67

Анонимен

преди 1 година

получава хаймарски поздрав

66

Анонимен

преди 1 година

63 <Бахмут пада и край с украинците в Донбас! Красота!>Като се събуди беше ли паднал?Бахмут никога няма да е в ръцете на ***! Вече и Пригожин го признава.русия загуби войната от момента, когато я започна.Препоръчвам да се заредиш с успокоителни!

65

Василев

преди 1 година

Най-големият шамар за Путин и политиката на кремълските сатрапи, е тази че при обръщението му към политическия и бизнес елит една година , след агресията в Украйна един руски блогър си направил труда да разследва всички присъстващи хора и е стигнал до факта, че няма нито един близък човек на тези хора, който да воюва , независимо дали е доброволно или е мобилизиран!!!Агент Кларк Гейбриъл!ЦРУ!!!

64

Анонимен

преди 1 година

Ама чакайте малко сега. Значи, до вчера беше в бункера. Днес бил в Мариупол. Може ли малко да ми разясните, защото почвам да се притеснявам? И между другото - СЛАВА КОКАИНИ!

63

До 68

преди 1 година

Като господар в новата задокеанска колония Западна Украйна ;)

62

До 67

преди 1 година

Има лекари е човек,обърни си внимание на мисловното здраве ,от полза ще ти е ...

61

Анонимен

преди 1 година

А колко са часовниците, колко са часовниците на кървавия диктатор, а? Руския народ няма какво да яде, а кървавия диктатор си купува юлис нардани да се гмурка от яхтата за 10 милиона долара на замъка на Черно море за милиарди!

60

Продажбите на Тойота

преди 1 година

Току що се увеличиха :)

59

Анонимен

преди 1 година

А като какъв, байдън пътуваше повече от 10 часа с влак, за да се срещне с клоуна...

58

Анонимен

преди 1 година

Няма такива олигота като русофилите, честно. Русия потъва, джуджето ги върна сто години назад, нямат вече армия, икономиката заминава, очаква ги разпад, а може би и гражданска война, никой вече не се страхува от тях, китайците ги презират, Сърбия ги изоставя, ВПК е чао, избягаха над милион човека, от които 18 000 милионери, всичко младо и кадърно е вече вън, задава се и демографска катастрофа... А русофила едно си знае, едно си бае... Е нема толко вдлъбнати кат тях, на харабия. Егати ***.

57

Анонимен

преди 1 година

Акио Тойода, главен изпълнителен директор на фирмата, носеща неговото име, наскоро каза пред репортери, че е част от "мълчаливото мнозинство" сред автомобилните производители, които са скептични относно бъдещето на електромобилите. Само си представете как 81 милиона автомобила, които се произвеждат всяка година, ще бъдат заменени с електромобили. Тази планета няма ресурси, за да качи 8 милиарда души на електрически скутери, камо ли на електромобили.

56

На видеото се вижда

преди 1 година

Руснаците построили 6 блока със жилища!У България строят 6 блока 10 години ;)

55

който краде има

преди 1 година

Не остана пералня и бойлер в Мариупол всичко е натоварено на кораби и камиони и изнесено лично вожда е отишъл да инспектира спедицията на ценната стока.

54

Анонимен

преди 1 година

Хе хе хе, голяма новина, карал сам колата. Видеото се върти в нета от часове, и всеки може да го види, ройтерс казал .... Джендърската пропаганда съвсем го е ударила през просото, мислят че като са блокирали руските новини хората трева пасат и не знаят какво и къде да гледат.

53

Анонимен

преди 1 година

Василке, "дъждЪТ вали". Кажи им като ти диктуват, да ти казват и как да членуваш, щото си много зле.

52

Пффф

преди 1 година

Прилича на стара баба на тази снимка. Егати женската физиономия.

51

Само на Бай Издън

преди 1 година

Не намериха някой двойник който да не е изкуфял и сенилен ;)

50

Анонимен

преди 1 година

Кво ти пука двойник ли е, или не? Важно е, Мариупол е руски.

49

Не може да бъде

преди 1 година

Путин умря преди 1 година според Британското разузнаване ;)

48

Анонимен

преди 1 година

КГБ /ФСБ/ Кого опитват да излъжат с тоя двойник? А оригиналният Путин дали изобщо е жив още....