95

Анонимен

преди 1 година

ОСТАВКА! каква е тази гавра, добаваки само за тези , които никога не са работили, за тези които цял живот са внасяли от заплати, нищо. какъв е смисъл да се осигуряваш ми кажете. Или за всички добавка или за никой, това е дискриминация

94

Акъл липсва

преди 1 година

Пенсионерите в Румъния получават ваучъри за 100 лвВсеки.Учетесе,ба.Иначе това с размера на пенсията е много относително.Може да си с 500лв,на да даваш жилища в центъра на София под наем за хиляди.Или да си самотен пенсионер без вдовишка добавка с 510 лв примерно...

93

плюйте си

преди 1 година

Плюйте си, но ако беше коалицията около ПП, заедно с БСП, сега всички щяха да вземат и то най-вероятно не по 70лв, а повече. Аз като пенсионер усетих, че някои мисли за нас едва миналата година със социалната политика на предишното правителство. А пари има, но само ни лъжат. Бойко ни лъжеше с постната пица, а държавата разполага с доста пари.

92

Анонимен

преди 1 година

В тоя сайт само пенсионери с малки пенсии :( гледай какви са ги писали :(

91

Анонимен

преди 1 година

ОСТАВКА!

90

35 евро

преди 1 година

Хора, говорим за 35 евро. Това е един обяд в ресторант в Брюксел. Вие срам нямате, ама и страх дори от Бога нямате. Скоро, много скоро...

89

лумпениада

преди 1 година

Ами ако не бяха дали нищо какво щяхте да пищите!?

88

Обективен

преди 1 година

Пари за измисленото видеонаблюдение на изборите ,където половината не работело ,намериха без проблем. Пенсионерите могат да отгладуват тия пари ,че то и за 8 лева на получен глас на изборите трябва да се дават на партиите,дори и на най-измислените такива,минали 1% .

87

Анонимен

преди 1 година

Moже да вливат държавни пари на "бизнеса" и той все да е "зле", а на пенсионерите дето са си дали живота те да си пълнят джобовете и чекмеджета та им дават 500 лв, Евала! ето затова и бизнеса няма да си намира работна ръка занапред и все по зле ще става! Хора събудете се!

86

Анонимен

преди 1 година

Рундюва работа.Импийчмънт!!

85

505 лв.

преди 1 година

Всеки пенсионер с 250 ЕВРО пенсийка е богат, така ли? При 30% инфлация, така ли?

84

Анонимен

преди 1 година

Без бой няма да влязат в пътя. Колкото по-рано, толкова по-добре.

83

Анонимен

преди 1 година

Ами защо ще дават на българските пенсионери когато УКРАИНЦИТЕ са важни !те са по жнихи за краварите а българите нека м рът ! Краварофили са без родители затова и пенсии не им трябват защото са продали своите родители

82

Анонимен

преди 1 година

На украинците по 40 лв. на ден, на пенсионерите по 70 лв. за Великден ама друг път...

81

абе

преди 1 година

значи с 504 е беден, с 505 - богат пенсионер....а вашите как са 10 001 беден, 10 002 - богат!...народа ще ви оправи вас!

80

БАНко

преди 1 година

ТАЗИ ГОДИШНА ДАЖБА ЗА ПЕНСИОНЕРИ Е РАВНА НА ДВУДНЕВНАТА ЗА ЕДНА УКРАИНКА !!! СЕГА ГИ НЯМА ПАРИТЕ .... !!!

79

Не е истина

преди 1 година

Как не ви е срам!!!???

78

Анонимен

преди 1 година

Поздравления за правителството,ако раздават чистосърдечно и безкористно тези по 70 лв.Халал да са им и на най-бедните пенсионери,макар че малка пенсия в България съвсем не означава непременно живот в бедност и мизерия.Със сравнително висока пенсия съм,а и продължавам да работя,така че със 70 лв или без тях ми е все тая.Обаче Господ да ги убие,светкавици да ги ударят и всичките си пари за свещи и лекари да дадат,ако събръкнали в пенсионния фонд на НОИ и от там са измъкнали тези пари!

77

Ние

преди 1 година

Пожелавам ви да имате нашата пенсионерска съдба-на лишените от тези мизерни добавки!Ако Америка ви нареди за Украйна ще намерите и един милиард дарение!За няколко лева разлика няма да получим няколкото лева.Казва се ***,ната ви на всички "горе"-правителство ,президент с 20000лв заплата, и новите депутати!Край с вас,край с гласуването -на вас не може да се разчита изобщо!Всички сте едни кухи ***-неможете да управлявате!

76

Бай Дрън

преди 1 година

При БКПто 70% бяхме живи селяни. Само на хартия граждани. Събота, неделя, на село при мама, тате, баба, дядо. Яйчица, кокошчица, петел...стига до другата седмица :) Квот се заработи, на кръчма, почивка и т.н. 1000квт ток 30 лева, квартирант 30 лева и хоп, тока платен за 7човека. Така беше при БКП за повечето селяни, преселили се по градовете.