103

До г-н космонавт

преди 1 година

Да ясно че си говориш ей -така! За различни професи трябват различни психологически профили --- ако ти трябват щурмоваци тяхната психика трябва да е по различна ,за мен боксьор и миротворец е различно Както се вижда авсякъде около нас има овчо стадо и овчарски кучета па и бая диви животни -- нищо не се е променило и има от всичко !

102

Космонавт

преди 1 година

Всеки човек на планетата се подслушва, записва, заснема и се следи по всякакви възможни начини. Ако добавим и мненията на хората в социалните мрежи, форуми и други места където се изразява мнение, лесно можем да отсеем тези които не допринасят с нищо за обществото. Ще ги накараме да работят до изнемогване, за да осъзнаят грешката си. Всеки затвор или наказателна колония трябва да е с превъзпитателна цел за да се регенерира лошия ген. Какво е това излежаване в затворите?

101

Анонимен

преди 1 година

Щом тия трябва да лежат 5 годдини значи политиците до един трябва да са с по 50 години затвор, защото те се гаврят със 6 милиона, а не с един аутист. Прав е бил Сталин като е казал, че смъртта на един е трагедия, а на милиони просто статистика.

100

Алов

преди 1 година

Емили в мъжкия затвор!!! Искаше ще го получи

99

99

преди 1 година

ЕЦ са ти виновни че си проZ? :))) даже не си банан ами полска тиква но червена ;)

98

Анонимен

преди 1 година

Колко тежко е положението щом хората се чудят къде е проблема, че трима рецидивисти разхождат момче със специални нужди като куче на обществено място за удоволствие...

97

Анонимен

преди 1 година

Да си призная честно.. изобщо няма да ми липсват ако влязат в затвора...

96

А нали искахте БАНан

преди 1 година

На ви сега ЕС,на ви НАТО! Яжте банани,нали това искахте?! Сега нека ви бият Ромбове,обратHu, да насилват бабичките по селата,да бършите за дни ци,ама европейски,да получавате заплати по 400 евро,да ви управляват просTu наглетци и да ви съдираъ кожата! Малко ви е това,че сега ви готвят и за украинския фронт,по добре така,щото иначе получаваме смъ.т без край глу паци!

95

Космонавт

преди 1 година

До 81 A.I. Няма да възприеме ситуацията като невъзможна. Издирват се недоволните от системата, пострадалите от престъпления срещу личността и роднините им и се трансформират в отряди за издирване, задържане и привеждане на задържаните по предвидените места за тежък физически труд. На всеки отряд се зачислява по един професионалист за да ги обучава в движение, ще се учудите от постигнатите резултати само за един месец. След една година ще живеем в хармония.

94

Анонимен

преди 1 година

Сега в панделата да си се лашкаааат до довечера

93

Анонимен

преди 1 година

Тротинетката в кой затвор ще лежи, мъжкия или женския?

92

Анонимен

преди 1 година

Чеченеца ще стане ЧЕЧЕНКАТА

91

може ама

преди 1 година

надали. тез са 3 дена глвна новина майка, смятай ко ни интересува или кво смята някой , че ме интересува

90

Анонимен

преди 1 година

Къде е престъплението, ако всичко е доброволно? Ако момчето не знае къде се намира навън трябва да излиза само с придружител. Къде са били придружителите му?

89

,spas

преди 1 година

По принцип в затвора вкарват точно такива мишки! И после за цял живот си ушенце на полицията! Тротинетка колко пъти я хващаха в нарушение ,никакво наказание,само популярност. То и за това беше клипчето за единия лайк. Надали за такава глупост ще има присада,но тия са си нарицателно за град Пловдив!

88

Такива по времето

преди 1 година

на Живков ги обявяваха за Врагове на народа и после цялото им поколение ще страда

87

Анонимен

преди 1 година

Даниел Йорданов - Емили Тротинетката не работи никъде, няма осигурителен доход, обаче кара електрическа тротинетка за 8 хиляди и пистов мотор за 30 хиляди лева, НПО плащат здраво на тия същества да рушат традиционните ценности и човешкия морал!

86

Анонимен

преди 1 година

Това е как да се изразя,нов вид престъпление,което предстои да се развие,ако не се изреже още сега от корен!Ще избухне като епидемия!Дори ще искат откупи за да не излъчват в интернет.Веднага трябва да бъдат наказани с максимума 5 години затвор!Иначе ще пати цялото общество.И няма да е само към неравностойните,разберете това.

85

Анонимен

преди 1 година

Асурдистан пияни и дрогирани убили хора на пътя лежат по-малко.

84

Анонимен

преди 1 година

Организатор на групата и профилът на публикуване на видеото е Тодор Огнянов - Тошо Куката със СЕДЕМ ПРИСЪДИ ЗА ДВЕ ГОДИНИ - три грабежа, една кражба, нанасяне на лека телесна повреда, закана за убийство!!! Той ще го яде най-дебел. Петко Атанасов- Чеченеца е с присъда за грабеж от 2017 г. Другите двама в пловдивския арест са Тихомир Рангелов - Мелиса и Даниел Йорданов - Емили Тротинетката. Тия двамата си имат грамота от БХК за ЧОВЕК НА ГОДИНАТА 2021.