228

Анонимен

преди 1 година

От танкове на чушки ли минахме да сравняваме! Путин е с най-малкото чушле....

227

Анонимен

преди 1 година

Украинската бригата, от която Путин ужасно се страхува. Има една украинска военна бригада, която ужасно плаши руския президент Владимир Путин със самото си име. Става въпрос за "Еделвайс", Десета планинско-щурмова бригада, пише агенция УНИАН

226

Анонимен

преди 1 година

Украинската отбрана на Бахмут остава стратегически надеждна, продължава да унищожава руската жива сила и техника, докато самите украински сили не понасят прекомерни загуби. Това се казва в доклад на американския Институт за изследване на войната ISW, цитиран от Гордон. ВСУ изтощават силите на Русия.

225

Анонимен

преди 1 година

До Иво Инджев. Щом няма как значи няма как. Значи трябва да си спокоен кво си се разврякал всеки ден едно и също ?

224

Анонимен

преди 1 година

Германците имат и Пантера, единодушно признат за най-добър танк в света!

223

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До Иво Инджев------ РЛусия ще победи Украйна!Запада сам ще клекне. Вече почнаха да одобряват шурци скакалци за пълнеж в Храната, така както Хитлер е разрешавал слагането на дървени трици вместо брашно в хляба !

222

Боби

преди 1 година

До Анонимен "получи повече НАТО и най-важното до този момент западното оръжие в Украйна е малко" Малко? Като изключим оцелелите танкове Т-64/72 в Ъкраинската армия практически цялата артилерия и бронемашини са западни Даваха снимка от пристанището в Германия - подготвени машини за Ъкраина. Беше с прекрасно качество увеличавам и се чудя да плача ли да се смея ли... 1/3 Бронирани Хъмвита останалото МРАВ Окош и прочие. Поддръжката от машини М113 Хубаво но всичките са боядисани в Пясъчно ОРАНЖЕВО...

221

Анонимен

преди 1 година

Средната продължителност на живота , на украински войник изпратен на фронта от зелята - 2 часа и 30 минути !

220

Анонимен

преди 1 година

Лъндън, три домата, или три чушки. Your choice.

219

Анонимен

преди 1 година

Шараните с нетърпение налапаха голата кукичка

218

Анонимен

преди 1 година

До 231 Това не е вярно.Немския Тигър е специално правен,за да се противопостави на Т-34,щото немските Pz3 и Pz4 нищо не са можели да направят,Ама Тигър нито са успели да произведат количество ,нито е бил надежден ,както са казвали Тигъра е хубав танк стига да работи.И се сети,че германците все пак губят щото освен да е добър един танк си трябва и количество.

217

Герги

преди 1 година

До Космонавт "Русофилчета, защо злобеете по Украйна и украинците, какво са ви направили? Масова злоба по команда от пчелата мадър от бункера :)) Виждате ли как са ви превърнали в кошерни създания/крепостни роби?" Ами да ти кажа, осем години скверниха наши паметници. Знаеш ли от къде идва израза "чемодан, вокзал, София"?

216

Анонимен

преди 1 година

Армата имат произведени 30 бройки. Отделно Армата има проблем с двигателя. Не стават за бой.

215

Космонавт

преди 1 година

Русофилчета, защо злобеете по Украйна и украинците, какво са ви направили? Масова злоба по команда от пчелата мадър от бункера :)) Виждате ли как са ви превърнали в кошерни създания/крепостни роби?

214

Анонимен

преди 1 година

Над 35 хиляди бандеровски и3чaдия са дали фира за 5 дена "героизъм" в Бахмут !

213

Анонимен

преди 1 година

Не само танковете и запасняците им са между 40 и 60години.

212

БДЖ

преди 1 година

Имат! Използват! Ефективно! Складовете са пълни с 115 мм снаряди за Т-62, вместо да ги утилизират на полигона безцелно, ги използват по предназняачение - утитилизират бандерлюги!

211

До Боби

преди 1 година

От 24.02.2022,нито една прогноза не си познал!

210

Боби

преди 1 година

До Анонимен "преди Коледа каза, че Бахмут е в,, подкова"и до нова година пада" Той и тогава и сега е в подкова(сега вече е почти окръжност) а Пада/Унищожава както разбрахме е съвсем различна цел - разберете няма значение какво правят руснаците сега на фронта важното е да унищожават НАТО оръжие и да избиват ВСУ по възможност да унищожат неонасицките батальони. Толкоз - Това вече отдавна е ГЕОПОЛИТИЧЕСКА ВОЙНА/ИГРА

209

Анонимен

преди 1 година

До Българин А срещу Финландия да не би да я е спечелила.Срещу Хитлер с помоща на САЩ и Англия.Срещу Афганистан...