72

Анонимен

преди 1 година

Проблемът не е само в това момче и баща му. Проблемът идва и от тези, които дават книжки, но и от инструктурите, които ти хвърлят един учебник за теорията, пускат те да въртиш в квартала, а ти после ще се донаучиш, според тях. Проблемът е в държавата, която не следи първите и не рязва крилцата на вторите. Проблемът сме ние, че все още никой не е разбрал, че проблемът са едни 240 парапета

71

Анонимен

преди 1 година

Омерзително се чувства нормален човек след толкова лъжи,липса на справедливост, липса на адекватни мерки и наказания,липса на морал! Този пикльо е убил двама млади с планове за бъдещето,което той е отнел! Той и хората зад него,които го прикриват... също са мъртъвци-душевно и морално! Почернените родители излишно ще чакат справедливост в БГ,да се обърнат към международен съд! Съболезнования!

70

ХолиМоли

преди 1 година

Не може да намажеш с почти безцветна боя 3-4 лентов булевард и да ти е чиста съвестта, че пешеходците вече имат откъде да минават. Все пак тая столица взима огромни приходи от данъци, а една пасарелка не може да направи! Или не иска, щото парите могат да се усвоят по-лесно с една кофа с боя? Да не говорим, че никой не кара с 50 по Сливница, всички пердашим с 80+. Но отново - контрол липсва. Ако има поне камера за средна скорост + камера за скорост на всеки светофар, ще се кротнем като агънца

69

681

преди 1 година

В другата статия вият, че някакви наркомани ги обискирали в дискотека, ама полицията видиш ли си превишила правата. Заради тези "права" и този либерален рев има убити по пътищата от наркомани. Защото онези които сега *** са щели да се приберат след дискотеката друсани с колите си и после всички лицемери по телевизията ще леят крокодилски сълзи, а слеващият им събеседник ще си търси правата, че го били обискирали...

68

ля ля

преди 1 година

На всички такива лица - невинни!! - адвоката им е Марковски!! Странна прилика!!

67

До 58

преди 1 година

Семерджиев ако го осъдят на 20 години е максимума, то наказанието преди беше най много 12 години, толко е по закон

66

Анонимен

преди 1 година

Колко още почернени родители трябва да има, за да се вразуми това стадо? Дано почиват в мир невинните души...

65

Анонимен

преди 1 година

Убиеца се казва Адриан Антонов. Моля журналистите да престанат да прикриват престъпниците!!! Заради такова прикриване много такива си правят каквото си искат защото знаят че може да се измъкнат. Престъпниците трябва да се показват на всички за да гледат другите какво ги чака ако престъпват закона!

64

RS 6 345 km/h

преди 1 година

И от какво е заслепено скъсаното джобче с кола на стойност една пура,от тъпотата си. Човек който не притежава акъл и способности да изкара пари за нова кола ,макар и по-нисък клас ,въобще не трябва да шофира. А на тези явно джинсът им е такъв,щом синът няма пари за четири еднакви гуми, които да ги сложи на подаръка от баща му ,на стойност петстотин евро. А и нещо много го крият и оправдават,дъртия да не е милиционер,те са такива нагли и винаги невинни.

63

До67

преди 1 година

Абе сигурно е вярно,че младежът е карал бързо,ама как го виждаш тоя таракясник да развие 170 километра?

62

Анонимен

преди 1 година

Естествено, че носи вина. Вижда дългите светлини от далеч.

61

5 кл. км/ч в м/с

преди 1 година

До чат ботовете дето си вкарват тезата с оглеждането. При хипотетична скорост от 170 км/ч. колата изминава разстояние от 50 м/сек. За 3 сек колата вече те блъска, а ти си погледал надясно преди това. Вие да не сте в някаква компютърна игра дето като натиснеш спирачки е нещата стават за 2.3 сек. Не в реалния живот в града при скорост над 100 км/ч. няма да спреш за 30 м (както беше писал някой бот).Щото за 1 сек. вече ще си минал 50 м.,докато спреш толкова. Ако нямаш спирачки ще спираш на етапи.

60

Хейт

преди 1 година

Хайде да припомним, че софийската много голяма община доста я мързи да строи подлези и надлези. Мързи я дори да слага светофари. Просто рисуват пешеходна пътека по средата на изключително натоварен булевард с по няколко ленти в 2-те посоки и вече шофьорът бил виновен. А какви чудовищни проблеми създава това за движението и за живота на пешеходците, никой не пита? И на мен ми се е случвало да не видя пешеходец посред бял ден в задръстване, пък камо ли нощем ако са с тъмни дрехи!

59

Анонимен

преди 1 година

Затова се кара в ограничението на скоростта за да може да се спре ако възникне нещо непредвидено. Баща му на тоя е за пребиване че му е дал кола толкова рано да си поглези синчето.

58

фдфд

преди 1 година

Напълно възможно е да е бил заслепен. Затова скоростта, с която се кара, е от КЛЮЧОВО значение за възможността да се реагира или за шансът ударените да оцелеят. Не разбирам защо постоянно се дъвчат тия теми и случаи и само се мислят какви закони да се приемат. Да почнат да налагат ефективни наказания и огромни глоби и това е.

57

Анонимен

преди 1 година

Пак ли фамилия Марковски бе? Аман от тия мошеници!

56

Сата НАТО

преди 1 година

Щом не търси вина в полицията, която е започнала преследването, да си реве там и да не ме занимава. Роб. А тези, които ходят нощно време, облечени в черно и не се оглеждат, сами си търсят белята.

55

Анонимен

преди 1 година

А какво работи ТАТИ му на УБИЕЦА? Защо го криете?

54

Евгени Георгиев

преди 1 година

24 часа по-късно все още се крие името на убиеца.

53

Хасан Генов

преди 1 година

Дори и да е бил заслепен, това не означава, че не е нарушил правилата за движение по пътищата. Карал е с превишена скорост, това ще се докаже. Не е дал предимство на пешеходна пътека и е убил двама души. Положителното за твоя подсъдим, е че не е употребил алкохол и наркотици, както и че доброволно е дал кръвна проба. Ще лежи и в затвора, все пак на пешеходна пътека и многократно превишаване на скоростта с ясното съзнание, че може да има инцидент. Абе за затвора е тоя ***.