56

Анонимен

преди 1 година

Когато Германия нападнала СССР, най-жестоките и гнусни престъпления са правени от украинците!

55

Анонимен

преди 1 година

забравихте и голям еб...................................н защото 80% от украинската армия са меки китки.Има и специален украински ЛГБТ батальон също

54

Някой си 2

преди 1 година

Само че без.. никакво технологично развитие, никакви иновации полезни със своята добавена стойност цялостно към ЧОВЕЧЕСТВОТО, а не просто към народа си. В момента подписаха договор да пропуснат технологичната революция.. а след още 20на години наистина ще живеят около 1-2 века назад от Запада, Америка, Китай, Индия и всички останали. Това прави манията за власт, в 21 век не всичко е военна мощ :) А данъка на руснака само за това отива!

53

Христо Христов

преди 1 година

До 38 "Хиляди пъти по добре руски плен от американски. Това го знаят немците най-добре. " на съвременните немци им е забранено да го знаят. Също както на белгийците - за подаръците на Леополд 2.

52

Това е

преди 1 година

Фейк нюз....

51

Ядрен вампир Z

преди 1 година

Така трябва

50

Някой си

преди 1 година

Само като видиш колко проруски *** и българи има по социалните мрежи подкрепящи майка Раша и П*тлер и ти става ясно защо българите сме най-бедните в Европа и защо никога няма да настигнем маса държаву, които живеят около 20-30г напред... Българина си го заслужава, малко плиткоумие, малко криворазбрана история, че е освободен от руснака и вече ще е привърженик хилядолетия, ще им кляка.. колко и грешно да мислят. Руската политика е в болестно състояние мегаломания... Само че без...

49

Анонимен

преди 1 година

Откъде е Максим? От Лвов? Какъв език говори? Ню Йорк Таймс писа как още 2015 година режимът в Киев е ловял хора по улиците на Киев и Харков да ги заменя като военоплентици.

48

Анонимен

преди 1 година

Гласувайте за ЛППДБТ+ за мечтаната от Левски България където всеки е равен по възможности, доход, раса, етност, сексуална ориентация и полова идентичност! НЕ НА ОМРАЗАТА И РУБЛАТА !!!!

47

Анонимен

преди 1 година

Укро нацистите се похвалиха със свои записи как стрелят в колената руснаците, режат им половите органи, пръсти, ръце и крака, пращат снимките на техните майки и т.н...Нямаше недоволство сред нашите мисири и ***!

46

тя

преди 1 година

Те какво искат ,като техните "бежанци " в България в луксозен хотел !?

45

Анонимен

преди 1 година

Максим искал педикюрист да му реже ноктите и обезкосмява слабините...

44

минус на тъпотията!

преди 1 година

това становище от много пресмятане ли го измисли ?

43

Жжээф

преди 1 година

Хаха, да се радват,че са живи. Но няма да е за дълго,защото пак ще ги пратят в месомелачката.

42

AAAAAAAAA

преди 1 година

А за секса не казва този Пед.ерунгел екронацистки. Харесва му и не се оплаква от него

41

Мнение

преди 1 година

Тия пленници сигурно са от бедната прослойка на Украйна щом са ги мобилизирали на фронта а са нямали пари да платят рекет на украинските граничари и да избягат като тукашните почиващи си!

40

Анонимен

преди 1 година

Малко са ги тормозели! Ако пси'х'о'патът не беше тръгнал да мачка донецките жители, борещи се за свободата си, а беше дошъл в България, сега щеше да праща снимки с усмивка.

39

ЗАЩО ТРИЕТЕ? ПОМОЩ!

преди 1 година

Живот под фатмакДИКТАТУРА: Глад, жестокости, пречупване на психиката

38

Българин

преди 1 година

Чета и се чудя да се смея ли, да плача ли. Глупостите на Дойче Веле удариха нови низини.

37

123

преди 1 година

Очаквам следващата статия да е за пленените руснаци-как ги хранят с филе миньон и чер хайвер, живеят в 4-5 звездни хотели с нетфликс и през ден им водят девойки за разтуха