183

Анонимен

преди 1 година

Защо бомби върху Москва да са по античовешки от бомбите върху Киев? Трябва да се пробва да разберем истината! Трябва да има реципрочност, а не да се съобразява светът само с оня rйoнcypaтт у бункера!

182

Анонимен

преди 1 година

Гледам тука пълно с фашизо евролибрални елементи които цял ден само си бъркат по отверствията.Не се тревожете Путин скоро ще ви види сметката

181

Анонимен

преди 1 година

Какви са тези долни уж исторически глупости дето ги пишат сорросоидните предателски ботове. Дали са ви краварските опорки в стил разделяй и владей. Вие не сте българи дори и турци не сте вие сте роми сорросоидите гадни ***.

180

Анонимен

преди 1 година

Космонавте, а това което ставаше в Донбас в продължение на 8 години спрямо руското население какво беше ве, кравар умирисан? И къде беше ти тогава за да коментираш зверствата на украинските фашисти в този район? Кажи веее, краварски умирисник!

179

Анонимен

преди 1 година

До213. Най големите мърсотии в политиката ни се правят от Москва . Така и Г. Димитров го отравя Сталин / и нарушава сговора Сталин Тито Димитров/ след , като е в съгласие с Тито за Македония.

178

Анонимен

преди 1 година

Само по Киев ли са стреляли?

177

Космонавт

преди 1 година

До 226 Сериозно ти казвам, без значение дали ще ми повярваш - зле си. Интересува ме Русия да се махне от Украйна, защото не мога да приема, че да извършваш геноцид на цял един народ е нещо нормално! Не искам да граничим с Русия, не ми пречи руснаците да живеят охолно, богато и щастливо (но не в тази си форма на съзнание). Светът е голям и има за всички. Не ме интересува кой град са разрушили някакви си монголоидни мародери. Какъв кравар, какви 5 лева? На политици не симпатизирам.

176

Анонимен

преди 1 година

до 228 А великата украинска контраофанзива кога ще е? Муахаххаа...нали началото на този месец трябваше да е, а вместо това Бахмут падна в руски ръце. Муахахахаа....

175

Анонимен

преди 1 година

До225 тепърва ще почва истинската война. Някъде около октомври

174

Анонимен

преди 1 година

Младия активист на Коминтерна Никола Вапцаров повлиян от руснака наемател в къщата му. Казва една сутрин " мале от днес си македонац, а братовчедка му пита -мале а аз каква съм". Та такива работи за македония

173

Анонимен

преди 1 година

Тролеите дойдоха и почнаха да фалшифицират лайковете. Мислят че помагат на украинците да възкръснат от пепелта.

172

До Космонавт

преди 1 година

Аз съм в добра кондиция ама вие краварските слубги нещо разтревожени ми се виждате. Какво ста сега превземате ли Артьомовск, Пейтръта сваля ли ракети или ще пишем пак простотии. Кравар за да живееш нормално в сащ трябва да паботиш на две места кой е роба в случая. Сащ отдавна не са това което бяха и този конфликт го доказва. Тръмп сам си го призна не съм виждал толкова жалка америка както при управлението на Байдън. Колко сте жалки 50 дъпжави срещу една която е с 25% от силите си и НИЩО!

171

на Деня на Киев

преди 1 година

Празнична заря! А урките пак недоволни бе!

170

Анонимен

преди 1 година

Да поискат мирно споразумение и край.

169

Анонимен

преди 1 година

До213 . Нищо подобно. Уйлям Гладстоун и като депутат и Бисмарк защитава Съединението с Княжество България 1911г А Руския цар е безсилен да се противопостави. Цар Фердинанд е възмутен от руснаците и прави първото ембарго на Руския цар , като не му изплаща втория транш от Руско Османската война

168

Анонимен

преди 1 година

" Експлозии разтърсиха Киев, убити и ранени при руски среднощни удари " Както си спиш нощно време и освободителите те лишават от всичко! Око за око! Следва продължение!

167

Космонавт

преди 1 година

Замислих се, при условие, че руснаците са роби, как може да са толкова злобни и безчовечни? Стигнах до извода, че угнетения човек роб, събира злооба под налягане, която се контролира от настоящия му господар. Фююрерът му се грижи злобата да се изпуска на интервали от около 7 години (интервала е свързан с регенерацията на съзнанието и клетките), като я насочва към външен (изкуствено създаден в съзнанието) дразнител, за да не избухне вкъщи :)) Чечения, Грузия, Украйна ...загайте за следващия!

166

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден ще е така до победата. Победа будет за нами.

165

Анонимен

преди 1 година

Царство България освобождава всички земи от Банско на юг до морето и на запад до Албания от Османската империя. Руската империя това не понася и си пуска младия агента Никола Вапцаров.

164

как са патриотите?

преди 1 година

Сигурно всички дронове са свалени - че и отгоре, ама отломките със самонасочване яко проблеми създават! :):):)