26

ЛЮБИТЕЛ

преди 1 година

Толкова много възможности имаха ПП да обяснят на гражданите какви злоупотреби са направени мутрите,какви постове са раздадени на калинки и пр.Те се оставиха да ги обижда ББ и да иска от тях да направят неща,които знае,че за няколко месеца не могат да станат.Трябва методично да работиш с гражданите на терен,а не да се превръщаш като ДБ в София 1000.Затова те проиграха шансовете на будните българи.Да видим как ще бъдат изиграни от Борисов сега и на местните избори.

25

Анонимен

преди 1 година

Леле,не вярвах,че това може да се случи.Да им казваш в очите ,че са наколенкаджии на Козяк и те пак да се прегърнат .

24

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Самият факт, че ни управляваше и пак ще ни управлява чужденец, който 2 думи не може да каже е показателен за "ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР", който хората правят. Онзи дебелия, с великата му PR - ка какъв е? От ъндърграунда и освен това личен охранител на "ТОШЕТО". Нали БКП са виновни за всичко, а сега БСП и Възраждане ни тласкали към Русия. Нещо да кажете за този който управляваше диктаторски 12 години и ни натресе ПЛАНДЕМИЯТА?

23

честито

преди 1 година

и горчивооо.

22

ха-ха-хи...

преди 1 година

ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се разбраха: ЩЕ ИМА СВАТБА !!!!

21

Американ

преди 1 година

До 25 А ги си му изял Шпека руски федер

20

Анонимен

преди 1 година

На лидерската среща Бойко ще носи кафе на лидерите.

19

Хах

преди 1 година

Моя го изтриха само споменах крартирата айрби, явно вече ще е секретен щаб.

18

Анонимен

преди 1 година

ЕС И САЩ ИЗГОНИХА ДИКТАТОРА ТИКВА

17

въх

преди 1 година

До Отец Нафърфопий - като пишеш номер 8, това след секунди може да е друг коментар!

16

Харвард

преди 1 година

Спаси България от п ткодоносници

15

Анонимен

преди 1 година

Кой ни прокле с такива измамници?В ада да се пържат .Американски слуги,за пари всичко правите.

14

а така

преди 1 година

''ГЕРБ и ПП-ДБ се разбраха'' е предизборната мантра на коз як! Па после ... никакви да ви няма!

13

Анонимен

преди 1 година

Започва лиготията и лъжите за "добруването "на България .Падение,срам ме е от вас.Асан изпадаше в истерия срещу ГЕРБ от трибуната на народното събрание .Мафия,нали така ги наричаше?

12

bitter sweet

преди 1 година

Прецакаха Копейкин ся ще се съберат ПП и ГЕРБ и ще го арестуват ахахаха пълна поррррнография е тая държава и винаги е била. Някой който е изучавал етно-психологията на българите ако е искал да режисира безкрайно буксуване и блокаж на държавата, е измислил точно сегашната структура на управление.

11

Анонимен

преди 1 година

Започва шоуто на Лаурел и Харди и Луй дьо Финес! Украинците си избраха само един клоун, който напълно ги унищожи, а вие си избрахте цял цирк клоуни да ви управляват. Няма никакъв начин да оцелеете, освен ако не направите революция. Ако не се разбунтувате, просто кажете сайонара на света.

10

Bg izmet

преди 1 година

ДЬРЖАВА НА ИЗМАМНИЦИ И ДОЛНИ МЬСТИИ.

9

Отец Нафърфопий

преди 1 година

До 8 ти не си честна и си порочна

8

Gogo

преди 1 година

Вмро, атака, сдс, абв, дб, пп всички моми на тиквата завършват безславно, мразени от народа ни също колкото герберастите и яничарите! И радев с мааааалкото си юмруче срещу мафията излезе заклет национален предател като тиквата. Явно харвардци са решили също да захлебят като за последно и след тях потоп! Повече гласове няма да видят! Освен ако не си напазаруват..., може скоро и те да подкрепят хартиената бюлетина :)

7

ДО ПРОМЯНАТА

преди 1 година

Не мога да се съглася,че хора с достойнство и морал ще се съгласят да се срещат с хората на ББ-нарича ги пияници,крадци,яли пици на кристали,парапети,счупили д-вата и пр.Да те обиждат така злобно и ти да мълчиш не е продуктивно.Още от сега всички,които искаха двете сили да се обединят плюят по ПП.ББ знае,че има твърд електорат и ще го подкрепят до гроб.Не съм убеден,че Промяната ще има такава твърда подкрепа.Побеждава само този,който е самостоятелен и не влиза в коалиции.Възраждане го показа