация, за да и служи като шпионин, ако не е извършил деяние по предходния член, се наказва с лишаване от свобода от пет до петнадесет години.(2) Деецът не се наказва, ако доброволно се разкрие пред органите на властта.

23

Шегобиец

преди 1 година

И нагли, бе! Все едно не го чухме записа сами.

22

Анонимен

преди 1 година

ПП ДБ определено вървят към съдбата на притурката на ГХЕРБ-СДС.Именно това ги чака.Очевидно нямат скрупули и всичко е само в името на едната власт.Ще се натикат накрая даже в листите на ГЕРБ.

21

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков е в американското посолство.