37

Анонимен

преди 1 година

Добрият и мъдър бял старец отвъд голямата вода приглади брадата си, усмихна се хитро и рече : Украйна вече има всичко необходимо да разцепи Русия! Напред герои! Съдбата на Европа и Русия е във вашите ръце!

36

АнонимеН

преди 1 година

С НЕПРЕСТАННИТЕ СИ АНЕКСАЦИИ ПУТЕНА СЕ ВКАРА В ЗАДЪНЕНА УЛИЦА :D ЗА МОРДОРСКОВИЯ И РЕЖИМА И ВЕЧЕ НЯМА ИЗМЪКВАНЕ ОТ КАШАТА УКРАЙНА ОСВЕН АКО НЕ УТРЕПЯТ ПУТЕНА И НЕ ПЛАТЯТ ОГРОМНИ ОБЕЗЩЕТЕНИЯ НА УКРАЙНА ЗА ДА СЕ ЗАПАЗИ РЕЖИМА В МОРДОРСКОВИЯ! АКО ПУТЕНА ПРОДЪЛЖАВА ДА Е ЖИВ ТОВА ЩЕ ДОВЕДЕ ДО КРАЯ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В МОРДОРСКОВИЯ И РАЗПАДА НА САМАТА МОРДОРСКОВИЯ!

35

Адмирации

преди 1 година

Европа ще прати младите си момчета на месомелачката Украйна, накрая много вероятно столиците да отнесат по някоя ракета! До кога? Това ли е целта, Европа да изгори?

34

Анонимен

преди 1 година

Колко типично да не намериш в статията отговора на заглавието

33

Адмирации

преди 1 година

Укрите нищо няма да направят, това е ясно, но не е ясно колко европейски мъже ще се наложи да умрат. Изтекли сведения от украинската армия, се посочва на има доброволчески отряди от цитирам: Финландия, Швеция, Норвегия, Литва, Естония, Исландия, Латвия, Германия, Великобритания, Полша, Молдова, България, Гърция , Малта, Испания, Франция, Португалия, Италия, Белгия , Холандия, Люксембург, Чехия, Словакия, Словения, Хърватска , Албания, Ирландия, вътрешно-руски Республики: Мари-Ел, Татарстан, Бур

32

ъцз

преди 1 година

контраофанзива без артилерия и превъзходство във въздуха не се прави...това е пълна идиотия

31

до 32

преди 1 година

Човече Русия ако иска за 5 мин ще направи киев на пепел и ще прати една рота да измете. Една Термобарична (Вакумна) ракета и са до там . Просто не искат да избиват толкова цивилно население !

30

Анонимен

преди 1 година

"Само една държава Япония си позволи да атакува САЩ/по-точно американска база в Хавай/и всички знаем какво я сполетя след това.Нещо дълбоко си се заблудил относно изчезването на САЩ от картата." ........те ипериите се разпадат от вътре

29

Анонимен

преди 1 година

Отбраната на Бахмут - способ за печелене на време? Само дето глътна 47 000 укрита умрели. За ранени умножете по две. Голямо печелене *** време - хвърляш хора в месомелачката. Руснаците загубиха само 6000 Вагнера. Много тъжно за укрите - нямат оръжие, а вече нямат и жива сила. Идва им края бавно и безславно.

28

Анонимен

преди 1 година

На кукуво лято......!!!

27

Анонимен

преди 1 година

В сърцето на МордорЪ, в бункера на Дядо!

26

Анонимен

преди 1 година

На върба в сряда, като цъфнат налъмите!

25

Алекс

преди 1 година

До Анонимен 22 Само една държава Япония си позволи да атакува САЩ/по-точно американска база в Хавай/и всички знаем какво я сполетя след това.Нещо дълбоко си се заблудил относно изчезването на САЩ от картата.

24

Генерал смърт

преди 1 година

Къде как и кога ще реши Залужни и щаба му всичко друго е .по..рн..огра..фия и чесане на езици от Дивани некадърни експерти В лошия случей или в рядко срещания Добър ...от Експерти но без бойни карти с силите състояние на техниката логистика и много още ... Колкото до настъплението Ясно е че ще Има и работата му е да унищожи армията на блатните .ор..ки.

23

Анонимен

преди 1 година

Нормалните хора са ВИНАГИ на страната която немците очернят. В случая, нормалните хора желаят победа на Русия и унищожаване на нато!

22

Анонимен

преди 1 година

В предишната статия е обяснено! Целта е Москва, защото русия трябва и ще бъде унищожена навсегда!

21

АНГЕЛ

преди 1 година

Ела в телеграм канала на Операция Z да гледате как гори Натовска техника. Укрите си разрушават укритията и бягат през полето. Снощи Руски Бомбардировачи не използвани до момента във войната попиляха влакови композиции със западни оръжия . ХАХАХХА. Много ми се гледа контраофанзива защото съм фен на грозните гледки ама на дали ще ме сполети това щастие !

20

Анонимен

преди 1 година

За да приключи войната, трябва да ударят царот с еднолична власт, но го вардят 14 хилядна армия! Много е смел!

19

Анонимен

преди 1 година

Нали разбирате, че ЕС и САЩ могат да изчезнат от географската карта буквално за минути.

18

Анонимен

преди 1 година

Цялата статията е едно голямо ръъъъъъъъ ц!