21

Филип Киркоров

преди 1 година

Как не ги е срам?

20

Black Sea

преди 1 година

Гледай, гледай. Ти да видиш. Референдум щели да предлагат. А на самата лидерка полът май и е неизвестен, като гледам снимката.

19

Анонимен

преди 1 година

ПЕС пропагандира за "защита правата на малцинствата", а БКП е в ПЕС. В ЕП БКП защитава точно обратните тези. В България за пред електората вече се правят на съвсем различни, т. е. на консерватори. Комунистът лъже както диша.

18

Анонимен

преди 1 година

Копейковците са фенове на простащината и лъжите, БСП-то не е паднало толкова ниско - все още

17

Анонимен

преди 1 година

Гей не се става с четене на книжки ,или е заложено в гените ти или не

16

Мнение

преди 1 година

Тоз референдум ще е нож в гърба щото народа макар че 99% е против извратенията няма да отиде на тоя референдум и извратените ще кажат"Виждате ли.никой не се подписа в референдума ви"..и това ще им е аргумент за въвеждането на жендерията!

15

Строител

преди 1 година

Cлaнuнoвa, разкарай се. Дано на следващите избори бспто да умре.

14

Наблюдател

преди 1 година

Преди гей парадите бяха забранени, после пожелание, а утре може да станат задължителни !!! ПП ДБ се борят за това и за лидер ще е Борис Бонев и сие !!!

13

тия

преди 1 година

Тия по принцип хич не ги харесвам, ама хич, но в случая са прави. Светът се изврати тотално. Свободата я разбират като свободия. Така извъртат всичко, че ако не се поспрат, след някоя и друга година ще е срамно да си нормален хетеросексуален човек или да не си цветнокож. Уж сме равни всички, ама поощряват само различните.

12

Анонимен

преди 1 година

Да това е най-важният проблем в държавата ,достоен за референдум.

11

Анонимен

преди 1 година

Луд умора няма. С антиджендър идеологията БСП много ще си вдигне рейтинга, ще вземе да привлече към себе си половината копейковци.

10

-

преди 1 година

Всички третополови на медицинска кастрация - толкоз по въпроса!!!

9

Зозо

преди 1 година

.........Започваме събиране на подписи.......... ?!? Ами Поход за руский мир кога??? :))))))))))))))))))))))) Клоуни

8

45132

преди 1 година

ее какви хомофоби се оказаха

7

Анонимен

преди 1 година

Не не подкрепям. А до трав ерса писал се лаймемили точно такъв закон има вече 20 години и никой не го изпълнява. Тези *** и тъпни са необолшевишки изпълнения за подгряване на западните общества. So fu ck you useless sh it.

6

Майор Михов

преди 1 година

Тая *** крава да обясни първо какво е това джендърска идеология.

5

Анонимен

преди 1 година

БКП в ЕП в ПЕС защитава съвсем други тези.

4

Видял

преди 1 година

Реално няма трети пол. Това е измислица на богати хора които продължават да ползват максимата разделяй и владей. По същият начин се разделят хората по много фактори, основната цел винаги е пари. И този който разделя сектора - вече го е заел. Както със скакалците които са внос за добавки само една фирма внася в ЕУ от Виетнам продукти - скакалци. И само тя обира всичко. Така е със всяко разделение, заема се сектора първо финансово, и след това се приема закон за използването му и готово. Пари....

3

баба мара

преди 1 година

първо референдум за нато и ес а после за всичко останало видяхте как инициативатана итн не постигна резултат същото ще бъде и с вашата инициатива

2

Емили Тротинетката

преди 1 година

Аз пак ще внеса референдум за лустрация, да видим кой-кого!