118

IQ 3.14

преди 1 година

всички опорки от изтеклия месец са издумкани, "редакцията" яко треска коментари под собствените си судоумия. явно групировката начело на мсат е дърпала ушите за ниска производителност.

117

ВЕЛИЧКО

преди 1 година

Огън ! До Лвов !

116

Краят на Бахмут иде

преди 1 година

Останали са украински части само в около два квадратни километра от града. До дни там се приключва. Бойците от Вагнер са взривили последният мост през Северский Донецк, по който са снабдявали украйнските части с боеприпаси.

115

Анонимен

преди 1 година

147 - Съкилийника му от лудницата ли?

114

Анонимен

преди 1 година

на/йника Странджата (Василев) е тук, четете истината от първо лице

113

Анонимен

преди 1 година

Руснаците дълго време честваха победа над немските нацисти и ще се окажат скоро самите те чествани като победени нацисти. Ще има ден на победата над руския нацизъм. От украинците ще се реши, кога да бъде тази дата.

112

Анонимен

преди 1 година

Няма, как да го превземат. Украйна ще победи в тази война на своя земя, започната от една фашистка империя свикнала да завладява и заличава народности.

111

Анонимен

преди 1 година

И Бахмут вече не е це Окраина

110

Анонимен

преди 1 година

Западни анализатори твърдят че няма да има контранастъпление пради големи загуби в последния месец и половина заради използването на планиращи бомби 92792

109

бай Пешо

преди 1 година

да де, ама кой е казал, че Армията на РФ е решила да превзема Бахмут...Та този град-капан им върши перфектно работата по нон-стоп ликвидосване (надлежно денацификациране) на укровермахта на бивша Укриана...термобарите само седят и чакат на гьоме...да не говорим за "осветяването" с белия фосфор

108

бм

преди 1 година

Русия ще победи САЩ прокси войната .. Украйна е държава наемник ..

107

До 124 Анонимен

преди 1 година

Абе прuмат ,тук говорим за времето за реакция и затова как от Украйна ракетите щели да дойдат за 4 мин! Финландия е горе-долу на същото разтояние! Топографията си я заври у гъ30

106

Public enemies

преди 1 година

Заплаха, каква заплаха, икономиката на страната е разсипана, инфрструктората, украинската армия е почти напълно избита, половината население емигрира, нужни са 100 години на страната да се възстанови от тази война.

105

Анонимен

преди 1 година

До Public enemies Напротив, до преди 13 месеца Украйна не беше истинска заплаха за Русия. Сега ВЕЧЕ Е! И дори да се стигне до примирие, ще си остане такаваа за следващите десетилетия. Русия имаше и симпатична симпатия от Германия и доста западни страни. Сега ВЕЧЕ НЕ! До това води липсата на акъл и сляпата злоба.

104

Анонимен

преди 1 година

Публичния, Финландия не изтребва с армията си в мирно време собствените си граждани в Донецк и Луганск. Много странно как плитките ви либерасттки мозъци започват броенето от 24.02, все едно преди това нищо не е ставало.

103

До Public enemy

преди 1 година

НАТО ако иска да във война с Русия,отдавна да са го сторили! Стига с тия глупости в бъдеще време! Милиони съдби са променени завиги,заради едно Ако.ако

102

Public enemies

преди 1 година

Говоря подчинена защото Финландия сега наистина е независима, не се знае кой ще управлява след 20 години, САЩ естествено се опитват да направят война навсякъде както направиха в Украйна.

101

Анонимен

преди 1 година

До До Един от многото "То и безаналоговото руско оръжие е като светия граал и превземането на киев е като светия граал и още и още.." -------------- абе ония, ~300те високопоставени окраински и натовски офицера дали успяха да открият светия грал в бункера на над 100 метра под земята?

100

Анонимен до 120

преди 1 година

Ало мечтатела само да ти напомня, че Русия воюва с 15% от армията си и тези глупости които изброи щяха да бъда унищожени.

99

До 101

преди 1 година

Русия не в е страх от Финландия по простата причина, че Финландия е независима и няма опасност от няколко години финансиране и промяна на общественото мнение да си изберат правителство готово да воюва, не особено умните украинци направиха точно това