37

krass

преди 15 години

Bate Boiko e velik. Samo toi ni ostana nadejda!..a BGDNES sa goltasti

36

преди 15 години

Чета коментарите ви и виждам че повечето от вас са провинциални типове на които все нещо им пречи.На тях мога да им кажа че цял живот ще си останат комплексари.Тази част на града , която ще се руши не става за абсолютно нищо.Къщите са полу разрошени(без никакъв архитектурен стил) средища на наркомани и ***.Тази част на града би станала доста по-красива ако се построи нещо ново.

35

Майстор Гошо

преди 15 години

Така трябва да се действа. Старите сгради, които са ценни да се реставрират. Останалото да се събаря за да се уреди най-накрая този център. Две коли не могат да се разминат!

34

Аз

преди 15 години

Stava vapros za getoto na "todor aleksandrov", tam krasivi stari sgradi nqma -- stari saboretini ot 30-te godini ...prosto e edno geto s minimalna arhitektruna stojnost...ako izobshto ima nqkakva izobshto. Taj che avstriicite da si proverqt infoto...

33

BenSherman

преди 15 години

Боже, днес.бг мислех Ви за независима медия...И вие сте поредните мишки, които си дават задникаааа за пари.. хахаха ПАЛЯЧОВЦИ.. Явно 3-ната коалиция добре работи с медийте.. явно се страхутват от Бойко... ХОРА НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ГЛУПАВИТЕ ИЗЯВЛЕНИЯ, ВЯРВАЙТЕ В СЕБЕ СИ, ДО ТУК НЕ ВИДЯХМЕ НИЩО ХУБАВО ОТ СЕР-ГЕЙ,ДОГАН,СИМЕОН, И ОЩЕ И ОЩЕ... ВРЕМЕ Е ДА ДАДЕМ ШАНС НА НЯКОЙ ПО-ДОБЪР!к.УР ЗА

32

преди 15 години

Свирете, на каквото Ви хареса , *** комунисти!

31

Умник Гюро

преди 15 години

Да живей Бат Бойко,в него е надеждата и бъдещето на България

30

момчил

преди 15 години

какъв прекрасен център сънувате?изкъртени и умирисани сгради които не се поддържат!ако толкова си ги искате,ами живейте си там!има един лаф-можеш да извадиш някого от кухнята,но не и кухнята от него(перифразирайте си го както искате)enjoy.а за Виена-ами,че джурналистина да поживее в този толкова красив център 1 година и тогава да пише

29

преди 15 години

София - мечта? това е коя приказка го пише, че май не са ми я чели ?

28

преди 15 години

platena statia ... s 4erveni pari

27

преди 15 години

"През 2009 година предстоят парламентарни избори в България. Кметът на града Бойко Борисов, който се готви да поеме управлението, избягва да говори по въпросите на новия мащабен проект. През последните дни, когато столичани се завърнаха от почивка и научиха от съседи за плановете на кмета за събаряне на сгради, броят на писмените възражения бързо нарасна на 800. "До 9 септември ще съм обработил всичко" - заяви Борисов на онези представители на живеещите от квартала, които бяха успели да доберат до кабинета му. "

26

преди 15 години

а ти си грухкай в красивото село, завиктнико! и сънувай София!

25

ел

преди 15 години

Да има глоби!Ако никой не иска да плати държавата да присвоява и обновява сградите.Защо са ги оставили да стигнат до това дередже - та вече се рушат?!

24

преди 15 години

Абе мили съграждани, проверете как е на запад ,Щатите и т.н. Знаете ли какви такси плащат там? А вие само искате. ***, на много места си е частен бизнес , а общината само налага глоби ако е мръсно! Ако е мръсно и пълно с *** пред магазина на ти - глоба.

23

преди 15 години

ПРОСТО ПРОЧЕТЕТЕ НОМЕР 7ПРОСТО ПРОЧЕТЕТЕ НОМЕР 7...

22

преди 15 години

Вече и чужденците му се смеят на софийския кмет, той уж това онова, ама пак станахме за смях заради Бойко ***! Шашав умора нема, та и той така! Граждани, пазете България не давайте гласа си за тоя *** и шимпанзе кмет на София! Пазете България от мутрата-пожарникар-бодигард!

21

преди 15 години

Ами тогава, глоби и пак глоби, докато не се приведат в естетичен вид. Така е навсякъде, не може да държиш олющена съборетина и да викаш щото е на 100 години, не я пипайте. В света е точно така, ако около и пред сградата даже не ти е ОК, отнасяш солена глоба.

20

преди 15 години

аууууу прекрасния център на София... боже каква невиждана красота... НАЙ-КРАСИВИЯ ГРАД В ЕВРОПА Е НА ПЪТ да бъде разрушен... Я се осъзнайте малко. София е най-мръсната и грозна столица в Европа. ТОВА Е ФАКТ! Новите сгради поне ще я разкрасят малко и няма да има нови трупове под струтилите се стени и покриви... А и май няма да е лошо малко подземни паркинги?ВИЕ СТЕ СВИКНАЛИ САМО ПЛЮЕТЕ ХОРАТА И ЗАТОВА СИ ЗАСЛУЖАВАТЕ ГРОЗНАТА СОФИЯ КАКВАТО Е!

19

Софиянец

преди 15 години

Австрийският вестник е пропуснал друго потресаващо предложение, което е на път да се сбъдне: обезобразяването на Художествената академия. Жалко е, че австрийските вестници се занимават със софийските проблеми! Но след като софийските общинари до един са продажници, надява ли се някой на положителни резултати? Аз отдавна вече - не!

18

ел

преди 15 години

Които не държи на архитектурните паметници и др. ,които са на не по малко от 100 години и ги смята за грозотии , то той няма ценностна система и е един от всички простаци, на които трябва да се отнеме думата за да има бъдеще България!